Pittsburgh – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Washington – New Jersey 5:4 (po pr.) | Columbus – Florida 2:4 (kon.) | Carolina – Nashville 3:2 (po pr.)
Toronto – Winnipeg 3:4 (kon.) | Detroit – Tampa 3:4 (po pr.) | Dallas – Chicago 6:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
Winnipeg Jets
Středa 10.03.2021, 01:07 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:06 Auston MATTHEWS - 3:4
     
    58:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto ještě dramatizuje závěr dnešního souboje! Domácí si v útočném pásmu vypracovali obrovský tlak! AUSTOR MATTHEWS si sjel na přihrávku na brankoviště a poslal puk nad beton brankáře! Asistence: William Nylander, John Tavares.
     
    56:16
    Andersen zůstává na střídačce a Toronto zkouší vyrovnat v šesti!
     
    56:00
    Blake Wheeler mohl definitivně rozhodnout o vítězství svého celku! Hokejista Winnipegu se dostal do úniku, ale Anderson jeho pokus udržel mezi betony.
    47:53 Mason APPLETON - 2:4
     
    47:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg dokázal udeřit prakticky z ničeho! Po chybě v rozehrávce Toronta se hosté dostali do přečíslení. Andrew Copp poslal přihrávku na levou stranu, odkud se MASON APPLETON protlačil před branku a vychutnal si Andersena! Asistence: Andrew Copp.
     
    47:17
    Další obrovská šance Toronta! Alexander Kerfoot se před brankou Winnipegu dostal k odraženému puku, ale neprocedil puk přes beton brankáře!
     
    46:10
    Rielly zavezl puk do útočného pásma a po mantinelu jej poslal za branku. Do zakončení se poté dostal Marner, ale bekhendem trefil tyč!
     
    44:10
    Hellebuyck si dal pozor na Marnerův bekhendový pokus z prostoru mezi kruhy a připsal si velmi důležitý zákrok! Toronto se však tlačí do útoku!
     
    38:28
    Pierre-Luc Dubois se před klecí Toronta dostal k odraženému kotouči, položil si brankáře, ale z těžké pozice už puk do branky neuklidil!
    37:42 Kyle CONNOR - 2:3
     
    37:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg otáčí vývoj dnešního souboje! Hostující celek využil rychlý přechod do útoku! Winnipeg se po špatném střídání Toronta dostal do útočného pásma, kde Ehlers našel zpoza branky KYLEA CONNORA, který už měl snadnou práci. Asistence: Nikolaj Ehlers, Adam Lowry.
    32:45 Josh MORRISSEY - 2:2
     
    32:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg se z velmi nenápadné akce dočkal vyrovnání! JOSH MORRISSEY si našel prostor na modré čáře a krásnou střelou zápěstím o břevno nedal Andersenovi šanci! Asistence: Paul Stastny, Mark Scheifele.
     
    29:35
    Toronto si zahraje další přesilovku. Nate Thompson dostává dvě minuty za
     
    28:29
    Blake Wheeler si našel prostor pro zakončení v útočném pásmu. Anderson jeho ránu jen vyrazil před sebe, ale skvěle se roztáhl a zneškodnil i dorážku!
    17:44 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    17:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Také domácí Toronto využívá početní převahu a bere si zpět své ztracené vedení! Morgan Rielly si vybruslil do střelecké pozice a nahodil puk před branku, kde jej do sítě tečoval AUSTON MATTHEWS! Asistence: Morgan Rielly, Mitchell Marner.
     
    16:44
    První přesilovku si zahraje také Toronto. Pionk dostává dvě minuty za hákování na rozjetého Tavarese.
     
    13:26
    Marner skvělým pohybem ujel svému strážci, před kterého se skvěle natlačil tělem, ale bekhendem těsně minul vzdálenější tyčku!
    12:20 Andrew COPP - 1:1
     
    12:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Winnipeg nakonec využívá početní převahu a srovnává stav dnešního souboje na 1:1! Pionk dostal moře prostoru na modré čáře a jeho dělovku tečoval mezi kruhy do sítě ANDREW COPP! Asistence: Neal Pionk, Nikolaj Ehlers.
     
    10:33
    Winnipeg si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Muzzin.
    08:16 Zach HYMAN - 1:0
     
    08:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí Toronto se dostává do vedení po osmi minutách hry! ZACH HYMAN nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se do pásma útočného a z prostoru před brankářem uklidil puk do horního rohu! Asistence: T. J. BRODIE.
     
    02:00
    Winnipeg si zahraje první přesilovku. Zach Bogosian dostává dvě minuty za držení.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Hyman (Brodie), 18. Matthews (Rielly, Marner), 59. Matthews (W. Nylander, Tavares) – 13. Copp (Pionk, Ehlers), 33. Morrissey (Stastny, Scheifele), 38. Connor (Ehlers, Lowry), 48. Appleton (Copp)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Brodie, Rielly, Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews, J. Thornton – W. Nylander, Tavares, Kerfoot – Hyman, Engvall, I. Michejev – Spezza, Boyd, Vesey.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey, Pionk, Forbort, DeMelo, Beaulieu – Wheeler, Scheifele, Stastny – Ehlers, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.

    Rozhodčí: Joannette, Pollock – Cherrey, Cormier
    bahis siteleri