Boston – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:8 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
Columbus – Carolina 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 2:0 (kon.) | Chicago – Florida 3:0 (kon.) | Nashville – Detroit 7:1 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (kon.) | Colorado – Vegas 5:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Florida Panthers
Pátek 26.03.2021, 01:07 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Pius Suter je ještě poslán na trestnou lavici na dvě minuty za nedovolené bránění, ale tento prohřešek ho už určitě mrzet nebude, na vítězství Jestřábů nic nezmění.
     
    44:15
    Nikita Zadorov hrál opět hlavní roli, když v blízkosti obranné modré tvrdě sestřelil Patrica Hörngvista. Švédskému útočníkovi přivodil zranění, do útrob stadiónu odchází s pomocí příslušníků realizačního týmu. Ruský bek inkasoval dvě minuty za sekání.
     
    37:36
    Mimo brankoviště podržel puk v lapačce gólman Kevin Lankinen. Muži v pruhovaném udělují finskému gólmanovi dvě minuty, trest odpyká Kurashev.
     
    34:35
    Hru pěti proti čtyřem si dnes potřetí vyzkouší Jestřábi. Byl to Markus Nutivaara, kdo ve středním pásmu nedovoleným způsobem atakoval Söderberga.
     
    31:05
    Za zdržování hry odjíždí pykat na trestnou lavici obránce Ian Mitchell. Pod tlakem totiž vyhodil kotouč bez doteku plexiskla mimo hru.
     
    26:28
    Ryan Carpenter a MacKenzie Weegar shodili rukavice a strhla se bitka mezi těmito dvěma hráči. Vítězně z ní vyšel první jmenovaný, který sokovi neuštědřil moc ran, ale za to jej úspěšně povalil na led.
     
    20:00
    Výhoda Chicaga trvala až do samotného konce úvodního dějství, proto rozhodčí vylučují současně se sirénou. Za podrážení stráví úvod prostřední části na trestné lavici Mason Marchment.
     
    16:45
    Hosté z Floridy si zahrají druhou početní převahu. Na lavici hanby odjel beze slova Nikita Zadorov, jenž podklouzl a při této příležitosti podrazil Acciariho.
     
    11:26
    Patrick Kane je prvním vyloučeným hráčem utkání. Nejproduktivnější hráč Chicaga v sezóně si nedal pozor na svou hůl, kterou podrazil rozehrávajícího Weegara.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 22. P. Kane (Söderberg, Hagel), 24. Suter (DeBrincat, P. Kane), 59. Hagel


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – C. Murphy, Zadorov, Mitchell, Keith (A), Boqvist, de Haan – P. Kane (A), Suter, DeBrincat (A) – Hagel, Kämpf, D. Kubalík – D. Strome, Carpenter, Janmark – Kurashev, Söderberg, Highmore.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Strälman, Yandle (A), Nutivaara – Hörnqvist, Wennberg, Vatrano – Tippett, Luostarinen, Huberdeau (A) – Duclair, Verhaeghe, Marchment – Acciari, Hinostroza.

    Rozhodčí: Brenk, Rank – Berg, Murray
    bahis siteleri