Elche – Levante 1:0 (kon.) | Valladolid – Cádiz 1:1 (kon.) | Valencia – Alavés 1:1 (kon.)
Real Madrid – Real Betis 0:0 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:1 (1:0)
Cádiz CF
Sobota 24.04.2021, 16:15 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské La Ligy mezi Realem Valladolid a Cádizem.
     
    Cádiz CF

    Nováček mezi španělskou elitou letos prožívá povedenou premiéru v nejvyšší soutěži. Cádiz ve dvaatřiceti odehraných zápasech získal třicet šest bodů a drží třináctou pozici. Na sestupové příčky má k dobru náskok devíti bodů. Na hřištích soupeřů navíc dokáže pravidelně obrat i favorizované rivaly. V posledním kole však doma prohrál 0:3 se slavným Realem Madrid.
     
    Real Valladolid

    Domácí Real Valladolid je na tom o něco hůře. Valladolid odehrál v letošním ročníku třicet jedna zápasů a získal v nich dvacet osm bodů. S tímto bodovým ziskem drží sedmnáctou pozici jediný bod před Huescou. Oproti soupeřům kolem sebe ale odehrála o jedno utkání méně. V posledním kole uhrál remízu 1:1 na hřišti Elche a dostal se mimo pásmo sestupu.
     
    Vzájemný zápas

    V podzimním měření sil se zrodila bezbranková remíza.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Valladolid: Roberto – L. Pérez, Fernández, Aljámik, Olaza – Plano, Míchel (C), Alcaraz, Orellana – Weissman, Maranhão.
    Náhradníci: Masip – Fede, Guardiola, Bruno González, Janko, Olivas, Jota, Kodro, Mesa, Nacho Martínez, Rubio, T. Villa.

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, Mauro, Cala, Espino – Alejo, Garrido (C), Augusto Fernández, Pombo – Lozano, Malbašić.
    Náhradníci: Flere, Gil – Alcalá, Fali, Martin, Izquierdo, Carcelén, Negredo, Mari, Sobrino, Šaponjić..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující Cádiz obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Nováček španělské ligy se ihned vydal vpřed, ale nákop na pravou stranu byl příliš dlouhý.
     
    2
    Óscar Plano dostal přihrávku na polovinu hřiště, ale napadající Jorge Pombo mu přišlápl kopačku. Rozhodčí faul viděl a nařídil rozehrávku pro Valladolid.
     
    3
    Luis Pérez poslal zajímavou přihrávku za obranu Cádizu, jenže na jeho pobídku Shon Zalman Weissman nedosáhl. Domácí celek však vstoupil do souboje o něco aktivněji.
     
    4
    Cádiz zahrával přímý kop na polovině Realu Valladolid. Centrovaný míč přiletěl na hranici velkého vápna, jenže tam nezakončil nikdo z hráčů ve žlutém.
     
    5
    Luis Pérez dostal přihrávku na pravou stranu, kde si míč skvěle zpracoval, ale přihrávkou na křídlo jej poslal jen do autu. Cádiz bude vhazovat.
     
    6
    Jeremías Ledesma si dal pozor na vysoký centr z pravé strany hrací plochy a před domácím Weissmanem schoval míč do rukavic.
     
    7
    Luis Pérez si naběhl na vysoký nákop na hranici velkého vápna a zakončil levačkou. Jeho dělovka mířila doprostřed branky, ale Ledesma míč vyrazil.
     
    8
    Jon Ander Garrido spěchal s míčem u nohy na polovinu soupeře, nicméně jeho přihrávka za obranu byla příliš prudká a skončila až u brankáře.
     
    9
    Domácí celek zahrával přímý kop na polovině Cádizu. Nadýchaný centr propadl na malé vápno, jenže nikdo v dresu Valladolidu se k míči nedostal.
     
    10
    Shon Zalman Weissman se po pravém křídle tlačil do pokutového území, jenže jeho průnik skončil centrem do rukavic připraveného brankáře Ledesmy.
     
    11
    Carlos Akapo vhazoval na pravé straně hrací plochy. Jeho pobídka propadla na hranici velkého vápna, kde se k míči dostal hostující Alejo, ale už nezakončil.
     
    12
    Cádiz zahrával svůj první rohový kop v dnešním střetnutí. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kam se tlačil Cala, ale v pádu netrefil branku.
     
    13
    Roberto se po závaru v pokutovém území dostal do zakončení, jenže jeho prudkou dělovku vyrazil brankář Ledesma reflexivním zákrokem!
     
    14
    Domácí Real Valladolid se nastěhoval na polovinu soupeře a postupnou kombinací si hledá cestičku do velkého vápna. Cádiz brání v pevném bloku.
     
