Pardubice – Žižkov 3:1 (kon.) | Arsenal Tula – Sparta 1:4 (kon.)
konec
FK Pardubice
3:1 (2:0)
FK Viktoria Žižkov
Úterý 06.07.2021, 10:15 • Stadion Pod Vinicí, Pardubice • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:05:05)
     
    Pardubice zvítězily v přípravě podruhé v řadě. Po Dukle Praha si poradily s dalším druholigovým účastníkem, Viktorii Žižkov porazily stejným výsledkem 3:1.

    Základ k vítězství položili domácí fotbalisté už v prvním poločase, kdy dva góly vsítil Dominik Kostka. V 67. minutě sice hlavou po centru z rohového kopu snížil Augusto Batioja, avšak o deset minut později dal definitivní razítko na pardubické vítězství osmnáctiletý mladík Ladislav Dufek.

    Páté přípravné utkání odehrají Pardubice v sobotu 10. července proti slovenskému Trenčínu, Viktoria Žižkov má na programu 17. července zápas s Mladou Boleslaví.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Odkop Jiřímu Letáčkovi vůbec nevyšel. Balón poslal na polovinu hřiště, kde ovšem stáli pouze hráči v černých dresech. Za současného stavu však brankáře chyba mrzet nemusí.
     
    88
    Na jejímž konci visel ve vzduchu čtvrtý gól. Domácí postupně přesunuli hru na levou stranu a výsledkem byl střílený centr na hranici penalty, nebezpečnou střelu z první udržel Soukup pod tělem.
     
    87
    S problémy, ale přece dokázal Jan Halász udržet míč ve hře. Sklepl ho pro Ladislava Dufka, ten může pokračovat v rozvíjení útočné akce.
     
    86
    Místo těžkého zpracování hrál Isaac Muleme z jedničky pod sebe. Našel Richtera, který také hrál z první, střelu poslal výrazně vedle pravé tyče.
     
    85
    Michal Řezáč vybojoval faul na svou osobu. Výborně pokryl balón a počkal na Červa, který protihráče atakoval nedovoleným způsobem.
     
    84
    Fotbalisté v červeno-bílých dresech vrátili dění hry na útočnou polovinu. Dopředu už tolik neženou, míč si teď několikrát vyměnila stoperská dvojice.
     
    83
    Králem vzdušného prostoru se stal Jiří Letáček. Proti centru zprava vystartoval z brankové čáry a kulatý nesmysl s přehledem ukryl v rukavicích.
     
    82
    Čtvrtý kousek do žižkovské brány chtěl přidat David Huf. Z těžké pozice trefil balón velmi dobře levačkou, hrací předmět se vykroutil o kousek nad horní tyč.
     
    81
    Žižkov bojuje, a to je sympatické. Solidně rozjeté útočné akci po levé lajně moc nechybělo, Danielovi Richterovi chyběly k dosáhnutí na míč centimetry.
     
    80
    Rozběhla se závěreční desetiminutovka základní hrací doby. Favorizované Pardubice před chvílí přidaly třetí branku a bylo by velkým překvapením, pokud by dobře rozehrané utkání nedotáhla do vítězného konce.
     
    79
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Augusto Batioja. Aktivní jednatřicetiletý útočník z Ekvádoru natáhl ke střele pravačkou z osmnácti metrů, kterou namířil těsně nad břevno.
    77. Ladislav DUFEK - 3:1
     
    77
    Pardubice právě vstřelily branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Huf posunul balón do vápna ke spoluhráči, jenž se neunáhlil a místo zakončení poslal střílený balón na zadní tyč, kde LADISLAV DUFEK v pádu usměrnil míč do sítě.
     
    76
    Pardubice od obdrženého gólu kontrolují balón na svých kopačkách. Balón ovšem zbytečně nedrží jen vzadu, hrají útočným stylem.
     
    75
    Sám proti třem měl Petr Kůrka minimální šanci na úspěch. Přesto pokusil štěstí, ale akce dopadla podle očekávání, devatenáctiletý mladík skončil na prvním protihráči.
     
    74
    Hra pokračuje. Josef Jakab hledal dlouhým nákopem Davida Hufa, těsně před ním odvrátil kulatý nesmysl do zámezí Isaac Muleme.

    Milan Huppert

    Branky: 9. Kostka, 43. Kostka, 77. Dufek – 67. Batioja


    FK Pardubice: 1. poločas: Letáček – Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka – Jeřábek – Kostka, Beran, Solil, Tischler – Černý.
    2. poločas: Letáček – Halász, Toml (70. Šejvl), Jakab, Cadu – Ramos Junior – Dufek, Červ, Solil (70. Beran), Sokol – Huf.

    FK Viktoria Žižkov: Soukup – Řezáč, Březina, Žežulka, Muleme – Sixta, Súkenník – Bazal, Richter, Nabijev – Batioja.
    bahis siteleri