Skotsko – Česko 0:2 (kon.) | Polsko – Slovensko 1:2 (kon.) | Španělsko – Švédsko 0:0 (kon.)
konec
Polsko
1:2 (0:1)
Slovensko
Pondělí 14.06.2021, 18:00 • Krestovskij stadion, Petrohrad • Mistrovství Evropy • Skupina E
Předzápasové kurzy
    69. Milan ŠKRINIAR - 1:2
     
    69
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci se po rohovém kopu prosazují! Po rohovém kopu Róberta Maka balón propadl k MILANOVI ŠKRINIAROVI, který z pozice kousek za penaltou vystřelil k pravé tyči z pohledu marně se natahujícího Szczęsného – 1:2.
    46. Karol LINETTY - 1:1
     
    46
    Polsko právě vstřelilo branku!
    To je nástup Poláků do druhého poločasu jako hrom! Gólu předcházela velmi dobrá kombinace, kdy Mateusz Klich předložil míč na levou stranu šestnáctky Maciejovi Rybusovi. Ten našel zpětnou přihrávkou KAROLA LINETTYHO, jenž balón netrefil ideálně, ale možná i proto nakonec skóroval. Nepříliš prudké přízemní zakončení tak prošlo za záda překvapeného Dúbravky – 1:1.
    18. Wojciech SZCZĘSNY - 0:1 - vlastní gól
     
    18
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Máme tu první gól zápasu! Krásnou individuální akci předvedl Róbert Mak, který převzal míč u levé postranní čáry a zamířil do šestnáctky. Cestou vycvičil Bereszynského a z úhlu vypálil. S přispěním teče Glika trefil bližší tyč, od níž se balón odrazil do zad gólmana WOJCIECHA SZCZĘSNÉHO a následně za brankovou čáru. Za autora vlastního gólu je označen právě brankář polské reprezentace.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Martin Augustin

    Branky: 46. Linetty (Rybus) – 18. Szczęsny (Mak) (vla.), 69. Škriniar (Hamšík)

    Karty:   22. Krychowiak (POL) – 20. Hubočan (SVK)   62. Krychowiak (POL)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 10:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:13.
    Polsko: Szczęsny – Bereszynski, Glik, Bednarek, Rybus (74. Puchacz) – Linetty (74. Frankowski), Krychowiak, Klich (85. Moder) – Jóźwiak, Lewandowski (C), P. Zieliński (85. Świderski).
    Náhradníci: Skorupski, Fabiański – Dawidowicz, Kędziora, Kozłowski, Świderski, Moder, Płacheta, Frankowski, Świerczok, Helik, Puchacz.

    Slovensko: Dúbravka – Pekarík (79. Koscelník), Šatka, Škriniar, Hubočan – Haraslín (87. Ďuriš), Kucka, Hromada (79. Hrošovský), Mak (87. Suslov) – Hamšík (C) – Duda (90+4. Greguš).
    Náhradníci: Kuciak, Rodák – Vavro, Greguš, Weiss, Suslov, Bénes, Hrošovský, Hancko, Ďuriš, Lobotka, Koscelník.

    Rozhodčí: Haţegan – Ghinguleac, Gheorghe (ROU)
    bahis siteleri