Janov – Spezia 2:0 (kon.) | Parma – Crotone 3:4 (kon.) | Sassuolo – Sampdoria 1:0 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
3:4 (1:3)
FC Crotone
Sobota 24.04.2021, 18:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
    69. SIMY - 3:4
     
    69
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají zpět do vedení! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil SIMY, který zvolil zakončení k levé straně, zatímco se brankář Colombi vydal k opačné konstrukci.
    54. Valentin MIHĂILĂ - 3:3
     
    54
    Parma právě vstřelila branku!
    Aby toho nebylo málo, tak máme dokonce vyrovnáno! Parma totiž podnikla další rychlý útok, který přinesl nabídku pod sebe. K odraženému míči se jako první dostal VALENTIN MIHAILA, kterému se po zemi povedlo zakončit přesně k tyči.
    49. GERVINHO - 2:3
     
    49
    Parma právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Parma se usadila na útočné polovině, kde jsme sledovali pas směrem na Corneliuse. Tomu se povedlo prodloužit míč za sebe na GERVINHA, který se tak dostal do vyložené šance, ve které prostřelil brankáře Cordaze.
    45+2. Adam ÚNÁS - 1:3
     
    45+2
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Aktivně hrající ADAM ÚNÁS se dostal k zakončení z hranice pokutového území, odkud to na sebe vzal levou nohou a přesným projektilem nechytatelně vyzrál na brankáře Colombiho.
    42. SIMY - 1:2
     
    42
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou své vedení zpět! S míčem se na útočnou polovinu dostal rychlonohý Ounas, který si v pokutovém území dokonale přehodil míč na pravou nohu a následnou přízemní nabídkou našel před prázdnou brankou kolegu SIMYHO.
    29. HERNANI - 1:1
     
    29
    Parma právě vstřelila branku!
    Zničehonic tu máme vyrovnávací branku! Do hostujícího pokutového území totiž z levé strany přiletěl centr, na který si naskočil domácí kapitán HERNANI, který na hranici malého vápna přehlavičkoval soupeře a poté hlavou uklidil míč k tyči.
    14. Lisandro MAGALLÁN - 0:1
     
    14
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Následoval rohový kop, který končí brankou! Na centrovanou nabídku si totiž dokázal nejvýše do vzduchu naskočit obránce LISANDRO MAGALLÁN, kterému se přesnou hlavičkou povedlo uklidit míč mimo dosah brankáře Colombiho.

    David Suchý

    Branky: 29. Hernani (Cornelius), 49. Gervinho (Cornelius), 54. Mihăilă – 14. Magallán (Únás), 42. Simy (Únás), 45+2. Únás, 69. Simy (pen.)

    Karty:   56. Brugman (PRM), 76. Cornelius (PRM), 78. Grassi (PRM) – 70. Messias (COE), 90+2. Henrique (COE)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 15:11.
    Parma Calcio 1913: Colombi – Busi, Bani (46. Pellè), Dierckx (74. Valenti), Gi. Pezzella – Hernani (C) (75. Grassi), Brugman, Kurtić (46. Osorio) – Man (21. Gervinho), Cornelius, Mihăilă.
    Náhradníci: Sepe – Brunetta, Camara, Conti, Gervinho, Grassi, Laurini, Osorio, Pellè, Sohm, Traoré, Valenti.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Djidji, Magallán, Golemić – S. Molina, Messias (83. Benali), Cigarini (66. Henrique), Zanellato, Reca – Únás (90+1. P. Pereira), Simy.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cuomo, Benali, Henrique, Luperto, P. Pereira, Rivière, Rispoli, Rojas, Vulić, Petriccione.

    Rozhodčí: Rapuano – Colarossi, Fiore
    bahis siteleri