Washington – New Jersey 4:0 (kon.) | St. Louis – Anaheim 1:4 (kon.) | Arizona – San Jose 5:2 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.)
Colorado – Vegas 2:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Anaheim Ducks
Sobota 27.03.2021, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    St. Louis Blues

    St. Louis zatím hraje takový průměr v Západní divizi. Po třiatřiceti zápasech má na svém kontě třicet sedm bodů, které mu zaručují čtvrtou pozici. Bluesmani už inkasovali 107 branek, zatímco jich sami dali 97, jejich celkové skóre je tedy -7. V posledních třech duelech brali domácí hokejisté jen dva body, když porazili San Jose. Následně však nestačili na Las Vegan a Minnesotu.

    Nejproduktivnější hráči:
    David Perron – 33 bodů (12+21)
    Ryan O'Reilly – 31 bodů (10+21)
    Brayden Schenn – 24 bodů (12+12)
     
    Anaheim Ducks

    Je jasné, že Anaheim hraje ve stejné divizi, jenže se mu tam ani trochu nedaří... Po třiceti čtyřech zápasech má na svém kontě čtyřiadvacet bodů, které mu stačí s odstupem jen na poslední pozici. Kačeři mají jednu z nejhorších defenziv, jelikož inkasovali 115 branek, zatímco jich inkasovali 74, celkové skóre je tedy velmi nepříznivé -41. Anaheim v posledních třech duelech nebral ani jeden bod. Postupně totiž padl Arizonou a dvakrát s Minnesotou.

    Nejproduktivnější hráči:
    Rickard Rakell – 21 bodů (6+15)
    Max Comtois – 20 bodů (10+10)
    Adam Henrique – 15 bodů (9+6)
     
    Československá stopa v utkání

    Bez české a slovenské stopy.
     
    Úvodní sestavy:

    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Dunn, Scandella, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), Kyrou – Tarasenko (A), B. Schenn (A), Schwartz – Hoffman, Thomas, Sanford – Bozak, Clifford, J. de La Rose.

    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler, Shattenkirk, Manson (A), Drysdale, Welinski, B. Hutton – Rakell, Comtois, Lundeström – Silfverberg (A), Zegras, Henrique – Terry, Getzlaf (C), Jones – Steel, D. Grant.

    Rozhodčí: Hebert, Luxmore – Pancich, Gawryletz.
     
    Nedávno, konkrétně před třemi dny, zemřel Bob Plager, jenž nejvíce času své kariéry strávil v St. Louis. Nyní se koná proto menší ceremoniál a dres s číslem pět byl zvednut pod strop, už si s ním nikdo nezahraje.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    A dnešní utkání se nám právě rozjelo! Favorité jsou domácí hokejisté, kteří se také přihnali s prvním atakem. John Gibson nakonec musel i zasahovat.
     
    00:52
    Bluesmani se snažili ještě pokračovat v kombinaci, ale k dalšímu zakončení se již nedostali. S první akcí proto mohou přispěchat také jejich soupeři.
     
    01:22
    Tak na první potyčku jsme nemuseli čekat dlouho! Brayden Schenn a Jani Hakanpää se do sebe pustili, vítězem bude Kačer, který poslal soupeře na zem!
     
    01:38
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Brayden Schenn – 5 min., bitka).

    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jani Hakanpää – 5 min., bitka).
     
    01:47
    Oba kohouti si nyní odsedí pětiminutový trest, ale hrát se bude samozřejmě v pěti na obou stranách. Jordan Binnington mezitím zapsal první zákrok v utkání.
     
    02:20
    Jeden z domácích zastavil nepřesnou rozehrávku hostí, a tak zamezil jejich akci již ve středním pásmu. Bluesmani mohou vystřídat a pojedou do ofenzivy.
     
    02:40
    A to nebyla vůbec špatná možnost! Vince Dunn si sjel do prostoru mezi kruhy, jenže proti jeho střele stihl John Gibson sklapnout betony naprosto včas.
     
    03:26
    St. Louis je rozhodně zatím aktivnějším týmem a snaží se potvrdit roli favorita. Branku jsme však ještě neviděli, a tak je vše nadále hodně otevřené.
     
    04:14
    Bluesmani se snažili napadat v útočném pásmu, ale jejich snaha k zisku kotouče nevedla. Vedla však k nepřesnosti v podání hostí, kteří jen odevzdali touš.
     
