Elche – Levante 1:0 (kon.) | Valladolid – Cádiz 1:1 (kon.) | Valencia – Alavés 1:1 (kon.)
Real Madrid – Real Betis 0:0 (kon.)
konec
Elche CF
1:0 (1:0)
Levante UD
Sobota 24.04.2021, 14:00 • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Elche, které svého soupeře porazilo poměrem 1:0. Také druhý poločas nepřinesl zrovna nic atraktivního, domácí celek málem odskočil na rozdíl dvou branek, proti byla branková konstrukce. Posléze Levante málem přišlo o vyloučeného Veza, který sice vyfasoval červenou kartu, kterou sudí posléze odvolal a pokračovalo se ve stejném složení, avšak hostujícímu celku se nakonec nepovedlo vsítit vyrovnávací branku. (15:53:45)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 10:14.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Jsme za polovinou nastaveného času. Elche i nadále vede o jednu branku, naopak Levante se nedaří dostat se do nějaké vyložené šance.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Enis Bardhi (Levante UD).
     
    90+2
    Nakonec se jednalo o rozehrávku po zemi, po které se Fidel pokoušel přes levé křídlo projít do pokutového území, což se mu nakonec nepovedlo.
     
    90+1
    Elche to nyní na útočné polovině udělalo zodpovědně, neboť si došlo pro zisk standardní situace, ke které se navíc postavil Fidel.
     
    90
    Nastavuje se pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Elche stále vede o jednu branku, přesto se dá očekávat poměrně dlouhé nastavení.
     
    87
    Na útočnou polovinu se po levém křídle dokázal dostat domácí Mojica, kterému se pod sebou povedlo oslovit Josana, jenž zakončoval vedle branky.
     
    85
    Levante se s míčem dostalo na opačnou polovinu, jenomže Duarte nedokázal oklamat protihráče, kterému se tak povedlo zablokovat nabídku.
     
    84
    Hostující Gómez ovšem zůstal ležet na zemi a zřejmě se bude muset ošetřovat. Každopádně se nejednal o žádný nedovolený zákrok domácích.
     
    83
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Pablo Piatti, přichází Omenuke Mfulu.
     
    82
    Na zadní tyč si sbíhal hostující Gómez, který se málem dokázal protlačit až do zakončení. Nakonec si pro míč dokázal seběhnout brankář Gazzaniga.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Levante stále prohrává o jednu branku a stále se mu nedaří dostat se do vyložené šance.
     
    80
    Pokračovalo se odkopem od domácí branky, který si pochopitelně vzal na starost brankář Gazzaniga, kterému se povedlo poslat míč na druhou stranu.
     
    79
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Jorge De Frutos, přichází Óscar Duarte.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Sergio León.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Paulo Gazzaniga (Elche CF).
     
    77
    A místo toho domácí Fidel vyfasoval žlutou kartu za simulování.
     
    77
    Tak pozor! Červenou kartu sice obdržel hostující Vezo, jenomže sudí se běžel podívat na video a tuto kartu nakonec odvolal.
     
    76
    Levante se předchozí výrok sudího stále nelíbí a neustále dobíhají za rozhodčím. Vezo ovšem tento zápas přeci jenom bude muset předčasně opustit.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Roger Martí (Levante UD).
     
    73
    Vezo si troufl přenést hru do volného prostoru, kde se mu nabídl obránce Clerc. Levante poté proniklo do šestnáctky, kde míč zablokoval González.
     
    72
    Levante si nyní vybojovalo svůj druhý rohový kop, který se ovšem snesl pouze na hlavu domácího Gonzáleze, který odehrál míč mimo šestnáctku.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. V posledních minutách konečně sledujeme šance, jenomže Levante na tu první stále čeká.
     
    70
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Tete Morente, přichází Josan.
     
    69
    Bardhi to pro změnu zkoušel vysokým pasem směrem do pokutového území, kde měl daleko k míči Roger. Následovat tak bude odkop od branky.
     
    68
    Do pokutového území hostujícího celku přiletěl centr, na který si dokázal naskočit Boyé, který ovšem trefil pouze brankovou konstrukci.
     
    67
    Hosté se znovu poměrně jednoduše dostali na druhou stranu, jenomže kombinačně to moc nejde, neboť nyní vypíchl nahrávku domácí Marcone.
     
    66
    Na druhou stranu se pro změnu dostával domácí Piatti, který raději ještě počkal na podporu svých spoluhráčů a poté zvolil nahrávku na Morenteho.
     
