Boston – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:8 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
Columbus – Carolina 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 4:0 (kon.)
Minnesota – St. Louis 2:0 (kon.) | Chicago – Florida 3:0 (kon.) | Nashville – Detroit 7:1 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (kon.) | Colorado – Vegas 5:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Florida Panthers
Pátek 26.03.2021, 01:07 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Pius Suter je ještě poslán na trestnou lavici na dvě minuty za nedovolené bránění, ale tento prohřešek ho už určitě mrzet nebude, na vítězství Jestřábů nic nezmění.
    58:36 Brandon HAGEL - 3:0
     
    58:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. BRANDON HAGEL byl tím, kdo zastavil nahrávku Ekblada a nejen to. Pravou bruslí si přikopl kotouč na hokejku a ještě z vlastní obranné třetiny trefil odkrytou klec. Bez asistence.
     
    57:50
    Hosté se usadili v útočné třetině. Trenér Guenneville dal signál Bobrovskému, který upaluje na střídačku, Panteři zkouší powerplay!
     
    44:15
    Nikita Zadorov hrál opět hlavní roli, když v blízkosti obranné modré tvrdě sestřelil Patrica Hörngvista. Švédskému útočníkovi přivodil zranění, do útrob stadiónu odchází s pomocí příslušníků realizačního týmu. Ruský bek inkasoval dvě minuty za sekání.
     
    37:36
    Mimo brankoviště podržel puk v lapačce gólman Kevin Lankinen. Muži v pruhovaném udělují finskému gólmanovi dvě minuty, trest odpyká Kurashev.
    37:21 Huberdeau si bekhendovou kličkou na Lankinena nepřišel
     
    37:21
    Hosté pohrdli příležitostí, kdy ve třech ujeli sami na gólmana! Zakončoval Jonathan Huberdeau, s jehož bekhendovým blafákem a střelou po ledě si Lankinen věděl rady.
     
    34:35
    Hru pěti proti čtyřem si dnes potřetí vyzkouší Jestřábi. Byl to Markus Nutivaara, kdo ve středním pásmu nedovoleným způsobem atakoval Söderberga.
     
    31:05
    Za zdržování hry odjíždí pykat na trestnou lavici obránce Ian Mitchell. Pod tlakem totiž vyhodil kotouč bez doteku plexiskla mimo hru.
     
    27:29
    V oslabení ujel do úniku Noel Acciari. Nevymýšlel žádné složitosti, forhendem mířil do horních pater brány. Ale trefil pouze břevno.
     
    26:28
    Ryan Carpenter a MacKenzie Weegar shodili rukavice a strhla se bitka mezi těmito dvěma hráči. Vítězně z ní vyšel první jmenovaný, který sokovi neuštědřil moc ran, ale za to jej úspěšně povalil na led.
    23:34 Pius SUTER - 2:0
     
    23:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují do dvougólového náskoku! Obrovský přehled ve hře ukázal Kane, který na levé straně našel nikým nepokrytého DeBrincata. Jeho ránu ještě Bobrovskij levým betonem vykopl, ale pouze k PIUSI SUTEROVI. Švýcarský forvard si pravou bruslí touš zpracoval, aby vzápětí dovezl kotouč do brány v pokleku.
    21:05 Patrick KANE - 1:0
     
    21:05
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Jestřábi vedou! Před branku nahodil touš Boqvist, s dorážkou neuspěli Söderberg ani Hagel. Černou gumu si následně našel PATRICK KANE, a ten už zvládl přehodit bezmocně ležícího Bobrovského. Asistence: Carl Söderberg a Brandon Hagel.
     
    20:00
    Výhoda Chicaga trvala až do samotného konce úvodního dějství, proto rozhodčí vylučují současně se sirénou. Za podrážení stráví úvod prostřední části na trestné lavici Mason Marchment.
    18:34 Huberdeau střelou ze zápěstí orazítkoval brankovou konstrukci
     
    18:34
    Zvoní tyč! Těsně před návratem Zadorova na ledovou plochu vypálil z vrcholku pravého kruhu švihem Jonathan Huberdeau, jeho svižný pokus skončil na levé části brankové konstrukce.
     
    16:45
    Hosté z Floridy si zahrají druhou početní převahu. Na lavici hanby odjel beze slova Nikita Zadorov, jenž podklouzl a při této příležitosti podrazil Acciariho.
     
    11:26
    Patrick Kane je prvním vyloučeným hráčem utkání. Nejproduktivnější hráč Chicaga v sezóně si nedal pozor na svou hůl, kterou podrazil rozehrávajícího Weegara.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 22. P. Kane (Söderberg, Hagel), 24. Suter (DeBrincat, P. Kane), 59. Hagel


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – C. Murphy, Zadorov, Mitchell, Keith (A), Boqvist, de Haan – P. Kane (A), Suter, DeBrincat (A) – Hagel, Kämpf, D. Kubalík – D. Strome, Carpenter, Janmark – Kurashev, Söderberg, Highmore.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Strälman, Yandle (A), Nutivaara – Hörnqvist, Wennberg, Vatrano – Tippett, Luostarinen, Huberdeau (A) – Duclair, Verhaeghe, Marchment – Acciari, Hinostroza.

    Rozhodčí: Brenk, Rank – Berg, Murray
    bahis siteleri