    04:55
    Maxime Comtois ovšem zachytil nepřesnou rozehrávku na útočné modré a zkoušel bekhendem z dálky překvapit gólmana domácích, to se mu nepovedlo.
     
    05:20
    Jordan Binnington byl v akci i o několik sekund později, jenže svou bližší tyčku si pohlídal spolehlivě. Sam Steel tam místečko viděl, ale netrefil ho.
     
    05:36
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Trevor Zegras – 2 min., hákování).
     
    06:01
    Oba týmy se letos v rozdílném počtu hráčů trochu trápí. St. Louis má však nyní celkem zajímavou možnost na to, aby šlo do vedení, dokáže se prosadit?
     
    06:25
    Hosté aktivně napadali, což se jim nakonec vyplatilo. Po zisku kotouče vyhodili puk přes všechny čáry a kompletní formace mohla bez potíží vystřídat.
     
    06:58
    Domácí se navíc od té doby nemohou dostat skrze útočnou modrou, kterou mají kačeři velmi dobře pohlídanou. Takto si početní výhodu asi nepředstavovali.
     
    07:10
    Přesilová hra St. Louis je téměř u konce a na její využití to nevypadá. Anaheim se navíc dostal k puku, ale rychlá akce neskončila ani zakončením.
     
    07:36
    Trevor Zegras je na ledě!
     
    08:17
    Jamie Drysdale zůstal ležet na ledě a vypadá hodně otřeseně, míří rovnou do kabin. Následně to vypadalo, že se do sebe pustí všichni hráči na ledě, ovšem rozhodčí dnešního utkání nakonec šarvátce zamezili.
     
    09:35
    Jamie Drysdale trochu zahranil bruslí, těsně před svým soupeřem před několika okamžiky, takže se před ním sklonil. Jacob de La Rose do něj najel v plné rychlosti, hodně nepříjemný střet pro hráče hostí.
     
    10:21
    Střely na branku: 7 – 5!
     
    10:45
    Maxime Comtois byl sice aktivně napadán na útočné modré a měl menší problémy, nakonec to však uhasil zpětnou přihrávkou, domácí se k puku nedostali.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:13
    O několik sekund později sice ano, když zachytili touš ještě na útočné modré, avšak ten po několika sekundách pásmo opustil. Nehraje se pohledný hokej.
     
    11:50
    Anaheim z dálky prověřil pozornost Jordana Binningtona, který bez problémů zasáhl levým betonem. Zatím se nám v utkání moc nepřerušuje.
     
    12:30
    Komerční přestávka.
     
    12:48
    Jordan Kyrou měl dobrou rychlost, a tak byl u odraženého kotouče v útočném pásmu jako první. Poté ho zradila nahrávka, a tak se musí vracet do obrany.
     
    13:17
    Ryan Getzlaf odvedl na druhé straně dobrou práci a byl taktéž dříve u odraženého puku od mantinelu. Místo překvapivého zakončení zvolil pas na modrou.
     
    13:52
    Dvojice domácích hráčů se vrhla proti zakončujícímu soupeři, který tak nemohl poslat puk na branku. Anaheim se však nadále u puku drží, a to v pásmu.
     
    14:19
    Zachary Sanford však nakonec odvedl velmi dobrou práci v defenzivě u mantinelu, kde přimáčkl svého soupeře na mantinel, navíc ještě získal kotouč.
     
    15:04
    Nadále se nám moc nepřerušuje, a tak nám do konce první periody chybí necelých pět minut. Branky jsme se ještě nedočkali, prosadí se někdo do sirény?
     
    15:46
    Zatím to tak nevypadá. Bluesmani sice drží puk na svých hokejkách, ale v uctivé vzdálenosti od gólmana. John Gibson zatím může hru pozorovat z dálky.
     
    16:03
    Komerční přestávka.
     
    16:56
    Už jen tři minutky nám chybí do konce periody! Vypadá to, že půjdeme do kabin za bezbrankového stavu, navíc jsme neviděli ani vyloženou gólovou možnost.
     
    17:15
    David Perron se štěstím získal kotouč na obranné modré a chtěl vyslat svého spoluhráče do rychlé akce. Neposlal mu ale přesný pas, a tak přišla ztráta.
     
    17:47
    Jordan Binnington proto musel znovu zasahovat, ale nebyl to pro něj těžký zákrok. Na střelu od modré viděl, a tak v pohodě zasáhl svou lapačkou.
     