    65
    Za pozdní dohrání vyfasoval žlutou kartu hostující Malsa.
     
    64
    Posléze se k volnému míči dostal domácí brankář Gazzaniga, který tak mohl rozehrávat od branky. Nakonec nakrátko hledal obránce Palaciose.
     
    63
    Levante si tak vybojovali svůj první rohový kop, a sice z pravé strany. K rozehrávce se postavil Bardhi, kterému se povedlo najít pouze Gonzáleze.
     
    62
    Malsa se poměrně jednoduše dostal s míčem na druhou stranu, kde si do volného prostoru seběhl Son, jehož nabídku ovšem zablokoval Mojica.
     
    61
    Je za námi zhruba hodina hry, která nám stále nabídla jedinou branku. O tu se z jediné vyložené šance tohoto zápasu postaral domácí Lucas Boyé.
     
    60
    Moc nechybělo k tomu, aby v pokutovém území dokázal převzít nahrávku hostující Son, který přesto na míč nedosáhl a k němu se tak dostal Gazzaniga.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Sergio Postigo (Levante UD).
     
    58
    Sledovali jsme vysoký nákop k hostujícímu pokutovému území, kde se ve vzduchu uplatnil obránce González, jenž odehrál míč směrem na Gazzanigu.
     
    57
    V úvodu druhého poločasu sledujeme nespočet nedovolených zákroků. Po jednom z nich skončil na zemi domácí Calvo, který se stále nezvedá.
     
    56
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rober, přichází Gonzalo Melero.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Dani Goméz.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Coke, přichází Son.
     
    55
    S míčem se na polovinu soupeře posléze dostal hostující Bardhi, který sice obešel prvního protihráče, jenomže ten další ho přeci jenom poslal na zem
     
    54
    U svého pokutového území posléze velice dobře vystoupil z obrany González, kterému se navíc povedlo velice přesně rozehrát na kopačku Fidela.
     
    53
    Posléze jsme sledovali důrazný souboj kousek od středového kruhu, ve kterém si nakonec nedovoleně počínal hostující Clerc, což sudí odpískal.
     
    52
    Zajímavou vzdušnou nabídku posléze vyprodukoval domácí Mojica, který přesně odcentroval do malého vápna, kde měl kousek od míče forvard Boyé.
     
    51
    Levante poté zkoušelo přenést hru na levou stranu hrací plochy, kde ovšem zasahoval domácí Palacios, který odehrál míč pouze směrem do zámezí.
     
    50
    Coke musel s míčem hodně rychle jednat, napadal ho totiž jeden z protihráčů, před kterým vyprodukoval další zpětnou nahrávku na Fernándeze.
     
    49
    Od svého pokutového území tak mohl rozehrávat hostující celek. Obránce Postigo nakonec rozehrávkou nakrátko hledal kolegu Bardhiho.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu si za obranu soupeře pokoušel seběhnout domácí Piatti, který se dle výroku pomezního nacházel v ofsajdu.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám přinesl hodně nezáživnou podívanou. Za celou dobu jsme totiž viděli jedinou vyloženou šanci, která ovšem skončila v síti, neboť se přesně prosadil domácí Lucas Boyé. Směrem dopředu bylo o něco aktivnější Elche, které se ovšem trápí v přechodové fázi. Hodně podobně si ovšem počínalo Levante, které nepředvedlo vůbec nic a bude tak muset dotahovat manko jedné branky.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Další nedovolený zákrok, znovu se strany hostujícího celku. Příliš pozdě byl totiž v souboji obránce Clerc, který po odehrání míče fauloval Marconeho.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    K následné exekuci se nakonec postavil domácí Boyé, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku, avšak mířil pouze do rukavic Fernándeze.
     
    39
    Malsa se rovněž daleko nedostal, neboť na útočné polovině narazil pouze do Calva. Elche se tak pustilo do útoku, při kterém musel fauloval Róber Pier.
     
    37
    Prudký pas se poté snášel za domácí obranu, kde se ovšem povedlo zakročit pozornému Gonzálezovi, který tak za sebe nepustil Moralese.
     
    35
    U postranní lajny skončil po souboji na zemi hostující de Frutos, který se drží za obličej. Dost možná ho jeden z protihráčů udeřil do oblasti rtů.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Johan Mojica (Elche CF).
     
