BFC Dynamo – Stuttgart 0:6 (kon.) | Greifswalder – Augsburg 2:4 (kon.) | Lokomotive Lipsko – Leverkusen 0:3 (kon.)
Sandhausen – RB Lipsko 0:4 (kon.) | SpVgg Bayreuth – Bielefeld 3:6 (kon.) | Wuppertaler – Bochum 1:2 (po pr.)
Magdeburg – St. Pauli 2:3 (kon.) | Babelsberg – Fürth 2:2 (5:4 po pen.) | Wiesbaden – Dortmund 0:3 (kon.)
konec
SpVgg Bayreuth 1921 e.V.
3:6 (1:2)
DSC Arminia Bielefeld
Sobota 07.08.2021, 15:30 • Hans-Walter-Wild-Stadion, Bayreuth • Německý pohár • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek soboty. (17:35:54)
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:12.
    Střely mimo: 3:7.
    Rohy: 2:8.
    Ofsajdy: 3:4.
    Fauly: 8:9.
     
    Když hned na úvod druhého poločasu navýšil náskok Bielefeldu na 3:1 Lasme, zdálo se, že favorit zápasu má zápas pevně v rukou a dovede ho s přehledem do vítězného konce. Pak ale vrátil svou chybou domácí do utkání gólman Arminie Ortega, jemuž vypadl snadný centr před Maderera a pak za domácí vyrovnal vlastním gólem obránce hostů Nilsson. Stejný hráč ale už o několik minut napravil svou chybu gólovou hlavičkou na 4:3 pro Bielefeld po rohovém kopu a jak se později ukázalo, byla to vítězná branka utkání. Domácí pak otevřeli hru a další branku vstřelili, Ederovi ale nebyla uznána pro ofsajd a hned z protiútoku skóroval Kunze. V závěru už domácím zřejmě i trochu došli síly a inkasovali ještě jednou z kopačky Lasmeho. Favorit tedy postoupil do dalšího kola, domácí ale navzdory velkému výkonnostnímu rozdílu předvedli skvělý výkon a výrazně se přičinili o to, že jsme viděli skvělý zápas plný zajímavých situací a hlavně devět branek.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Maderer byl při průniku po levém křídle faulován. Přímý kop v úplném závěru utkání se domácím nepovedl a vysoký centr Kneževiće skončil až v zámezí.
     
    90+2
    Navzdory snaze domácích je o postupujícím týmu už rozhodnuto. Hosté zápas v pohodě dohrávají na vlastní polovině hřiště.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Felix Weber (SpVgg Bayreuth 1921 e.V.).
    Žlutou kartu dostává Fabian Klos (DSC Arminia Bielefeld).
    Žlutou kartu dostává Patrick Weimar (SpVgg Bayreuth 1921 e.V.).
     
    90
    Bude se hrát ještě čtyři minuty.
     
    90
    Domácí začínají být frustrovaní z vývoje zápasu a zdržování hry v podání hostů. Po běžném souboji ve středu pole tak začala potyčka, kterou musí řešit hlavní rozhodčí.
     
    90
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Amos Pieper, přichází Guilherme Ramos.
     
    90
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Cédric Brunner, přichází Nathan de Medina.
     
    88
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Bryan Lasme, přichází Christian Gebauer.
     
    87
    Střídání v týmu SpVgg Bayreuth 1921 e.V.: ze hřiště odchází Tim Danhof, přichází Anton Makarenko.
     
    86
    Střídání v týmu SpVgg Bayreuth 1921 e.V.: ze hřiště odchází Dennis Lippert, přichází Tobias Stockinger.
     
    86
    Střídání v týmu SpVgg Bayreuth 1921 e.V.: ze hřiště odchází Markus Ziereis, přichází Patrick Weimar.
    85. Bryan LASME (BIE) - 3:6
     
    85
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    A je definitivně hotovo! BRYAN LASME dostal přihrávku za obranu Bayreuthu od Kunzeho, díky které se dostal do samostatného úniku. Ten zakončil tím, že se mu povedlo v šestnáctce Bayreuthu obstřelit vybíhajícího brankáře Kolbeho zakončením k levé tyči.
     
    84
    Na centr z rohu si na zadní tyči vyskočil Kunze, jeho hlavičku k zemi ale dokázal domácí brankář Kolbe zlikvidovat.
     