    18:28
    Zachary Sanford podržel puk ve svém obranném pásmu a nechal oba týmy vystřídat. Až poté se Bluesmani vydali do ofenzivy, ale ještě ani nevypálili.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první perioda, ve které jsme se nakonec nedočkali ani jedné branky. Lepší úvod utkání měli sice domácí, ale hra se postupně vyrovnala. Jordan Binnington však neměl moc těžké práce. John Gibson zažil jeden závar před brankou, a to pouhých šest sekund před koncem třetiny, Bluesmani však touš do branky nedostali.

    Další třetina začne přibližně ve 2:06.
    V první třetině jsme branku neviděli
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 10 – 9
    Přesilové hry: 0/1 – 0/0
    Trestné minuty: 5 – 7
    Vhazování: 56% – 44%
    Zblokované střely: 4 – 3
    Hity: 8 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    A už se nám rozjela i prostřední část dnešního utkání! V té první jsme se branky nedočkali, změní se to? To se během následujících třiceti minut dozvíme.
     
    20:59
    Oba týmy už přispěchaly s prvními ataky, ale nějaké vážnější ohrožení branky k vidění nebylo. Domácí hokejisté však vybojovaly buly v útočném pásmu.
     
    21:13
    To nevypadalo vůbec marně! Max Jones se snažil ujet svému soupeři a mířila na něj přihrávka. Domácí obránce to však zvládl a znemožnil sokovi zakončení.
     
    21:37
    Brayden Schenn se vydal napadat do útočného pásma, ale moc sil už neměl. Proto nakonec zvolil po předchozím icingu rychlý úprk na střídačku.
     
    22:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali první branky, a tu střílí hostující hokejisté! Silfverberg našel před brankou volného SAMA STEELA, kterému se kotouč odrazil od brusle do branky. O úmyslném kopnutí ale nemůže být řeč, a tak nebude ani video! Asistence: Jakob Silfverberg.
    22:24 Sam STEEL - 0:1
     
    22:29
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jacob de La Rose – 5 min., bitka).

    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ben Hutton – 5 min., bitka).
     
    23:02
    Ihned po brance nám předvedli menší boxerskou vložku Ben Hutton a Jacob de La Rose. Vítěz byl opět na straně hostů, který přetáhl soupeři dres.
     
    23:30
    Tohle byla obrovská šance domácího celku! Brayden Schenn si sjel před branku, kam dostal ideální přihrávku, ale jeho střela po ledě trefila jen beton brankáře hostujícího celku!
     
    24:03
    V druhé periodě se zatím hraje rozhodně zajímavější hokej, který navíc byl okořeněn jednou brankou. Dočkáme se ještě nějakých zásahů do sirény?
     
    24:48
    Niko Mikkola nahazoval od modré k pravé tyčce, kde byl jeho spoluhráč připravený na teč. Ta se mu však nepovedla, a tak kotouč proletěl těsně vedle.
     
    25:26
    Troy Terry se snažil prosadit individuálně v útočném pásmu, ovšem proti velké přesile moc šancí na úspěch neměl. Proto se musí vrátit zpět do obrany.
     
    26:15
    Brayden Schenn si sjížděl do dobré pozice a táhl přečíslení. Když chtěl přihrát, bylo mu však seknuto do ruky, a tak si domácí zahrají druhou přesilovku.
     
    26:58
    Zatím však Bluesmani kombinují v útočném pásmu a hrají v šesti bez gólmana. Anaheim už působí trochu unaveně, ale soupeře k ničemu nepustil.
     
    27:17
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Trevor Zegras – 2 min., sekání).
     
    27:33
    Je za námi první komerční přestávka této periody a domácí hrají přesilovou hru. Torey Krug vypálil od modré, ale Gibson vyrazil a jeho spoluhráči vyhodili.
     
    28:14
    Bluesmani jsou však již zpět v útočném pásmu. Robert Thomas to zkoušel z prostoru mezi kruhy, ovšem jeho střela v pádu nakonec neprošla až k brance.
     
    28:55
    Vladimir Tarasenko to zkusil z levé strany, ale hostující brankář jeho pokus vyrazil před sebe. Tam jeho spoluhráč práci dokončil a kotouč daleko vyhodil.
     
    29:17
    Trevor Zegras je na ledě!
     
