Skotsko – Česko 0:2 (kon.) | Polsko – Slovensko 1:2 (kon.) | Španělsko – Švédsko 0:0 (kon.)
konec
Polsko
1:2 (0:1)
Slovensko
Pondělí 14.06.2021, 18:00 • Krestovskij stadion, Petrohrad • Mistrovství Evropy • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Ondrej Duda, přichází Ján Greguš.
     
    90+1
    Druhý poločas bude prodloužen o čtyři minuty!
    90+1. Jan Bednarek v obrovské šanci minul slovenskou bránu
     
    90+1
    Teď si Slováci jistě velmi oddechli! Jan Bednarek si na hranici šestnáctky zpracoval míč a po zemi ho poslal těsně vedle levé tyče z pohledu Dúbravky! Brankář anglického Newcastlu se jen díval.
    88. Lewandowski hlavičkoval mimo tři tyče
     
    88
    Tohle vypadalo zajímavě! Po rohu balón před bránou hlavou tečoval Robert Lewandowski! Zřejmě ale viděl hrací předmět na poslední chvíli a nedokázal ho usměrnit mezi tyče.
     
    87
    Dvakrát střídají i Slováci. Odešli Lukáš Haraslín s Róbertem Makem, které nahradili Michal Ďuriš s Tomášem Suslovem.
     
    85
    Střídání v týmu Polska: ze hřiště odchází Mateusz Klich, přichází Jakub Moder.
    Střídání v týmu Polska: ze hřiště odchází Piotr Zieliński, přichází Karol Świderski.
     
    79
    První střídání Slovenska. Patrik Horšovský nahrazuje Jakuba Hromadu. A je tu ještě jedna změna. Místo Petera Pekaríka si kopne liberecký Martin Koscelník.
     
    74
    Střídání v týmu Polska. Ze hřiště odchází Karol Linetty, přichází Przemysław Frankowski. Dohrál také Maciej Rybus, kterého nahradí Tymoteusz Puchacz.
    69. Milan ŠKRINIAR - 1:2
     
    69
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci se po rohovém kopu prosazují! Po rohovém kopu Róberta Maka balón propadl k MILANOVI ŠKRINIAROVI, který z pozice kousek za penaltou vystřelil k pravé tyči z pohledu marně se natahujícího Szczęsného – 1:2.
    62. Grzegorz Krychowiak prošlápl nárt Hromady a po druhé žluté následovala i červená karta. Poláci tak budou zápas dohrávat s deseti hráči
     
    62
    Obrovská komplikace pro Poláky! Grzegorz Krychowiak přišlápl nárt Jakuba Hromady a dostal za to žlutou kartu. Protože už jednu měl, musel rozhodčí Haţegan následně vytáhnout i červený kartónek. Svěřenci Paula Sousy tak budou dohrávat o deseti!
    51. Šance Linettyho
     
    51
    Další příležitost Polska! Tentokrát přišla po souhře na pravé straně, odkud našel Mateusz Klich zpětnou přihrávkou znovu Karola Linettiho. Ten opět nezakončil tak, jak chtěl a v tomto případě tím Dúbravku nepřekvapil.
    46. Karol LINETTY - 1:1
     
    46
    Polsko právě vstřelilo branku!
    To je nástup Poláků do druhého poločasu jako hrom! Gólu předcházela velmi dobrá kombinace, kdy Mateusz Klich předložil míč na levou stranu šestnáctky Maciejovi Rybusovi. Ten našel zpětnou přihrávkou KAROLA LINETTYHO, jenž balón netrefil ideálně, ale možná i proto nakonec skóroval. Nepříliš prudké přízemní zakončení tak prošlo za záda překvapeného Dúbravky – 1:1.
     
    22
    Grzegorz Krychowiak sáhl rukou po Jakubovi Hromadovi a také jemu se před očima zažlutilo.
     
    20
    Tomáš Hubočan je prvním hráčem, který dnes viděl žlutou kartu. Fauloval Krychowiaka.
    18. Wojciech SZCZĘSNY - 0:1 - vlastní gól
     
    18
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Máme tu první gól zápasu! Krásnou individuální akci předvedl Róbert Mak, který převzal míč u levé postranní čáry a zamířil do šestnáctky. Cestou vycvičil Bereszynského a z úhlu vypálil. S přispěním teče Glika trefil bližší tyč, od níž se balón odrazil do zad gólmana WOJCIECHA SZCZĘSNÉHO a následně za brankovou čáru. Za autora vlastního gólu je označen právě brankář polské reprezentace.
    14. Dudovo pěkné zakončení, míč šel těsně vedle polské branky
     
    14
    Slováci poprvé vážněji zahrozili. Hamšík předal míč na levé křídlo Ondřejovi Dudovi. Ten si ho navedl na pravačku a z hranice šestnáctky to přes bránícího hráče zkoušel na bližší tyč. Tu minul jen těsně!
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Martin Augustin

    Branky: 46. Linetty (Rybus) – 18. Szczęsny (Mak) (vla.), 69. Škriniar (Hamšík)

    Karty:   22. Krychowiak (POL) – 20. Hubočan (SVK)   62. Krychowiak (POL)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 10:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:13.
    Polsko: Szczęsny – Bereszynski, Glik, Bednarek, Rybus (74. Puchacz) – Linetty (74. Frankowski), Krychowiak, Klich (85. Moder) – Jóźwiak, Lewandowski (C), P. Zieliński (85. Świderski).
    Náhradníci: Skorupski, Fabiański – Dawidowicz, Kędziora, Kozłowski, Świderski, Moder, Płacheta, Frankowski, Świerczok, Helik, Puchacz.

    Slovensko: Dúbravka – Pekarík (79. Koscelník), Šatka, Škriniar, Hubočan – Haraslín (87. Ďuriš), Kucka, Hromada (79. Hrošovský), Mak (87. Suslov) – Hamšík (C) – Duda (90+4. Greguš).
    Náhradníci: Kuciak, Rodák – Vavro, Greguš, Weiss, Suslov, Bénes, Hrošovský, Hancko, Ďuriš, Lobotka, Koscelník.

    Rozhodčí: Haţegan – Ghinguleac, Gheorghe (ROU)
    bahis siteleri