Česko – Švýcarsko 3:2 (kon.) | Česko – Itálie 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (2:1, 2:1)
Itálie
Sobota 31.07.2021, 15:10 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U16
Partner:
     
    30:55
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové však ještě nic nevzdávají a snižují na dvě branky rozdílu, což je hratelné! Vellar se dokázal uvolnit na pravé straně a přihrát kotouč ALESSANDRU NESPOLOVI, který v předbrankovém prostoru dotlačil kotouč za Pospíšilova záda – 4:2! Asistence: Mattia Vellar.
     
    30:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dorostenci směřují za jasnou výhrou a na jejich výkonu není prakticky v této pasáži co vytknout! V přesilovce se jim povedlo vyšachovat jednoho Itala a bylo to tak 4 na 2. Pekařův pokus tečoval na hranici brankoviště KRYŠTOF JANEK a Italové si berou raději oddechový čas – 4:1! Asistence: Matěj Pekař.
     
    24:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle už nemohli Italové moc ustát. V obraně se jim vůbec nedaří a po laciných chybách inkasují třetí branku. Bohatý mezi kruhy vyčkával bez jakéhokoliv obsazení protihráčem a vymyslel to náramně, protože mu najel k tyči ŠTĚPÁN LEMPACH. Přihrávka přišla v málo čekaný moment a ani hozená Riccardova hůl nezabránila třetímu gólu – 3:1! Asistence: Matyáš Bohatý.
     
    08:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovku rychlostí blesku a ujímají se vedení! Italové se až příliš soustředili na bránění pravé strany, respektive Pauluse. Ten si ale našel na druhém kruhu naprosto volného ŠTĚPÁNA LEMPACHA, který z jedničky uklidil kotouč pod skákajícího Riccarda – 2:1! Asistence: František Paulus.
     
    04:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Povedené střídání nicméně rezultuje ve srovnávací branku! MATĚJ PEKAŘ byl na konci kombinace, která šla přes levou stranu. Bekhendem se opřel po přiťuknutí od Galnora do kotouče a opřel jej o zadní tyč, od níž se puk odrazil do kasy – 1:1! Asistence: Jakub Galnor.
     
    01:19
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové se ujímají po 79 sekundách vedení! MATTIA BIANCHIN si najel zcela nepokrytý mezi kruhy, odkud dostal přihrávku zpoza branky od Corteseho. Měl dost prostoru na střelu, a tak vymetl přesně šibenici, Italové mohou slavit úvodní branku – 0:1! Asistence: Luca Cortese.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 5. Pekař (Galnor), 9. Lempach (Paulus), 25. Lempach (Bohatý), 31. Janek (Pekař) – 2. Bianchin (Cortese), 31. Nespolo (Vellar)


    Česko: Pospíšil (Trnka) – Svozil, Pekař, Junger, Lempach, Bohatý, Lorenz – Galnor, Janek, Mozr, Pravda, Suchyňa, Jindrák, Paulus, Lochovský
    Itálie: Riccardo (Andreoli) – Meconi, Quattrone, Montolli, Cortese, Grespan, Amici, Nespolo, Carli, Vellar, Matonti, Meconi, Bianchin, Zucca, Rossetto

    Rozhodčí: Ott, Bessonová (oba SUI)
    bahis siteleri