    29:40
    Domácí hokejisté tak nevyužili ani druhou přesilovou hru v tomto duelu, i když tlak měli opravdu slušný. Srovnání stavu se však zatím nedočkali.
     
    30:09
    Domácí hokejisté jsou v posledních okamžicích aktivnější, k čemuž jim rozhodně pomohla i přesilová hra. John Gibson dnes ale působí jistým dojmem.
     
    30:56
    Tentokrát však přišla nepřesnost na domácí straně a vypadalo to, že uvidíme akci dva na dva. Hosté ale puk jen nahodili a šli raději na střídačku.
     
    31:35
    To byla dobrá možnost na domácí straně, ale skóre se zase nemění! Jaden Schwartz táhl akci dva na jednoho, jenže nahrát nemohl. Zkusil to proto kličkou do forhendu, ale gólman Anaheimu měl bližší tyčku naprosto zacpanou!
     
    32:19
    A o chvilku později dokonce za Johnem Gibsonem zazvonila horní tyčka! Vyrovnání je za dveřmi...
     
    32:57
    Hostující hokejisté by se potřebovali dostat ke kotouči a chvilku ho podržet na svých hokejkách. Nyní jsou pod obrovským tlakem, ale zatím drží vedení.
     
    33:20
    Tlak už byl hodně velký, a tak Ben Hutton raději bekhendem poslal touš na zakázané uvolnění. Kačery čeká další těžká šichta a bránění tlaku Bluesmanů.
     
    33:33
    Komerční přestávka.
     
    34:12
    Komerční přestávka přišla více vhod rozhodně hostujícím hokejistům, kteří byli pod obrovským tlakem. Nyní aktivně napadají v útočném pásmu...
     
    34:46
    Rickard Rakell se navíc málem dostal ke kotouči, chybělo mu jen několik centimetrů. Nakonec se k touši ale nedostal, a tak se musí zase vracet do defenzivy.
     
    35:24
    Isac Lundeström už byl o něco úspěšnější a v souboji za brankou kotouč vybojoval. Jeho zpětná přihrávka na útočnou modrou však nebyla vůbec přesná.
     
    35:45
    Bluesmani se proto mohli vydat dopředu, jenže jejich akce byla zastavena poměrně brzy. Anaheim však poté celkem zbytečně poslal kotouč na icing.
     
    36:18
    Vladimir Tarasenko je silný v osobních soubojích, což nyní jasně potvrdil. Obránce se přes něj k puku prostě nedostal, a tak domácí pokračují v ofenzivě.
     
    36:50
    David Perron nakonec dostal nabito na vrcholek levého kruhu, ale jeho slušnou bombu vyrazil John Gibson do plexiskla. Puk poté navíc opustil pásmo.
     
    37:18
    Střely na branku: 24 – 15!
     
    37:49
    Kačeři se po delší době dostali k náznaku šance, ale v této periodě jim útok moc nejde, přestože vstřelili jednu branku. Bluesmani jsou jasně lepší na ledě.
     
    38:26
    Důležité jsou však branky a na ty vedou hostující hokejisté. Ti navíc drží puk na svých hokejkách a budou chtít dohrát třetinu minimálně s gólovým vedením.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    39:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Vedení však nakonec budou dvougólové, mimořádně efektivní jsou Kačeři! Torey Krug byl napadán dvěma soupeři a jeho vyhození bylo sraženo před branku. Tam byl úplně volný MAX JONES, který roztáhl Binningtona a zasunul puk k zadní tyčce! Asistence: Ryan Getzlaf.
    39:08 Max JONES - 0:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Již jsou za námi dvě periody dnešního utkání, po kterých trochu překvapivě vede hostující celek o dvě branky! Ta první padla po dvou minutách prostřední části, když Jakob Silfverberg vyslal přihrávku z rohu hřiště a touš se dorazil od brusle Sama Steela do branky. St. Louis bylo v druhé části jasně lepším týmem, ale John Gibson chytá skvělý zápas, navíc mu pomohla i tyčka. Bluesmani se neprosadili, a tak přišel necelou minutu před koncem trest. Max Jones se objevil osamocený před gólmane, kterého roztáhl a posunul puk k zadní tyčce.