    83
    Bielefeld se snaží hrát na útočné polovině a nedovolit domácím už pomýšlet na další zdramatizování tohoto utkání. Díky zblokovanému centru z křídla navíc získal rohový kop.
     
    82
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Masaja Okugawa, přichází Mike van der Hoorn.
     
    82
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Alessandro Schöpf, přichází Florian Krüger.
    79. Fabian KUNZE (BIE) - 3:5
     
    79
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku navyšují hosté svůj náskok! Po centru zleva usměrnil míč Lasme ještě jen do břevna, od kterého se míč odrazil na pravou stranu šestnáctky k Okugawovi. Ten ho posunul na její hranici k dobíhajícímu FABIANOVI KUNZEMU, jenž tvrdou střelou pod břevno překonal rozhozeného Kolbeho.
    78. Neuznaná Ederova branka
     
    78
    Knežević nacentroval ze standardky na Edera, jenž úplně osamocen nasměroval míč hlavou do sítě. Eder ale byl v okamžiku přihrávky v ofsajdu a gól tak nemohl být uznán!
     
    78
    Žlutou kartu za podražení pronikajícího Kneževiće dostává Amos Pieper (DSC Arminia Bielefeld). Přímý kop pro domácí z levé strany útočné poloviny.
     
    76
    Střídání v týmu SpVgg Bayreuth 1921 e.V.: ze hřiště odchází Cemal Kaymaz, přichází Felix Weber.
     
    75
    Steininger se prokličkoval z pravé strany až do šestnáctky a jeho prudký centr k bližší tyči vyrazil brankář Bielefeldu Ortega.
    73. Joakim NILSSON (BIE) - 3:4
     
    73
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje a Bielefeld se opět dostává do vedení! Schöpf nacentroval z rohu na přední tyč, kde se protlačil k hlavičke JOAKIM NILSSON a prudkou střelou nasměroval míč pod břevno Kolbeho branky. Nilsson tím tedy odčinil svůj vlastní gól.
     
    71
    Klos dostal výbornou průnikovou přihrávku na pravou stranu domácí šestnáctky, jeho střelu z ostrého úhlu ale vyrazil domácí brankář Kolbe na rohový kop.
     
    70
    Domácí cítí šanci na obrat, naopak na hostech je viditelná nervozita z vývoje utkání. Bielefeld míč hned po výkopu ztratil.
    68. Joakim NILSSON (vla.) (SVB) - 3:3
     
    68
    SpVgg Bayreuth právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno a opět způsobil domácí branku hráč Bielefeldu! Domácí se dostali k šestnáctce hostů a měli několik nebezpečných centrů, které způsobily v obraně hostů chaos. Posledním z nich byl nákop Lipperta z levého křídla, který letěl před branku na Ziereise a před ním, při snaze o odkop, zasáhl míč ve skluzu JOAKIM NILSSON, jenž ho nasměroval k pravé tyči vlastní branky.
     
    67
    Žlutou kartu za podražení rozehrávajícího Götze dostává Jacob Laursen (DSC Arminia Bielefeld).
     
    66
    Bayreuth pak okamžitě vyrazil do rychlého protiútoku. Centr zleva odhlavičkoval Pieper za šestnáctku k volnému Kaymazovi, jenž si míč zpracoval a po zemi vystřelil na branku. Ortega úspěšně zasáhl.
     
    65
    I hosté získali standardní situaci. Centr z ní nedokázali domácí obránci odkopnout, míč se tak za šestnáctkou Bayreuthu odrazil k Okugawovi, jehož střela byla zblokována.
     
    64
    Hosté se pak vrátili na útočnou polovinu a opět dostali domácí pod tlak. Ze svého náporu ale tentokrát vytěžili jen centr Schöpfa z levé strany, který chytil připravený domácí brankář Kolbe.
     
    62
    Centr z domácí standardky obrana Bielefeldu vyřešila. Míč se pak odrazil k Lippertovi, který si ho ale posunul příliš daleko od nohy a nakonec mu odskočil do zámezí.
     
    61
    Lasme si zpracoval přihrávku na levou stranu domácí šestnáctky, zasekl si protihráče a z otočky vystřelil. Jeho pokus po zemi zlikvidoval domácí brankář Kolbe.
     
