Česko – Španělsko 2:3 (po pr.) | Itálie – Česko 2:3 (po pr.)
po prodl.
Itálie
2:3 (1:2, 1:0 - 0:1)
Česko
Čtvrtek 29.07.2021, 18:40 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    43:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fanstastická bitva v Effretikonu končí a slavit nakonec mohou čeští hokejisté! Po vhazování v útočném pásmu Itálie následovala ztráta týmu z Apeninského poloostrova a výpad MARTINA HOLBY, který nakonec skončil brankou. Důležité dva body – 2:3! Bez asistence.
     
    25:32
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové si vzali během přesilovky time a přineslo to ovoce! Campulla pustil puk na levý kruh pro FILIPPA CRIVELLARIHO, který si vyjel před branku, dostal se přes vytrčený beton Lequina a pohodlně zasunul do odkryté branky – 2:2! Asistence: Lorenzo Campulla.
     
    19:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla paráda! Další laciná ztráta Itálie v pásmu vyvrcholila individuální akcí MARIANA KOBLÍŽKA, který si bekhendovou kličkou položil obránce před sebou a Fracara, taktéž povyjetého z brankoviště překonal milimetrovou střelou do vinglu. Důležitý gól před koncem prvního poločasu – 1:2! Bez asistence.
     
    05:34
    Itálie právě vstřelila branku!
    A Itálie srovnává! Kapitán GIACOMO MASIERO to vzal celé na sebe a propracoval se od založení útoku až do zakončení. I tam byl úspěšný, a tak máme v bouřlivé atmosféře stav 1:1! Bez asistence.
     
    01:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned ve druhé minutě si bereme vedení, což je klíčové! Hamrla postupoval s kotoučem bez bránění vpřed a vznikl tak problém v italské obraně. Nastalou situaci vyřešil Hamrla optimálně, ťuknul včas JAKUBU ŽMOLOVI, který procpal puk mezi betonem a tyčí italské branky – 0:1! Asistence: Adam Hamrla.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. Masiero, 26. Crivellari (Campulla) – 2. Žmola (Hamrla), 20. Koblížek, 44. Holba


    Itálie: Fracaro (Pierobon) – Campulla, Pietrobon, Masiero, Rocco, Chiamenti, Sobberi, Manganelli, Montolli, Crivellari, Bau, Magmabosco, Cora, Rossetto, Lazzari
    Česko: Lequin (Kundrík) – Koblížek, Zdeněk, Kuchař, Hamrla, Abazaj, Dunda – Zapletal, Hanák, Buršík, Macas, Holba, Plos, Žmola, Malínek

    Rozhodčí: Ott, Bessonová (oba SUI)
    bahis siteleri