Ústí n. L. – Prostějov 1:2 (kon.) | Táborsko – Třinec 2:0 (kon.) | Hr. Králové – Blansko 1:0 (kon.)
Jihlava – Vlašim 3:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:0 (0:0)
FK Blansko
Pátek 30.04.2021, 17:00 • Všesportovní stadion Malšovice, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Votroci rozehrávají volný přímý kop z půlící čáry, Soukeník neuspěl ve středu hřiště v hlavičkovém souboji a Leibl musel hasit kontr soupeře faulem, za který vidí žlutou kartu. Vše proběhlo na půlící čáře.
     
    80
    Také kapitán Blanska Buchta končí v tomto utkání a jde střídat. Místo něj přichází na hřiště Tomáš Kepl, jenž se pokusí vrátit utkání nerozhodný stav.
     
    79
    Adam Vlkanova nebude schopen po penaltovém zákroku pokračovat ve hře a je střídán. Místo něj přichází na hřiště Jiří Kateřiňák.
     
    78
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Na hřišti už není Jakub Rada. PAVEL DVOŘÁK se tak musel postavit k pokutovému kopu a nekompromisní tvrdou ranou jej poslal k levé tyči! Halouska vystihl stranu, ale na tuhle ránu prostě dosáhnout nemohl! Votroci vedou 1:0!
     
    76
    Penalta pro Hradec! Adam Vlkanova šel z levé strany do vápna a Jakub Černín jej dojel skluzem, přičemž trefil jak balón, tak také nohy svého protivníka. Sudí Proske píská pokutový kop!
     
    73
    Nutný faul Miloše Vučiće na Adriána Kopičára. Obránci Hradce nejprve utekl míč a následně musel bek Východočechů hasit situaci před vápnem faulem. Zajímavá standardka pro Blansko.
     
    70
    Exekuce se ujal Adam Vlkanova, který nechal spoluhráče přeběhnout přes míč a pravačkou kroutil míč ke vzdálenější tyči! Minul ji jen velice těsně!
     
    66
    Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Kablan Davy Ngoma, přichází Martin Vlachovský.
     
    66
    Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Dejan Koraksić, přichází Claude Lhotecký.
     
    61
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Erik Prekop, přichází Jan Král.
     
    61
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jakub Rada, přichází Dominik Soukeník.
     
    60
    Další slibná šance Votroků! Vlkanova z levé strany posunul míč na hranici šestnáctky na Vašulína, jehož utažená rána na zadní tyč jen těsně minula klec Blanska!
     
    49
    Tutovka pro Hradec! Vysoký balón z pravé strany nakonec Prekop dostal na Vašulína, ten stál na hranici velkého vápna sám, skákavý míč nezpracoval a z první jej nohou poslal vysoko nad! Škoda pro Hradec!
     
    46
    Votroci provedli o poločase jedno střídání, ze hřiště odešel František Čech, místo něj je na trávníku Miloš Vučić.
     
    36
    Takže se mohla narodit další zajímavá situace. Erik Prekop to byl, kdo nakonec zakončoval z levé strany šestnáctky prudkou ranou. Jeho střela ale letěla nad břevno svatyně Blanska!
     
    34
    Adrián Kopičár budepo faulu na Leibla ve středu hřiště prvním karetně trestaným hráčem utkání. Vidí kartónek žluté barvy.
     
    7
    A byla tu první zajímavá šance utkání! Prekop prodloužil na Vašulína, jenž si šikovně obhodil soupeře a pak z hranice velkého vápna zakončoval! Halouska ale hodně vyběhl a rána ho zasáhla do nohou.

    Petr Šatalík

    Branky: 78. P. Dvořák (pen.)

    Karty:   73. Vučić (HKR), 90+1. Leibl (HKR) – 34. Kopičár (BLA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:1. Rohy: 3:1.
    FC Hradec Králové: Reichl – F. Čech (46. Vučić), Donát, Leibl, Urma – Kodeš, J. Rada (61. Soukeník) – Prekop (61. J. Král), P. Dvořák, Vlkanova (C) (79. Kateřiňák) – Vašulín.
    Náhradníci: Ottmar – J. Král, Soukeník, Kateřiňák, F. Novotný, Vučić, Záviška.

    FK Blansko: Halouska – Sedlo, Aggoun, Černín, Klusák – Kopičár, Koraksić (66. Lhotecký), Vasiljev, R. Buchta (C) (80. Kepl) – Ngoma (66. Vlachovský), Žák.
    Náhradníci: Chmiel – Kepl, Ilko, Lhotecký, Feik, Bartolomeu, Vlachovský.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – David Hock, Jakub Mojžíš. Delegát fotbalové asociace: Jiří Kureš. Technický delegát: Martin Hrinko.

    Diváci: 50 (omezený počet návštěvníků)
    bahis siteleri