Tai Tuivasa - Harry Hunsucker Tuivasa (kon.) | Adrian Yanez - Gustavo Lopez Yanez (kon.)
Cheyanne Buysová - Montserrat Ruizová Ruizová (kon.) | Song Kenan - Max Griffin Griffin (kon.)
Derek Brunson - Kevin Holland Brunson (kon.)
konec
Tai Tuivasa - Harry Hunsucker

Tuivasa

Neděle 21.03.2021, 03:19UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: T. Tuivasa (TKO) (03:22:48)
     
    První duel hlavní karty nepřinesl nic dlouhého. Harry Hunsucker byl před zápasem stavěn do role velkého outsidera, podle čehož to také dopadlo. Američan šel po prvním výraznějším úderu k zemi, kde jeho soupeř nakonec dokončil dílo a duel se mu povedlo ukončit během 49 vteřin!
     
    Konec zápasu.
     
    0:49
    Je konec! Tai Tuivasa předvedl drtivou pravačku, po které šel Harry Hunsucker k zemi. Američan se sice dostal z problémů, avšak soupeř přeci jenom pokračoval v aktivitě, která donutila sudího předčasně ukončit zápas.
     
    0:39
    A poté povedený nástup v podání Hunsuckera, který to nejprve zkoušel levačkou, po které přidal také povedenou pravou zadní.
     
    0:15
    První úder tohoto zápasu vyprodukoval Tuivasa, který se pokoušel o calf kick, jenž směřoval přesně na pravou nohu.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá šest zápasů. I tentokráte se můžeme těšit na velice zajímavé zápasy, hlavní kartu totiž odstartuje souboj v těžké váze mezi Taiem Tuivasou a Harrym Hunsuckerem. Posléze přejdeme do welterové váhy, kde se proti sobě představí Song Kenan a Max Griffin. Hlavní karta obsáhne také duel v bantamové fáze, tentokráte si to proti sobě rozdá Adrian Yanez a Gustavo Lopez. Již tradičně se můžeme těšit také na ryze ženský duel, ve strawweight váze se proti sobě představí Cheyanne Buysová a Monserrat Ruizová. Hlavním předzápas poté nabídne souboj v lehké váze, a sice mezi Gregorem Gillespiem a Bradem Riddellem. Samotným hřebem poté bude pikantní souboj ve střední váze, tváří v tvář se proti sobě představí sedmička Derek Brusnon a desítka Kevin Holland.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:00.

    David Suchý

    bahis siteleri