Pittsburgh – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Washington – New Jersey 5:4 (po pr.) | Columbus – Florida 2:4 (kon.) | Carolina – Nashville 3:2 (po pr.)
Toronto – Winnipeg 3:4 (kon.) | Detroit – Tampa 3:4 (po pr.) | Dallas – Chicago 6:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
Winnipeg Jets
Středa 10.03.2021, 01:07 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:30:35)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Andrew Copp (WPG) 1+1
    2. Auston Matthews (TOR) 2+0
    3. Neal Pionk (WPG) 0+2
     
    Česká a slovenská stopa

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z českých a slovenských hráčů.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Frederik Andersen (TOR) – 19 zákroků, 4 OG, úspěšnost 82,6%, odchytal 56:33
    Connor Hellebuyck (WPG) – 36 zákroků, 3 OG, úspěšnost 92,3%, odchytal 59:58
     
    Střely na branku: 39 – 23
     
    Je konec! Winnipeg nakonec vítězí na ledě Toronto 4:3. Domácí celek se přitom v úvodu třetí části dostal do obrovských šancí, ale Winnipeg dnes podržel neskutečný Hellebuyck, který zneškodnil jasné góly. Z ojedinělé akce pak udeřil Mason Appleton. V závěru už Toronto odvolalo brankáře a při tomto tlaku snížil svou druhou brankou v utkání Auston Matthews. Víc už toho domácí nestihli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Hyman dostal přihrávku na levou stranu, kde jej o puk obral Lowry. Hostující hokejista se poté pokoušel trefit prázdnou branku, jenže minul.
     
    58:41
    Matthews tentokrát střílel z levé strany, ale jeho pokus srazil obránce v bílém dresu mimo tři tyče. Toronto se ještě drží v útočném pásmu.
    58:06 Auston MATTHEWS - 3:4
     
    58:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto ještě dramatizuje závěr dnešního souboje! Domácí si v útočném pásmu vypracovali obrovský tlak! AUSTOR MATTHEWS si sjel na přihrávku na brankoviště a poslal puk nad beton brankáře! Asistence: William Nylander, John Tavares.
     
    57:34
    Hyman si našel prostor v útočném pásmu, kde si prohodil puk mezi bruslama soupeře, ale jeho pokus forhendem vykopl hostující brankář betonem.
     
    57:02
    Mitchell Marner dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal svižný pokus zápěstím, který ještě tečoval Tavares, ale Hellebuyck vytáhl skvělý zákrok.
     
    56:16
    Andersen zůstává na střídačce a Toronto zkouší vyrovnat v šesti!
     
    56:00
    Blake Wheeler mohl definitivně rozhodnout o vítězství svého celku! Hokejista Winnipegu se dostal do úniku, ale Anderson jeho pokus udržel mezi betony.
     
    55:28
    Tavares spěchal za vlastním nahozením do útočného pásma, jenže Paul Stastny to měl k puku mnohem blíže a zkušený útočník puk odehrál odrazem o mantinel.
     
    55:05
    Matthews si dělal prostor na pravé straně útočného pásma, odkud nahodil puk na branku soupeře, ale jeho projektil minul zadní tyčku.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    54:32
    Bogosian si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše a vydal se podpořit akci domácího mužstva. Jeho dělovka z levé strany prolétla kolem zadní tyčky.
     
    54:02
    Zach Bogosian rozjel další akci Toronta z obranného pásma. Na jeho dlouhou pobídku si nabruslil Jason Spezza, který však nedostal prostor.
     
    53:38
    Morgan Rielly poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, ale tam neměl nikoho ze spoluhráčů. Winnipeg tak získal puk bez větší námahy.
     
    53:05
    Neal Pionk dostal prostor v útočném pásmu, jenže jeho projektil zápěstím jen prosvištěl kolem vzdálenější tyčky. Hokejisté Jets mají duel pod kontrolou.
     
    52:29
    Nylander na opačné straně střílel z pravé strany útočného pásma, ale Hellebuyck se proti jeho pokusu skvěle roztáhl a vykopl puk do bezpečí betonem.
     
    52:05
    Marner si sjel na přihrávku do obranného pásma, odkud rozehrál do zadních řad a Toronto znovu uklidňuje rozehrávku.
     
    51:21
    Andersen si povyjel proti zakončení z pravé strany a bez problémů ukryl puk do lapačky. Brankář domácího Toronta nyní podává solidní výkon.
     
