BFC Dynamo – Stuttgart 0:6 (kon.) | Greifswalder – Augsburg 2:4 (kon.) | Lokomotive Lipsko – Leverkusen 0:3 (kon.)
Sandhausen – RB Lipsko 0:4 (kon.) | SpVgg Bayreuth – Bielefeld 3:6 (kon.) | Wuppertaler – Bochum 1:2 (po pr.)
Magdeburg – St. Pauli 2:3 (kon.) | Babelsberg – Fürth 2:2 (5:4 po pen.) | Wiesbaden – Dortmund 0:3 (kon.)
konec
SpVgg Bayreuth 1921 e.V.
3:6 (1:2)
DSC Arminia Bielefeld
Sobota 07.08.2021, 15:30 • Hans-Walter-Wild-Stadion, Bayreuth • Německý pohár • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Bryan LASME (BIE) - 3:6
     
    85
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    A je definitivně hotovo! BRYAN LASME dostal přihrávku za obranu Bayreuthu od Kunzeho, díky které se dostal do samostatného úniku. Ten zakončil tím, že se mu povedlo v šestnáctce Bayreuthu obstřelit vybíhajícího brankáře Kolbeho zakončením k levé tyči.
    79. Fabian KUNZE (BIE) - 3:5
     
    79
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku navyšují hosté svůj náskok! Po centru zleva usměrnil míč Lasme ještě jen do břevna, od kterého se míč odrazil na pravou stranu šestnáctky k Okugawovi. Ten ho posunul na její hranici k dobíhajícímu FABIANOVI KUNZEMU, jenž tvrdou střelou pod břevno překonal rozhozeného Kolbeho.
    73. Joakim NILSSON (BIE) - 3:4
     
    73
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje a Bielefeld se opět dostává do vedení! Schöpf nacentroval z rohu na přední tyč, kde se protlačil k hlavičke JOAKIM NILSSON a prudkou střelou nasměroval míč pod břevno Kolbeho branky. Nilsson tím tedy odčinil svůj vlastní gól.
    68. Joakim NILSSON (vla.) (SVB) - 3:3
     
    68
    SpVgg Bayreuth právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno a opět způsobil domácí branku hráč Bielefeldu! Domácí se dostali k šestnáctce hostů a měli několik nebezpečných centrů, které způsobily v obraně hostů chaos. Posledním z nich byl nákop Lipperta z levého křídla, který letěl před branku na Ziereise a před ním, při snaze o odkop, zasáhl míč ve skluzu JOAKIM NILSSON, jenž ho nasměroval k pravé tyči vlastní branky.
    52. Stefan MADERER (SVB) - 2:3
     
    52
    SpVgg Bayreuth právě vstřelilo branku!
    Domácí díky velké chybě brankáře Bielefeldu snižují! Gólman Ortega vyběhl ke své zadní tyči, aby chytil relativně snadný centr z pravého křídla, míč mu ale vypadl přímo před STEFANA MADERERA, jenž ho pohotově poslal do sítě.
    51. Bryan LASME (BIE) - 1:3
     
    51
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dvě branky! Na Laursenův centr z levé strany si vyskočil na přední tyči BRYAN LASME, jehož hlavičku k pravé tyči dokázal ještě domácí gólman Kolbe skvělým zákrokem vyrazit. U míče, který se odrazil do levé strany, ale byl jako první opět Lasme, jenž ho okamžitě napálil na branku a domácí gólman si míč srazil do vlastní sítě.
    28. Fabian KLOS (BIE) - 1:2
     
    28
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení! Lasmeho centr z pravého křídla jeden z obránců Bayreuthu srazil tak, že míč spadl na hranici šestnáctky k dobíhajícímu Schöpfovi. Jeho krásnou střelu z voleje pak ještě dokázal domácí brankář Kolbe skvělým zákrokem vyrazit do levé tyče své branky, od ní se ale míč odrazil zpět před branku, kde se nejrychleji zorientoval FABIAN KLOS. Ten míč zblízka dorazil od odkryté branky.
    14. Ivan KNEŽEVIĆ (SVB) - 1:1
     
    14
    SpVgg Bayreuth právě vstřelilo branku!
    Domácí hned vyrovnávají! Nollenbergerova střela se odrazila od blokujícího hráče Bielefeldu na levou stranu šestnáctky k IVANOVI KNEŽEVIĆOVI, jenž si zasekl Nilssona a i díky doteku dalšího blokujícího hráče Arminie poslal míč k levé tyči Ortegovy branky.
    11. Jacob LAURSEN (BIE) - 0:1
     
    11
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre! Klos se na pravém křídle dostal přes Edera, jenž navíc uklouzl, a téměř z brankové čáry nacentroval do šestnáctky. Žádný z hráčů v ní míč nezasáhl, ten se tak dostal za pokutové území k dobíhajícímu JACOBOVI LAURSENOVI a ten střelou z první poslal míč od levé tyče do sítě Kolbeho branky.

    Michal Sadlek

    Branky: 14. Knežević, 52. Maderer, 68. Nilsson (vla.) – 11. Laursen, 28. Klos, 51. Lasme, 73. Nilsson, 79. Kunze, 85. Lasme

    Karty:   4. T. Weber (SVB), 90+1. F. Weber (SVB), 90+1. Weimar (SVB) – 67. Laursen (BIE), 78. Pieper (BIE), 90+1. Klos (BIE)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 3:7. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 8:9.
    SpVgg Bayreuth 1921 e.V.: Kolbe – Götz, T. Weber, Eder, Lippert (86. Stockinger) – Kaymaz (76. F. Weber), Danhof (87. Makarenko) – Nollenberger (60. Steininger), Knežević (C), Maderer – Ziereis (86. Weimar)
    Náhradníci: Zahaczewski – Golla, Moos, F. Weber, Chrubasik, Makarenko, Stockinger, Weimar, Steininger

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner (90. de Medina), Pieper (90. Ramos), Nilsson, Laursen – Prietl (C) – Kunze, Okugawa (82. van der Hoorn) – Schöpf (82. Krüger) – Klos, Lasme (88. Gebauer)
    Náhradníci: Linnér – de Medina, Ramos, van der Hoorn, Cherny, Gebauer, Hartel, Krüger, Serra

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Speckner

    Diváci: 5 000
    bahis siteleri