Česko – Španělsko 2:3 (po pr.) | Itálie – Česko 2:3 (po pr.)
po prodl.
Itálie
2:3 (1:2, 1:0 - 0:1)
Česko
Čtvrtek 29.07.2021, 18:40 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    43:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fanstastická bitva v Effretikonu končí a slavit nakonec mohou čeští hokejisté! Po vhazování v útočném pásmu Itálie následovala ztráta týmu z Apeninského poloostrova a výpad MARTINA HOLBY, který nakonec skončil brankou. Důležité dva body – 2:3! Bez asistence.
     
    39:56
    Lukáš Plos čtyři sekund před koncem pronikl snadno po levém křídle a dostal se až do zakončení, při kterém byl zezadu sražen. O to více to bylo emotivní z toho důvodu, že už mu jenom stačilo kotouč do branky poslat. Opět se tak bouří na tribunách, rozhodčí nařizují buly po pravici Fracara!
     
    38:03
    Plos jel po propadu italské oslabené letky sám na branku po levém křídle a vyčkával se střelou do poslední chvíle, Fracaro ale stejně a dokázal ve výstroji kotouč ztlumit!
     
    37:01
    Vyloučením Lazzariho za zdržování hry se vše vyjasňuje. Naprosto nejpravděpodobnější způsob je, že předtím došlo k úmyslnému posunutí branky. Takže i když Zapletal trefil přesně, branka byla posunuta a nemohla být branka uznána.
     
    37:01
    Pravděpodobně se jednalo o to, že branka vůbec nepadla, respektive kotouč nepřešel celým objemem brankovou čáru. Napříč celým stadionem bylo slyšet cinknutí tyčky, zda tomu bylo opravdu tak, to nemohu soudit.
     
    37:01
    Češi se právě radovali z branky, kterou střelou pod víko zajistil Marek Zapletal a hlučná skupinka italských fanoušků rázem ztichla. O 10 sekund později ale opět hlučela, a to naplno, neboť rozhodčí branku neuznávají!
     
    35:23
    Omlouváme se za technické potíže z důvodu internetového připojení, budeme se teď soustředit na aktuální dění. A že to mohlo být klidně 3:2 pro nás! Zapletal si povodil obránce a zůstal sám před Fracarem, který však vytrčil do vzduchu beton a zastavil tím puk letící do branky po kličce!
     
    30:11
    Další poměrně zbytečné vyloučení na české straně. Macas dojížděl zezadu za italským hráčem, který předtím již stihl vystřelit. To by nebyl problém, jenže mu dal zezadu takovou hrazdu, že soupeř přepadl přes Lequina. Proto dvě minuty za hrubost.
     
    26:06
    Vyloučení v týmu Česko (Buršík – 2 min, podrážení).
     
    25:32
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové si vzali během přesilovky time a přineslo to ovoce! Campulla pustil puk na levý kruh pro FILIPPA CRIVELLARIHO, který si vyjel před branku, dostal se přes vytrčený beton Lequina a pohodlně zasunul do odkryté branky – 2:2! Asistence: Lorenzo Campulla.
     
    24:01
    Češi budou čelit prvnímu oslabení na šampionátu. Špatně střídali a na hřišti jich jeden čas bylo pět, což bylo něco pro horkokrevné Italy. A i proceduru vyloučení provází zmatky. Podle časomíry totiž má jít ze hry hráč #15, který ale v juniorce podle zápisu není. Na trestné sedí nicméně Vojtěch Kuchař.
     
    19:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla paráda! Další laciná ztráta Itálie v pásmu vyvrcholila individuální akcí MARIANA KOBLÍŽKA, který si bekhendovou kličkou položil obránce před sebou a Fracara, taktéž povyjetého z brankoviště překonal milimetrovou střelou do vinglu. Důležitý gól před koncem prvního poločasu – 1:2! Bez asistence.
     
    17:00
    Fracaro sebral Čechům další branku! Žmola našel na protějším křídle naprosto volného Hamrlu, italský gólman se fantasticky přesunul a na betonu utlumil Hamrlovo zakončení.
     
    12:45
    Jak jsem psal o nejistotě italského gólmana, tak tentokrát Italy podržel parádně! Koblížek zakončoval přečíslení 2 na 1 s velkým časovým náskokem na jakéhokoliv obránce. Střelu chtěl zakončit nad lapačku, Fracaro se však do pokusu položil a dostává se mu ovací od hlučných italských fanoušků!
     
    09:50
    Crivellari se ocitl v další velké šanci, když zůstal nehlídaný u tyče české branky. Z otočky pálil křížem na zadní tyč, Lequin byl ale připraven a poradil si i s následným závarem.
     
    05:34
    Itálie právě vstřelila branku!
    A Itálie srovnává! Kapitán GIACOMO MASIERO to vzal celé na sebe a propracoval se od založení útoku až do zakončení. I tam byl úspěšný, a tak máme v bouřlivé atmosféře stav 1:1! Bez asistence.
     
    05:21
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Česko (Holba – 2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Itálie (Campulla – 2 min, hrubost).
     
    03:39
    Plos měl na hokejce hned druhý gól, když si vytáhl brankáře z jeho území a zakončoval na dlouhou hokejku k bližší tyči. Z úhlu sice Fracara překonal, právě tyč ale zastavila téměř danou radost z druhé branky!
     
    01:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned ve druhé minutě si bereme vedení, což je klíčové! Hamrla postupoval s kotoučem bez bránění vpřed a vznikl tak problém v italské obraně. Nastalou situaci vyřešil Hamrla optimálně, ťuknul včas JAKUBU ŽMOLOVI, který procpal puk mezi betonem a tyčí italské branky – 0:1! Asistence: Adam Hamrla.
     
    00:45
    A tak vznikla šance pro Kuchaře, který si kličkou na osu položil Campullu před sebou a střílel nad lapačku italského gólmana, puk těsně zamířil vedle tyče!

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. Masiero, 26. Crivellari (Campulla) – 2. Žmola (Hamrla), 20. Koblížek, 44. Holba


    Itálie: Fracaro (Pierobon) – Campulla, Pietrobon, Masiero, Rocco, Chiamenti, Sobberi, Manganelli, Montolli, Crivellari, Bau, Magmabosco, Cora, Rossetto, Lazzari
    Česko: Lequin (Kundrík) – Koblížek, Zdeněk, Kuchař, Hamrla, Abazaj, Dunda – Zapletal, Hanák, Buršík, Macas, Holba, Plos, Žmola, Malínek

    Rozhodčí: Ott, Bessonová (oba SUI)
    bahis siteleri