    Další třetina začne přibližně v 2:59.
    Kačeři vedou před poslední třetinou o dvě branky!
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 27 – 18
    Přesilové hry: 0/2 – 0/0
    Trestné minuty: 10 – 14
    Vhazování: 61% – 39%
    Zblokované střely: 4 – 7
    Hity: 14 – 12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:12
    A už je před námi i poslední perioda dnešního utkání! Domácí hokejisté mají co dohánět, jelikož prohrávají o dvě branky, John Gibson ale dnes chytá skvěle.
     
    40:54
    Bluesmani se snažili aktivně napadat v útočném pásmu, ale nebyli úspěšní. Max Jones následně chyboval a domácí získali zadarmo buly v útočné třetině.
     
    41:08
    Jenže St. Louis se nakonec nedostalo ani ke střele. Následně ještě aktivně napadalo za brankou, ovšem hostující hokejisté to bez větších potíží vykombinovali.
     
    41:46
    Vhazování v útočném pásmu vybojovali také Kačeři a ihned po buly měla přijít rána na gólmana. Ta však neprošla, a tak Binnington mohl zůstat v klidu.
     
    42:45
    Domácí obránci drží kotouč v obranném pásmu a nikam nespěchají. To je poněkud překvapivé, jelikož právě domácí hokejisté stále o dva góly prohrávají.
     
    43:19
    Až nyní se vydali Bluesmani do pásma, ale jejich akce skončila už na útočné modré. Maxime Comtois jel napadat na druhou stranu, ale bez úspěchu.
     
    43:53
    Jakob Silfverberg se nenechal odstavit od kotouče v útočném pásmu, a tak Kačeři po delší době ukázali také ofenzivní potenciál. Tentokrát z toho gól nebyl.
     
    44:24
    Kačeři se ale během několika okamžiků dostali zpět do útočné třetiny. Tentokrát však nedokázali ani zakončit a dopředu se poženou brzy domácí.
     
    45:06
    Obrovská šance na straně hostů, mohlo to být z ničeho nic o tři branky! Domácí propadli a Max Jones parádní zadovkou našel rozjetého Dereka Granta. Ten zkusil kličkou a rychlou střelu, ovšem Jordan Binnington se nenechal překonat!
     
    45:21
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Robert Thomas – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:51
    Také Anaheim si může zahrát první přesilovou hru v tomto utkání. Dokáže vstřelit třetí a možná rozhodující branku? Minimálně ušetří dvě minuty do konce...
     
    46:22
    Až nyní se Kačeři usadili napevno v útočném pásmu, ale Cam Fowler nenašel místečko pro střelu. Anaheim může ovšem nadále kombinovat v pásmu.
     
    46:55
    Domácí hráč měl hned dvě možnosti na vyhození puku, avšak ani jednou se mu to bekhendem nepovedlo. Povedlo se to až jeho spoluhráčovi.
     
    47:21
    Robert Thomas je na ledě!
     
    47:40
    To vypadalo zajímavě! Jeden z domácích v těžké pozici dokázal posunout kotouč na pravou stranu, kam si pro ránu sjížděl Jaden Schwartz, jenže těsně před ním byl kotouč odpálen mimo jeho dosah!
     
    48:19
    Před brankou Binningtona se strhla menší mela a Vince Dunn zůstal ležet na ledě. Vypadá hodně otřeseně a na brankoviště za ním míří i klubový lékař.
     
    48:59
    Niko Mikkola mohl pálit od modré, ale raději jen nahodil kotouč podél mantinelu. Následovala ztráta, a tak domácí budou znovu dobývat útočnou třetinu.
     
    49:43
    Max Jones to měl celkem těžké v útočném pásmu, jelikož si musel zpracovat hodně vysokou nahrávku. To se mu nepovedlo, a tak mají puk domácí.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:18
    Ti si navíc vybojovali další přesilovou hru, zatím však hrají bez gólmana a snaží se něco vymyslet.
     
    50:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A vymysleli dokonce rovnou branku, vypadá to na drama až do samotného konce! Odražený kotouč si našel RYAN O'REILLY, jehož pohotová střela zápěstím zapadla do branky. John Gibson tak přichází o čistý štít. Asistence: Marco Scandella a Torey Krug.
    50:50 Ryan O'REILLY - 1:2
     
    51:17
    Komerční přestávka.
     
    51:49
    Tak do konce utkání nám chybí nějakých osm minut a hosté nadále vedou, nyní už jen o jednu branku. Bluesmani už využili jednou svou převahu, povede se jim to znovu? To se dozvíme během chvilky.
     
