Česko – Španělsko 2:3 (po pr.) | Itálie – Česko 2:3 (po pr.)
po prodl.
Itálie
2:3 (1:2, 1:0 - 0:1)
Česko
Čtvrtek 29.07.2021, 18:40 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    37:01
    Vyloučením Lazzariho za zdržování hry se vše vyjasňuje. Naprosto nejpravděpodobnější způsob je, že předtím došlo k úmyslnému posunutí branky. Takže i když Zapletal trefil přesně, branka byla posunuta a nemohla být branka uznána.
     
    30:11
    Další poměrně zbytečné vyloučení na české straně. Macas dojížděl zezadu za italským hráčem, který předtím již stihl vystřelit. To by nebyl problém, jenže mu dal zezadu takovou hrazdu, že soupeř přepadl přes Lequina. Proto dvě minuty za hrubost.
     
    26:06
    Vyloučení v týmu Česko (Buršík – 2 min, podrážení).
     
    24:01
    Češi budou čelit prvnímu oslabení na šampionátu. Špatně střídali a na hřišti jich jeden čas bylo pět, což bylo něco pro horkokrevné Italy. A i proceduru vyloučení provází zmatky. Podle časomíry totiž má jít ze hry hráč #15, který ale v juniorce podle zápisu není. Na trestné sedí nicméně Vojtěch Kuchař.
     
    05:21
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Česko (Holba – 2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Itálie (Campulla – 2 min, hrubost).

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. Masiero, 26. Crivellari (Campulla) – 2. Žmola (Hamrla), 20. Koblížek, 44. Holba


    Itálie: Fracaro (Pierobon) – Campulla, Pietrobon, Masiero, Rocco, Chiamenti, Sobberi, Manganelli, Montolli, Crivellari, Bau, Magmabosco, Cora, Rossetto, Lazzari
    Česko: Lequin (Kundrík) – Koblížek, Zdeněk, Kuchař, Hamrla, Abazaj, Dunda – Zapletal, Hanák, Buršík, Macas, Holba, Plos, Žmola, Malínek

    Rozhodčí: Ott, Bessonová (oba SUI)
    bahis siteleri