    15
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Domácí Real Valladolid se po čtvrthodině dnešního souboje dostává do vedení! ÓSCAR PLANO si naběhl na přihrávku do vápna, krásným zpracováním si položil brankáře a zakončil k tyči!
     
    17
    Cádiz se ihned po rozehrávce vydal do útoku, jenže vysoký nákop na pravé křídlo skončil až v zámezí. Fotbalisté Valladolidu budou rozehrávat.
     
    18
    Zadáci Realu Valladolid kombinují na vlastní polovině a soupeři prakticky nepůjčují míč. Hráči ve žlutých dresech Cádizu se snaží napadat rozehrávku.
     
    19
    Fabián Orellana se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho projektil pravačkou prosvištěl kolem levé tyčky hostujícího celku.
     
    20
    Fabián Orellana si dal pozor na napadajícího soupeře a pomohl si před ním přihrávkou do zadních řad. Valladolid pokračuje v aktivitě.
     
    21
    Domácí celek zahrával přímý kop na polovině soupeře. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, kde hlavičkoval Weissman, ale Ledesma byl připraven.
     
    22
    Cala si dal pozor na napadajícího soupeře, přehodil si míč na levačku a rozehrál nákopem na levou stranu. Hosté se zatím v kombinaci trápí.
     
    23
    Espino postupoval vpřed po levé straně hrací plochy, jenže dloubáčkem za obranu Realu Valladolid odevzdal míč jen domácím zadákům.
     
    24
    Džávád Aljámik si dal pozor na centr z pravé strany a před dobíhajícím Lozanem odehrál míč ve skluzu mimo nebezpečný prostor.
     
    25
    Roberto si dal pozor na vysoký centr z pravé strany a jednoduše schoval míč do svých rukavic. Domácí brankář poté rozehrál na pravé křídlo.
     
    26
    Real Valladolid zahrával další přímý kop na polovině soupeře. Nadýchaný centr přiletěl na značku pokutového kopu, ale Cala míč odhlavičkoval.
     
    27
    Luis Pérez sprintoval za přihrávkou na pravou stranu hrací plochy, jenže míč už nedokázal udržet na trávníku. Vhazovat bude hostující Cádiz.
     
    28
    Jorge Pombo si řekl o přihrávku na levou stranu, jenže Lozano jeho směrem poslal příliš prudkou pobídku, která si našla cestu jen do zámezí.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Alfonso Espino (Cádiz CF).
     
    29
    Óscar Plano si naskočil na další vysoký centr do pokutového území, jenže hlavou jej líznul jen mimo vzdálenější tyčku. Real si dnes jde za triumfem.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme jednoznačnou záležitost. Real Valladolid je mnohem aktivnější a soupeře prakticky nepouští vpřed.
     
    31
    Domácí zahrávali další přímý kop. Na nádherný centr si v pokutovém území naskočil Shon Zalman Weissman, jehož hlavička skončila nad břevnem!
     
    32
    Lozano se po velmi dlouhé době dostal do blízkosti velkého vápna domácího celku, jenže dloubáčkem z úctyhodné vzdálenosti přestřelil branku.
     
    33
    Alfonso Espino dostal prudkou přihrávku na levou stranu, jenže si netroufl na individuální průnik a raději si pomohl přihrávkou do zadních řad.
     
    34
    Stopeři Cádizu uklidňují rozehrávku na vlastní polovině a nepouští domácí fotbalisty k balónu. Hráči Realu Valladolid teď zrovna aktivní nejsou.
     
    35
    Fabián Orellana nakopl míč za obranu Cádizu, jenže jeho pobídka byla příliš prudká a míč se po trávníku svezl mimo hrací plochu.
     
    36
    Luis Pérez si v souboji s jedním ze soupeřů pomohl nedovoleným zákrokem a může být rád, že za svůj přestupek nevyfasoval žlutou kartu.
     
    37
    Cádiz zahrával přímý kop na polovině domácího Realu Valladolid. Přetažený centr si hledal Akapo, jenže z ostrého úhlu míč neuklidil do branky.
     
    38
    Roberto dlouho otálel s odkopem od branky, což se vůbec nelíbilo hlavnímu rozhodčímu. Sudí mu dal jasně najevo, že to příště bude za kartu.
     
    39
    Ani další akce hostujícího Cádizu neskončila nějakým nebezpečím pro svatyni domácího mužstva. Centr z pravé strany prosvištěl až do autu.
     
    40
    Weissman si pohybem řekl o přihrávku mezi obránce Cádizu, jenže jeho směrem putovala příliš prudká pobídka a míč skončil v rukavicích Ledesmy.
     
    41
    Anthony Lozano kouzlil s míčem u nohy na pravé straně hrací plochy, kde se chytrou kličkou zbavil obránce, jenže následným centrem trefil Fernandeze.
     
    42
    Alejo uspěl ve sprinterském souboji na pravém křídle a odcentroval před branku domácího mužstva. Na jeho pobídku nikdo ve žlutém nedosáhl.
     