    51:08
    Alexander Kerfoot projel středem ledové plochy na modrou čáru, jenže Zach Hyman byl příliš netrpělivý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    50:38
    Nate Thompson si sjel na přihrávku na levou stranu, jenže pod tlakem napadajícího soupeře puk nahodil jen do prostoru, kde byli zadáci Toronta.
     
    50:02
    Morrissey se stáhl do obranného pásma a získal kotouč pro Winnipeg. Hokejista hostujícího celku poté rozehrál na levou stranu, kde neměl spoluhráče.
     
    49:28
    Spezza dostal přihrávku do středního pásma, jenže se neotočil kolem napadajícího obránce a byl připraven o puk. Na výkonu domácích už je vidět frustrace.
     
    49:05
    Domácí hokejisté jsou po další inkasované brance poněkud zaskočení a nyní se prakticky nedostávají do zakončení. Winnipeg skvěle brání od červené čáry.
     
    48:10
    Ehlers projel s pukem do útočného pásma a vyslal tvrdou střelu příklepem. Domácí brankář jeho pokus dobře viděl a připsal si snadný zákrok.
    47:53 Mason APPLETON - 2:4
     
    47:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg dokázal udeřit prakticky z ničeho! Po chybě v rozehrávce Toronta se hosté dostali do přečíslení. Andrew Copp poslal přihrávku na levou stranu, odkud se MASON APPLETON protlačil před branku a vychutnal si Andersena! Asistence: Andrew Copp.
     
    47:17
    Další obrovská šance Toronta! Alexander Kerfoot se před brankou Winnipegu dostal k odraženému puku, ale neprocedil puk přes beton brankáře!
     
    47:05
    Josh Morrissey se snažil vyhodit puk ven z obranného pásma, ale poslal jej pouze na modrou čáu, kde kotouč vybojovali domácí hokejisté.
     
    46:38
    Jake Muzzin našel prudkou přihrávkou na útočnou modrou čáru Mitchella Marnera, který se prosmýkl do střelecké pozice, jenže nemířil mezi tři tyče.
     
    46:10
    Rielly zavezl puk do útočného pásma a po mantinelu jej poslal za branku. Do zakončení se poté dostal Marner, ale bekhendem trefil tyč!
     
    45:42
    Adam Lowry projel po pravém křídle do útočného pásma a zakončil zápěstím. Andersen jeho projektil dobře viděl a schoval puk do lapačky.
     
    45:09
    Blake Wheeler se na pravé straně zbavil Marnera a bekhendem poslal puk do pásma útočného. Wheeler poté zakončoval od mantinelu, ale nemířil přesně.
     
    44:29
    Nylander se na brankovišti dral za odraženým pukem, který se snažil procedit do sítě, ale Hellebuyck ležel na kotouči celým tělem. Hostující brankář zatím drží Jets ve vedení.
     
    44:10
    Hellebuyck si dal pozor na Marnerův bekhendový pokus z prostoru mezi kruhy a připsal si velmi důležitý zákrok! Toronto se však tlačí do útoku!
     
    43:35
    Nate Thompson se po pravém křídle dostal až do rohu útočného pásma, odkud vymyslel nebezpečnou přihrávku mezi kruhy, ale tam neměl spoluhráče.
     
    43:10
    Winnipeg se ze sílícího tlaku Toronta vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před klec Jets.
     
    42:48
    Auston Matthews si sjel na přihrávku na levou stranu, po které se dokonce dostal do útočného pásma, ale jeho střílenou pobídku Marner nepochopil.
     
    42:10
    Toronto se usadilo v útočném pásmu, jenže nikdo z domácích hokejistů se nedostal do zakončení. Winnipeg nyní hraje jednoduchý hokej s účelnou obranou.
     
    41:47
    Dylan DeMelo dostal nabito na modrou čáru, ještě si posunul kotouč blíž k brance, ale jeho následný projektil zápěstím Andersen s přehledem vyrazil.
     
    41:10
    Jimmy Vesey nahodil puk po mantinelu do útočného pásma. Za jeho pobídkou spěchal Zach Hyman, ale ten se z rohu ledové plochy nevymanil.
     
    40:29
    Mark Scheifele se dostal do útočného pásma, kde se prosmýkl ke střele z mezikruží. Jeho projektil však minul levou tyč domácí klece.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:10
    Toronto uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Uvidíme, zda domácí celek ve třetí části dokáždě zvrátit nepříznivý stav.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:48.
     