    52:26
    Domácí dobře napadali v útočném pásmu, kde nakonec získali kotouč. Anaheim se tuze brání, celá pětice hostů byla nyní v okolí svého gólmana.
     
    53:05
    Kačeři to však zvládli a mohli se vydat dopředu. Tam se prezentovali jenom nepřesnou přihrávkou, a tak se musí pomalu ale jistě vracet zpět do obrany.
     
    53:54
    John Gibson měl plně ruce i betony práce! Nakonec si však stihl vyjet proti střelci, kterému tím hodně zmenšil úhel a zachránil svůj tým od inkasování!
     
    54:28
    Domácí se nemohou dostat v posledních okamžicích do pásma, natož do nějaké kombinace. Proto to zkusili dalekým nahozením, ale to bylo bez efektu.
     
    55:07
    Navíc se nám ani moc nepřerušuje, a tak už nám do konce poslední periody chybí necelých pět minut! Zvítězí outsider nebo půjdeme do prodloužení?
     
    55:51
    Po jednom ze soubojů u mantinelu se na ledě octil jeden z domácích, kterému se zákrok vůbec nelíbil. Ošklivě se podíval na sudího, ten vylučovat nebude.
     
    56:23
    Kačeři se pustili do bránění středního pásma, což jim navíc zatím celkem jde. St. Louis má sice kotouč na hokejkách, ale ke střelám se nyní nedostává.
     
    57:06
    Marco Scandella musel hodně zabrat směrem dozadu, ale nakonec byl u kotouče o chvilku dříve než soupeř. Následovala však nepřesnost v podání domácích.
     
    57:26
    Komerční přestávka.
     
    57:59
    A domácí hokejisté už mají poslední dvě minutky, přitom jsou jen ve svém obranném pásmu! Už ale mají pod svou kontrolou alespoň kotouč...
     
    58:21
    Adam Henrique se s tím nyní nerozpakoval a z poloviny hřiště jen nahodil kotouč do útočného pásma. Udělal to nejlepší, co mohl, načež se vydal na střídačku.
     
    58:49
    Jordan Binnington peláší na střídačku!
     
    58:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jenže domácí se prosazují do prázdné branky a definitivně rozhodují o svém vítězství! DEREK GRANT skvěle vypíchl kotouč o mantinel. Následně u něj byl jako první, najel si do pásma a trefil odkrytou branku. Asistence: Cam Fowler.
    58:57 Derek GRANT - 1:3
     
    59:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nyní si to domácí "vyžírají" až do dna... RICKARD RAKELL získal touš a taktéž se trefil do prázdné branky. Bez asistence.
    59:56 Rickard RAKELL - 1:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Anaheim nakonec bere z toho utkání plný počet bodů za výhru 4:1! Bluesmani sice zdramatizovali zápas, když se trefil Ryan O'Reilly, jenže to od nich bylo vše. Následovala hra domácích bez gólmana a do prázdné branky se trefila hned dvojice hostí – Derek Grant a Rickard Rakell.
    Anaheim vítězí v tomto duelu 4:1!
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 34 – 24
    Přesilové hry: 0/2 – 0/1
    Trestné minuty: 12 – 14
    Vhazování: 62% – 38%
    Zblokované střely: 7 – 10
    Hity: 17 – 18
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Jordan Binnington (STL) – 20 zákroků, 2 OG, úspěšnost 90,9%, odchytal 57:34.

    John Gibson (ANA) – 33 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,1%, odchytal 60:00.
     
    Česká a slovenská stopa:

    Do utkání nenastoupil český ani slovenský hokejista.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. John Gibson (ANA) výhra
    2. Sam Steel (ANA) 1+0
    3. Ryan O'Reilly (STL) 1+0
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:47:18)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 51. R. O'Reilly (Scandella, Krug) – 23. Steel (Silfverberg), 40. Jones (Getzlaf), 59. D. Grant (Fowler), 60. Rakell


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Dunn, Scandella, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), Kyrou – Tarasenko (A), B. Schenn (A), Schwartz – Hoffman, Thomas, Sanford – Bozak, Clifford, J. de La Rose.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler, Shattenkirk, Manson (A), Drysdale, Welinski, B. Hutton – Rakell, Comtois, Lundeström – Silfverberg (A), Zegras, Henrique – Terry, Getzlaf (C), Jones – Steel, D. Grant.

    Rozhodčí: Hebert, Luxmore – Pancich, Gawryletz
    bahis siteleri