    43
    Rubén Alcaraz dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, kde se dobře zbavil napadajícího Garrida a znovu si pomohl přihrávkou na stopery.
     
    44
    Luis Pérez dlouhým nákopem na hranici velkého vápna našel Weissmana, který míč sklepl do šestnáctky, ale obránce ve žlutém míč srazil na roh.
     
    45
    Domácí v závěru prvního poločasu zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, ale Fabián Orellana zakončil jen do obránce.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího Realu Valladolid. Aktivní nástup domácího duelu do utkání přetavil v branku Óscar Plano. Po půlhodině mohli domácí přidat druhou branku, ale Weissman hlavičkoval nad břevno. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Cádiz se ihned vydal do útoku, ale dlouhý nákop skončil v rukavicích domácího brankáře.
     
    47
    Marcos Mauro přihrál na pravé křídlo, jenže Alejo jeho pobídku vůbec nepochopil a za míčem se nerozběhl. Domácí budou vhazovat.
     
    48
    Aktivní Alejo spěchal za další přihrávkou na pravou stranu, jenže ani po dlouhém sprintu míč na trávníku neudržel. Rozehrávat bude domácí brankář.
     
    49
    Jeremías Ledesma se musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Jeho nákop přiletěl na pravé křídlo, ale míč prosvištěl až do zámezí.
     
    50
    Jeremías Ledesma vyrazil za hranici velkého vápna a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho nákop ale skončil v moci domácích zadáků.
     
    51
    Anthony Lozano si v hlavičkovém souboji na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem a může být rád, že nedostal žlutou kartu.
     
    52
    Po přímém kopu domácího celku se za prudkým centrem v pokutovém území tlačil Míchel, ale podle rozhodčího si v souboji s obráncem pomohl faulem.
     
    53
    Óscar Plano dostal přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval na značku pokutového kopu, ale tam neměl nikoho ze spoluhráčů ve světlém dresu.
     
    54
    Shon Zalman Weissman se zapojil do defenzivní činnosti, natlačil se před soupeře a vybojoval faul na svou osobu. Valladolid bude rozehrávat.
     
    55
    Jeremías Ledesma přečetl centr z pravé strany, vystartoval z branky na malé vápno a bez problémů ukryl míč do rukavic.
     
    56
    Augusto Fernández odcentroval z pravé strany do pokutového území, kde se za jeho pobídkou tlačil Lozano, ale nedokázal hlavičkovat.
     
    57
    Hra je přerušena! Domácí Óscar Plano zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    58
    Carlos Akapo vhazoval na pravé straně hrací plochy. Za jeho pobídkou se hnal Lozano, jenže proti přesile domácích obránců neměl šanci.
     
    59
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Alfonso Espino, přichází Isaac Carcelén.
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Augusto Fernández, přichází Fali.
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Jorge Pombo, přichází Rubén Sobrino.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí si nadále drží své těsné vedení. Cádiz se po změně stran sice snaží útočit, ale zatím se nedostává do šancí.
     
    61
    Óscar Plano svedl souboj na levé straně na polovině soupeře, ale podle rozhodčího faulován nebyl. Domácí hráč si odnese bolestivý šrám.
     
    62
    Shon Zalman Weissman si míč pokryl na polovině soupeře a Fali jej fauloval jen za cenu žluté karty.
     
    63
    Cádiz zahrával další rohový kop. Nadýchaný centr přiletěl na značku pokutového kopu, ale Juan Cala v záklonu hlavičkoval nad břevno.
     
    64
    Hosté zahrávali ještě jeden rohový kop. Tentokrát se Cádiz rozhodl pro rozehrávku do kombinace, ale domácí skvěle vystoupili a odehráli míč do bezpečí.
     
    65
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po třetím rohovém kopu v řadě už se fotbalisté Cádizu dočkali vytoužené branky. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde vznikla mela a JUAN CALA nakonec doklepl míč do sítě!
     
    67
    Domácí celek nyní také zahrával rohový kop. Zajímavý centr přiletěl na malé vápno, jenže nikdo v bílém se do zakončení nedostal.
     
    68
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Míchel, přichází Sergi Guardiola.
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Maranhão, přichází Roque Mesa.
     
    69
    Carlos Akapo si dal pozor na nákop z pravé strany a bez problémů míč odhlavičkoval ven z pokutového území. Cádiz je v posledních minutách mnohem lepším týmem.
     
    70
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a sledujeme velmi bojovný duel. Domácí navíc posílili ofenzivu.
     
    71
    Shon Zalman Weissman dostal přihrávku na polovinu soupeře a sklepl míč na levou stranu. Následný centr zablokoval hrudí první obránce.
     