    Střely na branku: 26 – 17
     
    Druhá třetina končí! Prostřední perioda se mnohem lépe vydařila Winnipegu. Hosté totiž dokázali otočit vývoj utkání. Ve 33. minutě se o vyrovnání nenápadnou střelou postaral Morrissey. Ve 38. minutě pak Winnipeg potrestal špatné střídání domácích a Kyle Connor poslal Jets do vedení. Do kabin se proto odchází za stavu 2:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Scheifele zavezl puk do útočného pásma, kde se zbavil obránce, jenže jeho nahození prolétlo kolem branky Toronta. Domácí mají čas na poslední akci.
     
    39:08
    Jake Muzzin vyslal na branku prudké zakončení od modré čáry, ale hostující brankář si poradil i s tečí Mitche Marnera. Hellebuyck dnes chytá dobré utkání.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:28
    Pierre-Luc Dubois se před klecí Toronta dostal k odraženému kotouči, položil si brankáře, ale z těžké pozice už puk do branky neuklidil!
    37:42 Kyle CONNOR - 2:3
     
    37:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg otáčí vývoj dnešního souboje! Hostující celek využil rychlý přechod do útoku! Winnipeg se po špatném střídání Toronta dostal do útočného pásma, kde Ehlers našel zpoza branky KYLEA CONNORA, který už měl snadnou práci. Asistence: Nikolaj Ehlers, Adam Lowry.
     
    37:05
    Alexander Kerfoot se na pravé straně otočil kolem soupeře, ale jeho ránu Hellebuyck dobře viděl a připsal si zákrok pravým betonem.
     
    36:35
    Mark Scheifele poslal prudké nahození do rohu útočného pásma, ale před Andrew Coppem dojel puk Alexander Kerfoot, který ihned otočil směr hry.
     
    36:02
    Tucker Poolman chtěl rozehrát prudkou přihrávkou do středního pásma, ale jeho pobídku zastavil dobře postavený Zach Bogosian. Toronto je po obdržení druhé branky aktivnější.
     
    35:20
    Hellebuyck musel po delší době zasahovat. Brankář Winnipegu si dal pozor na slabou střelu z levé strany, ale před Marnerem puk raději přikryl lapačkou. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    35:02
    Zach Hyman přejel přes modrou čáru, kde si jej vzal do parády Neal Pionk. Důrazný zadák Winnipegu trefil domácího hráče čistým hitem.
     
    34:41
    Jason Spezza si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, sklepl kotouč na Zacha Hymana, ale jeho rána z pravého křídla byla nepřesná.
     
    34:12
    Winnipeg se dostal do útočného pásma, jenže osamocený Paul Stastny neměl proti obráncům v modrém šanci na úspěch a v rohu kluziště přišel o puk.
     
    33:38
    Morgan Rielly dostal přihrávku na levý kruh, odkud pálil bez přípravy příklepem, jenže jeho pokus vykopl pozorný brankář betonem.
     
    33:15
    Toronto se ihned po obdržení druhé branky usadilo v útočném pásmu, ale Kerfoot bekhendovým nahozením trefil jen boční síť hostující klece.
    32:45 Josh MORRISSEY - 2:2
     
    32:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg se z velmi nenápadné akce dočkal vyrovnání! JOSH MORRISSEY si našel prostor na modré čáře a krásnou střelou zápěstím o břevno nedal Andersenovi šanci! Asistence: Paul Stastny, Mark Scheifele.
     
    32:26
    Hyman si z levé strany vybruslil podél mantinelu na levý kruh, odkud střílel zápěstím, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    32:05
    Wheeler projel po pravém křídle do útočného pásma a z ostrého úhlu prověřil pozornost domácího brankáře. Andersen byl připraven a ukryl puk do lapačky.
     
    31:35
    Hosté v plném počtu.
     
    31:03
    Adam Lowry získal puk na modré čáře, zavezl jej do útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči vyrazil na střídačku. Winnipeg nyní brání skvěle.
     
    30:29
    Marner dostal přihrávku na pravou stranu, odkud zakončoval příklepem, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky klece Winnipegu.
     
    30:00
    Toronto se zatím nemůže usadit v útočném pásmu. Důrazní zadáci Winnipegu získali kotouč na levé straně a poslali jej na červenou čáru.
     
    29:35
    Toronto si zahraje další přesilovku. Nate Thompson dostává dvě minuty za
     
    29:04
    Alexander Kerfoot vybojoval puk na levé straně středního pásma, odkud jej následně protečoval do pásma útočného. Zadáci Winnipegu puk s přehledem odehráli.
     