    33
    Levante to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se klidně může obrátit.
     
    32
    Elche právě vstřelilo branku!
    Zničehonic se domácí dostávají do vedení! Hostující obrana chybovala a po pravém křídle se do pokutového území dostal LUCAS BOYÉ. Ten měl sice na zádech Veza, přesto se mu povedlo pravačkou vypálit ke vzdálenější konstrukci. Fernández si sice na míč sáhl, jenomže se mu ho nepovedlo vytěsnit.
     
    32
    Do protiútoku se poté dostával domácí Fidel, který to nakonec zkoušel pasem za soupeřovu obranu, kde před Boyem zasahoval zadák Coke.
     
    31
    Máme za sebou třetinu zápasu a stále sledujeme stejný obrázek hry. Za celou dobu jsme se totiž nedočkali ani náznaku brankové příležitosti.
     
    30
    Levante se po delší době dostalo k hranici šestnáctky, kde ovšem dost nepřesně nahrával Róber, kterému se na pravém křídle nepovedlo najít Moralese.
     
    29
    Pokračovalo se tedy rozehrávkou od hostující branky. Fernández to tentokráte zkoušel nakrátko, načež Postigo nedokázal najít volného Róbera Piera.
     
    28
    Před malým momentem vhazoval domácí zadák Palacios, který se na hranici pokutového území snažil najít Boyeho, který mu ale nepřesně vracel.
     
    27
    Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Gazzaniga, který prudce odkopával na opačnou polovinu, kde se k balónu dostal zadák Postigo.
     
    25
    Posléze se k odraženému míči jako první dostal domácí Guti, který okamžitě zakončoval směrem na branku soupeře, kterou přesto o poznání minul.
     
    24
    Fidel se nyní chopil rozehrávky další standardní situace. Tu nakonec kroutil pravou nohou k hranici malého vápna, kde ovšem zasahoval hostující Postigo.
     
    23
    Piatti měl k míči hodně daleko a včas ho tedy odehrál hostujíc Coke, po jehož nahrávce to nepřesným pasem zkoušel osamocený de Frutos.
     
    22
    Elche si nyní pohrávalo s míčem na vlastní polovině, odkud rozehrával na druhou stranu obránce Calvo, kterému se nakonec povedlo najít Marconeho.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku tohoto zápasu, která nám ještě nepřinesla ani jednu branku. Rovněž čekáme na první náznak příležitosti.
     
    20
    Bardhi se na levém křídle uvolnil k centru pravou nohou, který poslal pouze na hlavu domácího Calva, kterému se povedlo vybojovat vhazování.
     
    19
    Posléze do nahrávky vložil nohu napadající Palacios, kterému se povedlo míč zablokovat pouze k hostující obraně, které se nyní podařilo rozehrát.
     
    18
    Na útočnou polovinu se poměrně dostal hostující Malsa, který nepřesnou nahrávkou hledal Rogera, před kterým se povedlo zakročit Marconemu.
     
    17
    Do pokutového území se posléze pokoušel dostat domácí Piatti, jenomže podle sudího se nacházel v ofsajdu a rozehrávat tak bude Fernández.
     
    16
    Levante si po delší době užilo míč na svých kopačkách, se kterým se pokoušelo dostat na druhou stranu, avšak nedovoleně si počínal Marcone.
     
    15
    Morente se posléze prodíral po pravém křídle, kde se nakonec dostala až k centrované nabídce, která se ovšem snesla pouze do pozorného protihráče.
     
    14
    Následovalo přenesení hry na levou stranu, kde se sice nacházel domácí kapitán Fidel, který se ovšem v souboji nedostal přes obránce Postiga.
     
    13
    U středového kruhu poté převzal nahrávku obránce Calvo, který celkem dost zahnal Gonzáleze, jenž si poradil s napadajícím útočníkem Moralesem.
     
    12
    Elche se znovu jednoduše dostalo na druhou stranu, kde se Mojica prodíral vpřed podél autové lajny, kde ho nakonec ve skluzu zastavil de Frutos.
     
    11
    Gazzaniga to nyní zkoušel odkopem na druhou stranu, kde se mu povedlo najít Boyeho, jenž v souboji o míč nakonec sklepl pod sebe na Gutiho.
     
    10
    Na opačné straně to nabídkou za domácí obranu zkoušel de Frutos, který to sice zkoušel chytře, jenomže jeho nabídka se snesla do moci Gazzanigy.
     
    9
    Levante se kombinační hrou prezentovalo na vlastní polovině, kde si obránce Vezo vyměnil míč s vedle stojícím Postigou.
     
    8
    Do problémů se před malým momentem dostal domácí Morente, který nakonec přišel o míč a do pokutového území se dostal Morales, který našel soupeře.
     
