Plzeň B – Hostouň 2:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň B
2:0 (0:0)
TJ Sokol Hostouň
Neděle 08.08.2021, 10:30 • Luční ulice • Česká fotbalová liga (A) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Matěj Šoul, přichází Martin Šimek.
     
    89
    Při oslavě vnikli do hřiště Jaroslav Belaň (trenér brankářů) a Adam Čihák (technický doprovod), oba tak obdrželi žlutou kartu.
    88. Adam VRBA - 2:0
     
    88
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Domácí celek skóroval z rychlého protiútoku! Po skvělé práci Karla Žiláka se po pravé straně do šance probojoval ADAM VRBA, který si v klidu zpracoval míč a následně jej na vzdálenější tyč poslal mimo dosah brankáře Pančeva. 2:0 a zdá se, že je rozhodnuto!
     
    83
    Viktor Pančev udržel hosty ve hře! Po přihrávce Adama Vrby pálil Kryštof Krátký, hostující gólman reflexivně zakročil a balon vyrazil.
     
    77
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Pavel Gaszczyk a Lukáš Matějka, přichází Jan Kolerus a Kryštof Krátký.
     
    76
    Ondřej Mrózek chytil velice nebezpečnou střelu Jana Pavlíka! Domácí gólman dobrým zákrokem podržel Plzeň B ve vedení.
     
    72
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Adam Kronus a Ondřej Pachlopník, přichází Robert Aubrecht a Adam Vrba.

    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Jiří Miker, přichází Leoš Gajdošík.
     
    66
    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Zdeněk Hucek, přichází Vojtěch Mentberger.
     
    61
    Po rohovém kopu byla Hostouň blízko vyrovnání! Jiří Miker ale ani nadvakrát nedokázal dotlačit balon do brány plzeňského béčka.
     
    59
    Střídání v týmu TJ Sokol Hostouň: ze hřiště odchází Petr Hovorka, přichází Andrij Zahranyčnyj.
     
    54
    Po akci Adama Kronuse tvrdě střílel Lukáš Matějka, ale brankář Viktor Pančev zakročil! Viktoriáni si ve druhém poločase vytvořili už poměrně velký počet možností.
     
    51
    A Gaszczyk mohl přidat i druhý gól! Ve vápně se dostal k zakončení ze strany, poslal jej ale těsně vedle tyče.
    50. Pavel GASZCZYK - 1:0
     
    50
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! Opět se dostal k obléhání pokutového území soupeře a byl odměněn. Po centru z levé strany propadl míč k PAVLU GASZCZYKOVI, který si jej zpracoval a následně ho kolem obránce a gólmana poslal do sítě. 16letý záložník dává svou první branku v ČFL!
     
    49
    Dobrá možnost pro Hostouň! Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Jiří Miker, ale Ondřej Mrózek se včas přesunul a balon chytil do své náruče.
     
    39
    Lukáš Matějka trefil tyčku! Michal Hlavatý ho skvělou přihrávkou vyslal do brejku, domácí forvard už překonal Viktora Pančeva, ale gólu zabránila branková konstrukce.
     
    31
    Obrovská šance pro Kyryla Škyrju! Hostující hráč mohl jen dopravit míč do poloodkryté branky z metru, ale nedokázal jej protlačit přes bránící hráče.
     
    18
    Domácí byli v dobrém tlaku a měli dobrou šanci! Michal Hlavatý krásnou přihrávkou vyzval k zakončení Karla Žiláka, kterého ale velice dobře vychytal Viktor Pančev.
     
    9
    Velmi dobrá šance Adama Kronuse! Z pravé strany se uvolnil sám ve vápně a byl tváří v tvář Viktoru Pančevovi, jenže při střele se trefil přímo do něj. Z následné dorážky se prosadil Karel Žilák, šlo ovšem o ofsajd, takže branka nebyla uznána.

    Michal Belšán

    Branky: 50. Gaszczyk, 88. Vrba

    Karty:   89. Belaň (tr. brankářů) (PLB), 89. Čihák (technický doprovod) (PLB)


    FC Viktoria Plzeň B: Mrózek – Šoul (90. Šimek), Vach, Fišer (C), Žilák – Gaszczyk (77. Kolerus), Pešek, Hlavatý – Pachlopník (72. Vrba), Matějka (77. Krátký), Kronus (72. Aubrecht)
    Náhradníci: Šulc – Šimek, Kolerus, Kodýdek, Vrba, Krátký, Aubrecht

    TJ Sokol Hostouň: Pančev – Škyrja, Kosík, Charvát – Pavlík, Kubáň, Hucek (66. Mentberger), Kabele (C), Hovorka (59. Zahranyčnyj) – Miker (72. Gajdošík), Vlasák
    Náhradníci: Tetour – Zahranyčnyj, Mejdr, Mentberger, Hájek, Dostál, Gajdošík

    Rozhodčí: Vychodil – Tesař, Novotný
    bahis siteleri