    60
    Střídání v týmu SpVgg Bayreuth 1921 e.V.: ze hřiště odchází Alexander Nollenberger, přichází Daniel Steininger.
     
    59
    Hosté ale postupně začínají stupňovat svůj tlak a podobně, jako v prvním poločase, získávají s přibývajícími minutami územní převahu.
     
    58
    Míč se dostal po přihrávkách dozadu k brankáři Ortegovi, jenž ho nakopl na levé křídlo. Tam se tlačil do šestnáctky Okugawa, jemuž ale hrací předmět odkopl ve skluzu Eder.
     
    57
    Na opačné straně vybíhal za nákopem za svou obranu domácí gólman Kolbe, jenž se ale srazil při odkopu s Lasmem. Hlavní rozhodčí faul neodpískal.
     
    56
    Centr Bayreuthu z pravého křídla sklepl hrudí Ziereis na dobíhajícího Kneževiće, jenž z první vystřelil mimo Ortegovu branku.
     
    55
    Lippert odkulhal za postranní čáru a uvidíme, zda se ještě vrátí do hry. Na hrací ploše mezitím probíhá rozehrávka postupného útoku v podání obránců Bielefeldu.
     
    54
    Při skluzu se zřejmě zranil domácí obránce Lippert, který zůstává ležet na trávníku a musí být ošetřen.
    52. Stefan MADERER (SVB) - 2:3
     
    52
    SpVgg Bayreuth právě vstřelilo branku!
    Domácí díky velké chybě brankáře Bielefeldu snižují! Gólman Ortega vyběhl ke své zadní tyči, aby chytil relativně snadný centr z pravého křídla, míč mu ale vypadl přímo před STEFANA MADERERA, jenž ho pohotově poslal do sítě.
    51. Bryan LASME (BIE) - 1:3
     
    51
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Na Laursenův centr z levé strany si vyskočil na přední tyči BRYAN LASME, jehož hlavičku k pravé tyči dokázal ještě domácí gólman Kolbe skvělým zákrokem vyrazit. U míče, který se odrazil do levé strany, ale byl jako první opět Lasme, jenž ho okamžitě napálil na branku a domácí gólman si míč srazil do vlastní sítě.
     
    50
    Lasme se prokličkoval z levého křídla až do šestnáctky, kde přihrával kolem brankáře Kolbeho před odkrytou branku. Míč odkopli domácí obránci.
     
    49
    Okugawa vysunul krásnou přihrávkou do šestnáctky Klose, jenž dokázal i v pádu vystřelit. Jeho střelu po zemi vyrazil levou nohou vybíhající domácí brankář Kolbe.
     
    48
    Domácí chtěli po zisku míče vyrazit do rychlého protiútoku, ten ale skončil v podstatě dříve, než začal, protože Maderer si nezpracoval přihrávku do otevřeného prostoru.
     
    47
    Bielefeld začal druhé dějství velmi aktivně a nastěhoval se na polovinu Bayreuthu. Domácí zatím drží hosty v uctivé vzdálenosti od své šestnáctky.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měli hosté. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:33.
     
    První poločas souboje týmu ze čtvrté ligy a týmu z Bundesligy rozhodně nenudil. Úvod patřil domácímu celku, skóre ale v 11. minutě otevřeli hosté zásluhou krásné střely levého obránce Laursena. Na odpověď jsme nečekali dlouho, prakticky hned po výkopu po inkasované brance totiž přišel útok domácích, který skončil vyrovnávací brankou kapitána Bayreuthu Kneževiće. Od tohto okamžiku pak převzali otěže utkání hosté, kteří si začali vytvářet gólové příležitosti. Jednu z nich nakonec dokázal proměnit Fabian Klos, jenž dorazil do sítě míč, který se odrazil od tyče po střele Schöpfa. Před druhým poločasem je tak k postupu blíže favorizovaný Bielefeld.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 44 % : 56 %
    Střely na branku: 1:3
    Střely mimo: 1:6
    Rohy: 1:4
    Ofsajdy: 2:3
    Fauly: 3:1
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Schöpfův vysoký centr od rohového praporku ale nezasáhl nikdo v domácím pokutovém území. Míč pak na pravém křídle doběhl Brunner a hosté mohou pokračovat v postupném útoku.
     