    28:29
    Blake Wheeler si našel prostor pro zakončení v útočném pásmu. Anderson jeho ránu jen vyrazil před sebe, ale skvěle se roztáhl a zneškodnil i dorážku!
     
    28:06
    Jake Muzzin bojoval o puk v rohu útočného pásma. Domácí obránce podpořil své spoluhráče z útoku, ale Toronto o kotouč velmi rychle přišlo.
     
    27:29
    Na opačné straně se do zakončení tlačil Blake Wheeler, ale k němu se stáhl právě Marner, který soupeři na poslední chvíli přizvedl hokejku.
     
    27:06
    Mitchell Marner protečoval prudké nahození do útočného pásma, jenže ke kotouči se nedostal nikdo v modrém dresu Toronta. Winnipeg může zaútočit.
     
    26:29
    Až nyní se Winnipeg vymanil z tlaku domácího Toronta vyhozením do útočného pásma. Puk až na zakázané uvolnění neprojel, oba týmy střídají.
     
    26:06
    Muzzin střílel zápěstím od modré čáry, ale hostující brankář měl proti jeho pokusu čistý výhled a připsal si snadný zákrok levým betonem.
     
    25:26
    Právě Zach Hyman se na opačné straně dostal k odraženému puku v mezikruží. Projektil domácího hráče zastavil holení obětavý Andrew Copp.
     
    25:02
    Ehlers zavezl puk do útočného pásma, kde se jej snažil nahodit na klec domácího Toronta, ale důrazný Hyman nahození soupeře srazil za modrou čáru.
     
    24:29
    Auston Matthews se před brankou dostal k volnému puku a bekhendem jej poslal na branku. Pozorný Connor Hellebuyck zakončení domácího hráče zneškodnil. Vhazuje se po jeho levici.
     
    24:10
    Thornton střílel od modré čáry. Před brankou Winnipegu ještě clonil Auston Matthews, ale domácí hvězda nahození zkušeného hráče netečovala.
     
    23:22
    Jason Spezza projel do útočného pásma s pukem na čepeli a z jeho levé strany poslal přihrávku mezi kruhy. Dojíždějící spoluhráč už nezakončil.
     
    23:01
    Andersen musel poprvé po změně stran zasahovat. Domácí brankář si dal dobrý pozor na prudkou střelu od mantinelu a udržel puk mezi betony.
     
    22:26
    Andrew Copp dostal přihrávku na levou stranu, odkud puk protečoval do útočného pásma, nicméně za jeho pobídkou se nevydal nikdo v bílém dresu.
     
    22:03
    Zach Hyman před brankou Winnipegu nebezpečně tečoval zakončení z levé strany. Helleybuyck jeho teč bez problémů zneškodnil lapačkou.
     
    21:35
    Morgan Rielly ustál souboj v rohu obranného pásma a rozjel další akci Toronta. Domácí obránce našel prudkou přihrávkou Marnera, ale ten se nechal odstavit.
     
    21:10
    Jason Spezza dostal přihrávku na pravou stranu, po které zavezl puk do útočného pása, ale pozorný Connor Hellebuyck jeho projektil vyrazil.
     
    20:28
    Mitchell Marner se na levém kruhu natahoval po odraženém kruhu, ale z těžké pozice nedokázal svůj pokus umístit mezi tři tyče. Toronto však vstoupilo do třetiny aktivně.
     
    20:10
    Toronto uspělo na úvodním vhazování druhé části. Uvidíme, zda Toronto naváže na dobrý výkon z první třetiny dnešního souboje.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 1:57.
     
    Střely na branku: 7 – 6
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Toronta. O první zásah se po krásném průniku do útočného pásma postaral Zach Hyman. Za Winnipeg vyrovnal v přesilové hře Andrew Copp. Také favorizované Toronto dostalo k dobru přesilovku a Auston Matthews šikovnou tečí vrátil domácím vedení. Po dvaceti minutách platí stav 2:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Ehlers rozjel akci Winnipegu po pravém křídle. Hostující útočník se tlačil do útočného pásma kolem Riellyho, ale ten mu na modré čáře vystavil stopku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:41
    Pierre-Luc Dubois upadl na modré čáře zrovna ve chvíli, kdy na něj směřovala přihrávka z rohu ledové plochy. Oba trenéři pouští na led čerstvé síly.
     