    7
    Na opačné straně si do volného prostoru seběhl hostující Malsa, který se ovšem s míčem dostal do zámezí a vhazování se tak ujme domácí Palacios.
     
    6
    Elche si vybojovalo první standardní situaci, kterou daleko od své branky rozehrával kapitán Fidel, který svým centrem našel pouze rukavice Fernándeze.
     
    5
    Poprvé se k míči dostal hostující brankář Fernández, který na jistotu rozehrál nakrátko po zemi na Cokeho, jehož dalekonosné přenesení hry skončilo v autu.
     
    4
    Levante se kombinačně dostalo na druhou stranu, kde jsme sledovali chytrou průnikovou nahrávku, která se ovšem snesla pouze na kopačku Gonzáleze.
     
    3
    Poprvé se k míči dostal domácí Palacios, který se pokoušel o centrovanou nabídku, jenomže trefil pouze před sebou stojícího Moralese.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Elche CF: Gazzaniga – Palacios, González, Calvo, Mojica – Marcone, Guti – Morente, Fidel (C), Piatti – Boyé.
    Náhradníci: Andreu, Badía – Barragán, Donald, Josan, Luismi, Josema, V. Rodríguez, Mfulu, Nino, Cifuentes.

    Levante UD: Aitor Fernández – Coke, Vezo, Postigo, C. Clerc – Rober – De Frutos, Malsa, E. Bardhi, Morales (C) – Martí.
    Náhradníci: Cárdenas – Blesa, S. León, Melero, Son, Goméz, Toňo, Ó. Duarte, Doukouré..
     
    Elche CF (19. místo, 5 – 12 – 15, skóre 28:49, 27 bodů)
    Fotbalisté Elche se nacházejí na sestupovém předposledním místě tabulky. Na záchranu však ztrácejí jediný bod, takže mají o co hrát a bojovat. Na výhru ale čekají už sedm zápasů. Za tuto dobu si připsali body pouze za tři remízy. Naposledy uhráli na domácím hřišti plichtu 1:1 s Valladolidem.

    Posledních 5 zápasů Elche:
    Getafe – Elche 1:1
    Elche – Betis 1:1
    Huesca – Elche 3:1
    Osasuna – Elche 2:0
    Elche – Valladolid 1:1
     
    Levante UD (11. místo, 9 – 11 – 12, skóre 38:45, 38 bodů)
    Fotbalisté Levante se nacházejí ve středu tabulky soutěže. Vinou slabší aktuální formy ale vypadli z její elitní poloviny. Z poledních pěti utkání vyhráli jediné, zbylé čtyři pak prohráli. Naposledy doma podlehli 0:1 Seville předtím rovněž na domácím hřišti schytali debakl 1:5 od Villarrealu.

    Posledních 5 zápasů Levante:
    Betis – Levante 2:0
    Levante – Huesca 0:2
    Eibar – Levante 0:1
    Levante – Villarreal 1:5
    Levante – Sevilla 0:1
     
    Vítám tu všechny milovníky dobrého fotbalu! Program 32. kola španělské La Ligy otevře duel mezi Elche a Levante. Domácí celek se v tabulce soutěže nachází na předposledním místě a bojuje tedy o holé přežití. To Levante se nachází v klidném středu tabulky na jedenácté pozici.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    David Suchý

    Branky: 32. Boyé (Morente)

    Karty:   34. Mojica (ELC), 77. Fidel (ELC), 78. Gazzaniga (ELC) – 59. Postigo (LVN), 65. Malsa (LVN), 74. Martí (LVN), 90+3. E. Bardhi (LVN)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 10:14.
    Elche CF: Gazzaniga – Palacios, González, Calvo, Mojica – Morente (70. Josan), Marcone, Guti, Fidel (C) – Piatti (83. Mfulu), Boyé.
    Náhradníci: Andreu, Badía – Barragán, Donald, Josan, Luismi, Josema, V. Rodríguez, Mfulu, Nino, Cifuentes, Diamanka.

    Levante UD: Aitor Fernández – Coke (56. Son), Vezo, Postigo, C. Clerc – Rober (56. Melero), De Frutos (79. Ó. Duarte), Malsa, E. Bardhi – Morales (C) (56. Goméz), Martí (79. S. León).
    Náhradníci: Cárdenas – Blesa, S. León, Melero, Son, Goméz, Toňo, Ó. Duarte, Doukouré.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    bahis siteleri