Tai Tuivasa - Harry Hunsucker Tuivasa (kon.) | Adrian Yanez - Gustavo Lopez Yanez (kon.)
Cheyanne Buysová - Montserrat Ruizová Ruizová (kon.) | Song Kenan - Max Griffin Griffin (kon.)
Derek Brunson - Kevin Holland Brunson (kon.)
konec
Song Kenan - Max Griffin

Griffin

Neděle 21.03.2021, 04:48UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: M. Griffin (KO) (04:53:36)
     
    Hlavní předzápas hlavní karty neměl dlouhého trvání. Oba borci se do toho pustili poměrně aktivně, nicméně mnohem přesnější byl Max Grifin, kterému se v polovině třetí minuty povedlo dobře trefit pravačku. Song Kenan se tak dostal do problémů, ze kterých se nedokázal dostat, neboť soupeř dalším hákem ukončil zápas.
     
    Konec zápasu.
     
    2:20
    Tak pozor! Max Griffin rychle nastoupil, dobře trefil pravý hák, po kterém Song Kenan zaklopýtal k pletivu. Tam inkasoval ještě jednu pravačku, která byla finální.
     
    1:15
    Song Kenan však velice dobře bránil případný takedown soupeře a po chvíli jsme se dostali zpět do středu oktagonu, kde to Kenan zkoušel high kickem.
     
    0:45
    Přeci jenom jsme se dostali do poklidnější pasáže, při které se o moment překvapení pokoušel Griffin, který rychle nastoupil a poté se dostal do klinče.
     
    0:10
    Začali jsme poměrně aktivně, přičemž to Song Kenan zkoušel dvěma kopy na hlavu, načež sám jednomu takovému čelil.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC Fight Night. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá šest zápasů. I tentokráte se můžeme těšit na velice zajímavé zápasy, hlavní kartu totiž odstartuje souboj v těžké váze mezi Taiem Tuivasou a Harrym Hunsuckerem. Posléze přejdeme do welterové váhy, kde se proti sobě představí Song Kenan a Max Griffin. Hlavní karta obsáhne také duel v bantamové fáze, tentokráte si to proti sobě rozdá Adrian Yanez a Gustavo Lopez. Již tradičně se můžeme těšit také na ryze ženský duel, ve strawweight váze se proti sobě představí Cheyanne Buysová a Monserrat Ruizová. Hlavním předzápas poté nabídne souboj v lehké váze, a sice mezi Gregorem Gillespiem a Bradem Riddellem. Samotným hřebem poté bude pikantní souboj ve střední váze, tváří v tvář se proti sobě představí sedmička Derek Brusnon a desítka Kevin Holland.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:30.

    David Suchý

    bahis siteleri