    18:10
    Jake Muzzin se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a odrazem o mantinel jej poslal do bezpečí. Winnipeg se však ihned po obdržení branky tlačí vpřed.
    17:44 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    17:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Také domácí Toronto využívá početní převahu a bere si zpět své ztracené vedení! Morgan Rielly si vybruslil do střelecké pozice a nahodil puk před branku, kde jej do sítě tečoval AUSTON MATTHEWS! Asistence: Morgan Rielly, Mitchell Marner.
     
    17:26
    Adam Lowry sice získal volný puk na pravé straně obranného pásma, ale nedokázal jej vyhodit do bezpečí. Toronto stále stupňuje svůj tlak.
     
    17:02
    Winnipeg se hned v úvodu oslabení dostal k puku a dobře postavený Scheifele kotouč poslal po mantinelu za klec domácího mužstva.
     
    16:44
    První přesilovku si zahraje také Toronto. Pionk dostává dvě minuty za hákování na rozjetého Tavarese.
     
    16:27
    Hyman projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže na pravé straně přišel o puk. Další hokejisté Toronta střídali a domácí se musí bránit.
     
    16:03
    Andrew Copp se prosmýkl přes modrou čáru a snažil se zakončit forhendem kolem jednoho z domácích hokejistů. Jeho pokus pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    15:27
    Andersen si dal pozor na odražený kotouč a před brankou jej raději přikryl lapačkou. Vhazovat se bude po levé ruce domácího brankáře.
     
    15:05
    Marner rozjel další akci Toronta po levé straně, ale Ehlers jej čistým hitem ve středním pásmu odstavil od puku. Toronto to dnes nebude mít snadné.
     
    14:36
    Hokejisté Winnipegu nyní uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Nikdo v modrém dresu domácího Toronta rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    14:03
    Nylander střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho projektil jen zaduněl o zadní mantinel. Kotouč se následně odrazil k zadákům Winnipegu.
     
    13:26
    Marner skvělým pohybem ujel svému strážci, před kterého se skvěle natlačil tělem, ale bekhendem těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    13:10
    Toronto se středem ledové plochy dostalo do útočného pásma, ale Marner nahozením zpoza obránce gólmana Winnipegu nepřekvapil.
    12:20 Andrew COPP - 1:1
     
    12:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Winnipeg nakonec využívá početní převahu a srovnává stav dnešního souboje na 1:1! Pionk dostal moře prostoru na modré čáře a jeho dělovku tečoval mezi kruhy do sítě ANDREW COPP! Asistence: Neal Pionk, Nikolaj Ehlers.
     
    12:06
    Copp se snažil projet s pukem do útočného pásma středem ledové plochy, jenže na modré čáře neustál souboj s obráncem. Toronto zatím brání pozoně.
     
    11:35
    Brodie získal odražený kotouč za vlastní brankou a bekhendem jej vyhodil do středního pásma. Hokejisté Winnipegu musí vyklidit útočné pásmo.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:06
    Scheifele sice přišel o kotouč na levé straně útočného pásma, ale domácí hokejisté nedopravili puk za modrou čáru. Winnipeg tak pokračuje v tlaku.
     
    10:33
    Winnipeg si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Muzzin.
     
    10:06
    Travis Boyd dostal nabito na modrou čáru, odkud vyslal prudkou střelu příklepem, ale brankář Winnipegu jeho ránu opět vyrazil betonem.
     
    09:36
    Jason Spezza na pravé straně útočného pásma ustál souboj s obráncem, dostal se na levý kruh, ale hostující brankář utěsnil mezírku u levé tyčky.
     
    09:12
    Marner projel přes modrou čáru, zadovkou nechal puk Matthewsovi, jenže ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče hostující klece.
     
    08:41
    Thornton zavezl puk po levém křídle do útočného pásma a od mantinelu jej nahodil před branku soupeře. Domácí útočník se však nesetkal s podporou spoluhráčů.
    08:16 Zach HYMAN - 1:0
     
    08:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí Toronto se dostává do vedení po osmi minutách hry! ZACH HYMAN nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se do pásma útočného a z prostoru před brankářem uklidil puk do horního rohu! Asistence: T. J. BRODIE.
     
    07:03
    Nylander se tlačil do útočného pásma, jenže na modré čáře měl příliš rychlého Marnera, který mu projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    06:35
    Jason Spezza dohnal odražený puk ve středním pásmu a tlačil se s ním do pásma útočného. Průnik domácího útočníka skončil nepřesnou střelou.
     