    72
    Jeremías Ledesma nakopl míč na polovinu domácího celku, jenže k jeho nákopu se nikdo ve žlutém dresu neprobil. Valladolid může rozjet nový útok.
     
    73
    Lucas Olaza dostal prostor na levé straně, odkud odcentroval do pokutového území, jenže jeho pobídku si obrana Cádizu pohlídala.
     
    74
    Shon Zalman Weissman se hnal za dalším nákopem na polovinu Cádizu, ale Marcos Mauro si jeho pohyb pohlídal a míč odkopl.
     
    75
    Rubén Alcaraz prošel na polovinu Cádizu, kde si tělem pokryl míč a dotírající Jon Ander Garrido jej fauloval. Domácí budou zahrávat přímý kop.
     
    76
    Džávád Aljámik si dal pozor na další centr z levé strany a včasným skluzem míč před dobíhajícím soupeřem odkopl do zámezí.
     
    77
    Cádiz kombinuje na polovině domácího Realu Valladolid, jenže hosté hrají s míčem daleko od branky domácího mužstva. Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo.
     
    78
    Sergi Guardiola se dral za nákopem na polovinu soupeře, ale Marcos Mauro měl k míči o dva kroky blíže a bez problémů jej odkopl do bezpečí.
     
    79
    Jeremías Ledesma si pohlídal další dlouhý nákop Valladolidu za obranu Cádizu a bez problémů stáhl míč do rukavic.
     
    80
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Fabián Orellana, přichází Kenan Kodro.
     
    81
    Sergi Guardiola prošel s míčem do pokutového území a snažil se uvolnit Weissmana. Pohyb druhého jmenovaného si pohlídal obránce Marcos Mauro.
     
    82
    Anthony Lozano prošel na polovinu soupeře, kde jej Rubén Alcaraz zastavil jen za cenu žluté karty.
     
    83
    Hosté následně zahrávali rohový kop, jenže vysoký centr se snesl do rukavic připraveného brankáře. Ve druhém poločase moc šancí k vidění nebylo.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Iván Alejo (Cádiz CF).
     
    85
    Shon Zalman Weissman si naběhl na přihrávku na levou stranu, kde se uvolnil dobrou kličkou, jenže následným centrem zasáhl připraveného obránce.
     
    86
    Rubén Sobrino se dostal do pokutového území, ale podle rozhodčího si v souboji počínal nedovoleně a může být rád, že za loket neviděl kartu.
     
    87
    Jon Ander Garrido zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    88
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Iván Alejo, přichází Álvaro Negredo.
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Jon Ander Garrido, přichází José Mari.
     
    89
    Sergi Guardiola se individuálním průnikem dostal do blízkosti pokutového území, jenže levačkou nezakončil mezi tři tyče.
     
    90
    Cádiz v závěru zahrával další rohový kop. Nepříjemný centr se stáčel přímo do branky, ale připravený gólman domácího mužstva balón vyboxoval.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    Isaac Carcelén kouzlil s míčem na pravém křídle, jenže jeho centr skončil na hrudi domácího obránce, od kterého se odrazil do autu.
     
    90+3
    Anthony Lozano se tlačil za nákopem na polovinu soupeře, jenže si neporadil se zpracováním a důrazný obránce před ním napálil míč na tribunu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Real Valladolid nakonec uhrál s Cádizem remízu 1:1. Aktivní nástup domácího duelu do utkání přetavil v branku Óscar Plano. Po půlhodině mohli domácí přidat druhou branku, ale Weissman hlavičkoval nad břevno. Po změně stran jsme sledovali spíše bitvu o každý metr hrací plochy. V 65. minutě nakonec dokázal vyrovnat po rohovém kopu Juan Cala. Dalších šancí jsme se nedočkali.
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:20.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:06:26)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 15. Plano (Weissman) – 65. Cala

    Karty:   82. Alcaraz (RVL) – 28. Espino (CAD), 62. Fali (CAD), 84. Alejo (CAD)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:20.
    Real Valladolid: Roberto – L. Pérez, Fernández, Aljámik, Olaza – Plano, Míchel (C) (68. Guardiola), Alcaraz, Orellana (80. Kodro) – Weissman, Maranhão (68. Mesa).
    Náhradníci: Masip – Fede, Guardiola, Bruno González, Janko, Olivas, Jota, Kodro, Mesa, Nacho Martínez, Rubio, T. Villa.

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, Mauro, Cala, Espino (59. Carcelén) – Alejo (88. Negredo), Garrido (C) (88. Mari), Augusto Fernández (59. Fali), Pombo (59. Sobrino) – Lozano, Malbašić.
    Náhradníci: Flere, Gil – Alcalá, Fali, Martin, Izquierdo, Carcelén, Negredo, Mari, Sobrino, Šaponjić.

    Rozhodčí: Alberola – Alonso, Cerdán
    bahis siteleri