    44
    Hosté pak hned přenesli hru zpět na polovinu Bayreuthu, kde díky zblokovanému centru z levého křídla získali rohový kop.
     
    43
    Ziereis se uvolnil na pravém křídle a dostal se do blízkosti domácí šestnáctky. Na jeho centr si vyskočil Maderer, jeho hlavička ale skončila mimo branku Bielefeldu.
     
    42
    Na centr z levého křídla si na zadní tyči skvěle naběhl Lasme, úplně osamocen ale hlavičkoval těsně mimo pravou tyč Kolbeho branky.
     
    41
    Hosté mají v těchto chvílích dění na trávníku plně pod kontrolou. Domácí míč rychle ztrácejí už ve středu pole a nemají tak ani možnost se vůbec dostat k ohrožení Ortegovy branky.
     
    40
    Zničehonic ale přišel nákop na hrot útoku na Klose, jenž spadl v šestnáctce po velmi diskutabilním souboji s Tobiasem Weberem. Útočník Bielefeldu protestuje, hlavní rozhodčí ale nechává hru plynout dál.
     
    39
    Domácí míč nepřesnou rozehrávkou vrátili hostům. Ti se svou rozehrávkou nespěchají a přihrávají si míč před vlastní šestnáctkou.
     
    38
    Klos si narazil na levé straně míč se Schöpfem, jenž mu ho vrátil za obránce Bayreuthu. Klosova střela pak byla zblokována, i on ale byl v ofsajdovém postavení.
     
    37
    Knežević si pak zpracoval pas na levé křídlo a přihrávkou za obranu Bielefeldu hledal rozběhnutého Ziereise. Míč před ním ale zasáhl brankář Bielefeldu Ortega a Ziereis byl navíc v ofsajdu.
     
    36
    Nákop ze středu pole prodloužil na rozběhnutého Klose Lasme a na poslední chvíli míč před Klosem zasáhl obránce Bayreuthu Eder. Míč ale usměrnil tak, že všichni domácí fanoušci asi byli blízko infarktu, protože míč se dokutálel těsně mimo Kolbeho branku...
     
    35
    Centr do šestnáctky Bielefeldu odhlavičkoval Nilsson a v následném souboji o míč byl faulován Pieper. Míč vrátí do hry brankář Arminie Ortega.
     
    34
    Bayreuth se po delší době dostal na útočnou polovinu a dokonce se mu povedlo zatlačit hosty do obrany. Hosté nechávají domácím prostor na kombinaci.
     
    33
    Pieperův nákop do šestnáctky prodloužil hlavou Schöpf, míč ale po jeho hlavičce spadl vysokým obloukem mimo domácí branku.
     
    32
    Vybíhající domácí brankář Kolbe se srazil s Klosem, faul se ale nepískal a míč musel pohotově odkopnout z nebezpečného prostoru do zámezí Lippert.
     
    31
    Ve středu šestnáctky Bayreuthu se sice dostal k míči jeden z hráčů Bielefeldu, z těžké pozice ale hlavou míč usměrnil mimo domácí branku.
     
    30
    Hosté si už tentokrát dali pozor na to, aby neumožnili domácím hned po brance zaútočit. Místo toho jim míč vzali a sami získali rohový kop.
    28. Fabian KLOS (BIE) - 1:2
     
    28
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení! Lasmeho centr z pravého křídla jeden z obránců Bayreuthu srazil tak, že míč spadl na hranici šestnáctky k dobíhajícímu Schöpfovi. Jeho krásnou střelu z voleje pak ještě dokázal domácí brankář Kolbe skvělým zákrokem vyrazit do levé tyče své branky, od ní se ale míč odrazil zpět před branku, kde se nejrychleji zorientoval FABIAN KLOS. Ten míč zblízka dorazil od odkryté branky.
     
    27
    Lippert zablokoval Lasmeho centr z pravé strany a okamžitě nakopl míč za obranu Bielefeldu. Míč pak posunul Pieper malou domů k brankáři Ortegovi, jenž ho odkopl do bezpečí.
     
    26
    Po tomto rychlém útoku se hra vrátila ke svému standardnímu obrázku – hosté mají míč na kopačkách a domácí na ně čekají v seřazených obranných líniích před vlastní šestnáctkou.
     
