Washington – New Jersey 4:0 (kon.) | St. Louis – Anaheim 1:4 (kon.) | Arizona – San Jose 5:2 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Boston – Buffalo 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.)
Colorado – Vegas 2:3 (po pr.) | Detroit – Columbus 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Anaheim Ducks
Sobota 27.03.2021, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Rickard RAKELL - 1:4
     
    59:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nyní si to domácí "vyžírají" až do dna... RICKARD RAKELL získal touš a taktéž se trefil do prázdné branky. Bez asistence.
    58:57 Derek GRANT - 1:3
     
    58:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jenže domácí se prosazují do prázdné branky a definitivně rozhodují o svém vítězství! DEREK GRANT skvěle vypíchl kotouč o mantinel. Následně u něj byl jako první, najel si do pásma a trefil odkrytou branku. Asistence: Cam Fowler.
    50:50 Ryan O'REILLY - 1:2
     
    50:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A vymysleli dokonce rovnou branku, vypadá to na drama až do samotného konce! Odražený kotouč si našel RYAN O'REILLY, jehož pohotová střela zápěstím zapadla do branky. John Gibson tak přichází o čistý štít. Asistence: Marco Scandella a Torey Krug.
    39:08 Max JONES - 0:2
     
    39:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Vedení však nakonec budou dvougólové, mimořádně efektivní jsou Kačeři! Torey Krug byl napadán dvěma soupeři a jeho vyhození bylo sraženo před branku. Tam byl úplně volný MAX JONES, který roztáhl Binningtona a zasunul puk k zadní tyčce! Asistence: Ryan Getzlaf.
    22:24 Sam STEEL - 0:1
     
    22:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali první branky, a tu střílí hostující hokejisté! Silfverberg našel před brankou volného SAMA STEELA, kterému se kotouč odrazil od brusle do branky. O úmyslném kopnutí ale nemůže být řeč, a tak nebude ani video! Asistence: Jakob Silfverberg.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 51. R. O'Reilly (Scandella, Krug) – 23. Steel (Silfverberg), 40. Jones (Getzlaf), 59. D. Grant (Fowler), 60. Rakell


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Dunn, Scandella, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), Kyrou – Tarasenko (A), B. Schenn (A), Schwartz – Hoffman, Thomas, Sanford – Bozak, Clifford, J. de La Rose.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler, Shattenkirk, Manson (A), Drysdale, Welinski, B. Hutton – Rakell, Comtois, Lundeström – Silfverberg (A), Zegras, Henrique – Terry, Getzlaf (C), Jones – Steel, D. Grant.

    Rozhodčí: Hebert, Luxmore – Pancich, Gawryletz
    bahis siteleri