    06:10
    Dylan DeMelo udržel puk v útočném pásmu, ale už jej nedokázal nahodit před branku soupeře. Obrana Toronta zatím hraje skvěle.
     
    05:28
    Alexander Kerfoot skvěle napadal rozehrávku Winnipegu v jeho obranném pásmu. Zejméně Pionk měl s jeho přítomností problémy, ale nakonec puk odehrál do bezpečí.
     
    05:03
    Morgan Rielly si dal pozor na napadajícího Wheelera a podél mantinelu odehrál kotouč ven z obranného pásma. Hokejisté Toronta se brání dobře.
     
    04:35
    Morgan Rielly zavezl puk na útočnou modrou čáru, odkud jej nahodil za branku soupeře, nicméně jeho pobídka skončila u obránců Winnipegu.
     
    04:00
    Domácí v plném počtu.
     
    03:36
    Mezi kruhy se do odraženého kotouče položil Copp, ale jeho pokus skvěle zablokoval obětavý Rielly. Toronto se znovu osvobodilo.
     
    03:10
    Domácí znovu vybojovali kotouč v obranném pásmu a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za branku Winnipegu. Hosté musí začít od své klece.
     
    02:25
    Jimmy Vesey dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže puk pouze protečoval za branku Winnipegu. Hostující celek se tak může vydat vpřed.
     
    02:00
    Winnipeg si zahraje první přesilovku. Zach Bogosian dostává dvě minuty za držení.
     
    01:35
    Andrew Copp projel po pravé straně na modrou čáru, kde se krásně zbavil obránce a poslal kotouč před branku. Andersen raději puk přikryl lapačkou.
     
    01:12
    Marner dostal přihrávku na levou stranu, ale důrazný Poolman k němu ihned přistoupil a tělem jej odstavil mimo nebezpečnou pozici.
     
    00:45
    Wheeler projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže jeho pokus zápěstím domácí brankář Andersen bez problémů vyrazil do rohu kluziště.
     
    00:10
    Toronto uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje a ihned se vydalo do útoku. Akce po levém křídle však skončila nahozením do lapačky brankáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Toronto bude hrát v modrém, zatímco Winnipeg oblékne bílou sadu.
     
    Předpokládané sestavy:

    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly, Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews, J. Thornton – W. Nylander, Tavares, Kerfoot – Hyman, Engvall, I. Michejev – Spezza, Boyd, Vesey.

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey, Pionk, Forbort, DeMelo, Beaulieu – Wheeler, Scheifele, Stastny – Ehlers, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault..
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu dosud utkali jednou. V polovině ledna Toronto doma zvítězilo 3:1.
     
    Toronto Maple Leafs

    Domácí Toronto je na tom o něco lépe. Ve dvaceti šesti odehraných zápasech získalo Toronto třicet osm bodů a patří mu vedoucí pozice Severní divize. Na druhý Edmonton má k dobru náskok šesti bodů. Na svém ledě dosud Toronto ztratilo jen sedm bodů. Poslední dva duely na ledě Vancouveru však prohrálo. V tom posledním nestačilo na Canucks 2:4. Nejproduktivnějším hráčem Toronta je s třiceti čtyřmi body Marner.
     
    Winnipeg Jets

    Kanadský Winnipeg zatím prožívá docela solidní sezónu. Ve dvaceti čtyřech odehraných zápasech vybojoval třicet jedna bodů a patří mu třetí pozice Severní divize. Na vedoucí Toronto aktuálně ztrácí jen sedm bodů a odehrál o dva zápasy méně. Na kluzištích soupeřů Winnipeg tak produktivní není. V posledním duelu dokonce schytal debakl 1:7 na ledě Montrealu. Nejproduktivnějším hráčem Jets je Scheifele s třiceti čtyřmi body.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Torontem a Winnipegem. Duel začíná hodinu po půlnoci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Hyman (Brodie), 18. Matthews (Rielly, Marner), 59. Matthews (W. Nylander, Tavares) – 13. Copp (Pionk, Ehlers), 33. Morrissey (Stastny, Scheifele), 38. Connor (Ehlers, Lowry), 48. Appleton (Copp)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly, Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews, J. Thornton – W. Nylander, Tavares, Kerfoot – Hyman, Engvall, I. Michejev – Spezza, Boyd, Vesey.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey, Pionk, Forbort, DeMelo, Beaulieu – Wheeler, Scheifele, Stastny – Ehlers, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.

    Rozhodčí: Joannette, Pollock – Cherrey, Cormier
    bahis siteleri