    25
    Madererův centr zprava odvrátil hlavou Nilsson na opačnou stranu, kde se k míči dostal domácí kapitán Knežević. Ten ho chtěl ještě přihrát do běhu Ziereisovi, jenž si ale hrací předmět na hrací ploše nezpracoval.
     
    24
    Dlouhé autové vhazování Brunnera domácí odhlavičkovali a po dlouhé době mohou zaútočit domácí fotbalisté.
     
    23
    Domácím se v této chvíli vůbec nedaří projít středem pole a při každém pokusu o přechod středové čáry míč ztrácejí.
    22. Gól Arminie neplatil kvůli ofsajdu Okugawy
     
    22
    Domácí měli teď obrovské štěstí! Centr z levého křídla nasměroval Okugawa ve skluzu do vzdálenější tyče, od které se míč odrazil před Klose a ten ho hlavou poslal do sítě. Naštěstí pro domácí ale byl Okugawa v ofsajdu a tento gól tak nemohl být uznán.
     
    20
    Hosté mají od inkasované branky územní převahu a i teď se bez větších problémů usadili na útočné polovině. Domácí jsou zataženi v obranném postavení.
     
    19
    Klos si pak zpracovával nákop do domácí šestnáctky, v okamžiku přihrávky ale byl v ofsajdovém postavení.
     
    18
    Lasme se hezky uvolnil na pravém křídle, jeho centr po zemi se ale k jeho spoluhráčům nedostal. Domácí obrana míč odkopla na polovinu Bielefeldu.
     
    17
    K centru z rohového kopu se tlačil Pieper, při svém náběhu ale fauloval jednoho z domácích hráčů.
     
    16
    Schöpf potáhl míč k domácí šestnáctce, před kterou ho přenechal Lasmemu a jeho tvrdou střelu po zemi k levé tyči vyrazil výborným zákrokem brankář Bayrethu Kolbe.
     
    15
    Hosté drží míč na své polovině a přihrávají si ho hlavně členové obranné čtveřice Bielefeldu.
    14. Ivan KNEŽEVIĆ (SVB) - 1:1
     
    14
    SpVgg Bayreuth právě vstřelilo branku!
    Domácí hned vyrovnávají! Nollenbergerova střela se odrazila od blokujícího hráče Bielefeldu na levou stranu šestnáctky k IVANOVI KNEŽEVIĆOVI, jenž si zasekl Nilssona a i díky doteku dalšího blokujícího hráče Arminie poslal míč k levé tyči Ortegovy branky.
    11. Jacob LAURSEN (BIE) - 0:1
     
    11
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre! Klos se na pravém křídle dostal přes Edera, jenž navíc uklouzl, a téměř z brankové čáry nacentroval do šestnáctky. Žádný z hráčů v ní míč nezasáhl, ten se tak dostal za pokutové území k dobíhajícímu JACOBOVI LAURSENOVI a ten střelou z první poslal míč od levé tyče do sítě Kolbeho branky.
     
    10
    Individuální průnik Nollenbergera skončil ztrátou míče a hosté vyrazili do otevřené domácí obrany. Naštěstí pro Bayreuth se Klosovi centr na Lasmeho nepovedl a míč odkopl do bezpečí domácí obránce Eder.
     
    9
    Hosté trochu zazmatkovali v obraně a lehký nákop domácích zbytečně srazil do autu Nilsson. Domácí poté o míč rychle přišli a obránci Bielefeldu mohou založit svůj postupný útok.
     
    8
    Gólman Bayrethu bez váhání vykopl míč na pravé křídlo na Maderera, jenž ho potáhl k šestnáctce hostů. Jeho centr obrana Arminie vyřešila.
     
    7
    Bielefeld už prevzal iniciativu a dalším útokem se snadno dostal k šestnáctce Bayrethu. Okugawův další centr chytil domácí brankář Kolbe.
     
    6
    Klos našel obloučkem na pravou stranu domácí šestnáctky Okugawu, jemuž odkopl míč do zámezí pravý obránce Bayrethu Götz.
     
    5
    Hosté poprvé zatlačili domácí tým do obrany. Okugawa se uvolnil na pravém křídle a nákopem do šestnáctky našel volného Klose, jenž velmi nepovedeným volejem ohrozil spíše rohový praporek než branku Bayrethu.
     
    4
    První žlutou kartu zápasu dostává za velmi ostrý skluz do kotníku Klose Tobias Weber (SpVgg Bayreuth 1921 e.V.).
     
    3
    Za nákopem za obranu Arminie si nabíhal Maderer a Nilsson pod tlakem míč jen odkopl na rohový kop. Centr z něj proletěl šestnáctkou Bielefeldu na opačnou stranu bez toho, aby míč někdo zasáhl.
     
    2
    Klos si nezpracoval nákop na pravé křídlo a první nákop hostů tak skončil mimo hrací plochu. Domácí chtěli rychle rozehrát svůj útok, ten ale skončil také nepřesným pasem na polovinu soupeře.
     
    1
    Výkop utkání měli domácí fotbalisté, kteří se okamžitě tlačili za nákopem do šestnáctky Bielefeldu. Míč nakonec skončil za Ortegovou brankou.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Bayreuth bude hrát ve žlutých dresech, Arminia v červených.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Úvodní sestavy:

    SpVgg Bayreuth 1921 e.V.: Kolbe – Götz, T. Weber, Eder, Lippert – Kaymaz, Danhof – Nollenberger, Knežević (C), Maderer – Ziereis

    Náhradníci: Zahaczewski – Golla, Moos, F. Weber, Chrubasik, Makarenko, Stockinger, Weimar, Steininger

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen – Prietl (C) – Kunze, Okugawa – Schöpf – Klos, Lasme

    Náhradníci: Linnér – de Medina, Ramos, van der Hoorn, Cherny, Gebauer, Hartel, Krüger, Serra

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Speckner.
     
    Maximální povolená kapacita stadionu v Bayreuthu pro toto utkání je 5 000 diváků.
     
    SpVgg Bayreuth 1921 e.V. už svou ligovou sezonu začal. V Regionální lize Bavorsko (čtvrtá nejvyšší soutěž) odehrál tento klub už pět utkání a v tabulce se nachází na druhém místě za rezervou Bayernu Mnichov. Bayreuth vyhrál z prvních pěti ligových utkání čtyři a má navíc velmi dobré skóre 16:4.

    DSC Arminia Bielefeld je však jasným favoritem tohoto souboje. Bielefeld se dokázal v minulé bundesligové sezoně udržet v nejvyšší německé soutěži, když skončil na poslední nesestupové 15. příčce o dva body před 16. Kolínem nad Rýnem. Jelikož německá Bundesliga ještě nezačala, tak Arminia odehrála jen čtyři přípravné zápasy. V nich měla bilanci 1 výhra – 1 remíza – 2 prohry.
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu SpVgg Bayreuth 1921 e.V. – DSC Arminia Bielefeld. Utkání 1. kola Německého poháru začíná v 15:30.

    Michal Sadlek

    Branky: 14. Knežević, 52. Maderer, 68. Nilsson (vla.) – 11. Laursen, 28. Klos, 51. Lasme, 73. Nilsson, 79. Kunze, 85. Lasme

    Karty:   4. T. Weber (SVB), 90+1. F. Weber (SVB), 90+1. Weimar (SVB) – 67. Laursen (BIE), 78. Pieper (BIE), 90+1. Klos (BIE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 3:7. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 8:9.
    SpVgg Bayreuth 1921 e.V.: Kolbe – Götz, T. Weber, Eder, Lippert (86. Stockinger) – Kaymaz (76. F. Weber), Danhof (87. Makarenko) – Nollenberger (60. Steininger), Knežević (C), Maderer – Ziereis (86. Weimar)
    Náhradníci: Zahaczewski – Golla, Moos, F. Weber, Chrubasik, Makarenko, Stockinger, Weimar, Steininger

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner (90. de Medina), Pieper (90. Ramos), Nilsson, Laursen – Prietl (C) – Kunze, Okugawa (82. van der Hoorn) – Schöpf (82. Krüger) – Klos, Lasme (88. Gebauer)
    Náhradníci: Linnér – de Medina, Ramos, van der Hoorn, Cherny, Gebauer, Hartel, Krüger, Serra

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Speckner

    Diváci: 5 000
    bahis siteleri