Mohuč – RB Lipsko 1:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Hertha 3:1 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
3:1 (1:1)
Hertha BSC
Neděle 15.08.2021, 17:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    V posledních vteřinách zápasu inkasoval žlutou kartu ještě Suat Serdar. Nesmyslně dohrál souboj s Özcanem, ačkoli míč byl již dávno jinde.
     
    90
    Frustrace je na fotbalistech Herthy viditelná. Marvin Plattenhardt místo toho, aby se soustředil na balón, tak podrazil Thielmanna, výsledkem je žlutá karta.
     
    84
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Benno Schmitz, přichází Kingsley Ehizibue.
     
    81
    Hertha se radovala ze snížení, ale jen pár vteřin. Po centru hlavičkoval Lukebakio do tyče a Santiago Ascacibar pak z dorážky rozvlnil síť, jenže v době zakončení spoluhráče se nacházel v postavení mimo hru.
     
    80
    Další žlutá karta pro domácího fotbalistu, jmenovitě pro Iljáse Schirího. Středopolař moc dobře věděl, co jej čeká poté, co zezadu úmyslně podrazil rozběhnutého Richtera.
     
    77
    Jan Thielmann nepříjemně šlápl na levou nohu Lukasi Klünterovi. Arbitr ponechal hostům výhodu, z akce ale nic nebylo. Následně se Hartmann k faulu vrátil a hříšníkovi udělil kartu žluté barvy.
     
    76
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Anthony Modeste, přichází Sebastian Andersson.
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Florian Kainz, přichází Louis Schaub.
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Dejan Ljubičić, přichází Salih Özcan.
     
    68
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Mark Uth, přichází Ondrej Duda.
     
    67
    Rafael Czichos si jako stoper neporadil se zpracováním, čehož chtěl využít Lucas Tousart. Domácí stoper hasil nebezpečí zatažením za dres, za což si o rozhodčího vysloužil žlutý kartónek.
     
    65
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Matheus Cunha, přichází Dodi Lukebakio.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Marco Richter.
     
    59
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Kevin-Prince Boateng, přichází Deyovaisio Zeefuik.
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Peter Pekarík, přichází Lukas Klünter.
     
    55
    Köln právě vstřelil branku!
    Druhý gól v rozmezí tří minut, Kolín je zase o krok blíže třem bodům! Znovu vyšla akce po pravé straně, kdy dostal nahrávku Schmitz a stříleným centrem hledal FLORIANA KAINZE, ten ve skluzu dokázal píchnout míč mimo dosah bezmocného Schwolowa.
     
    52
    Köln právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, Kolín vede! Na pravé straně zpracoval těžkou nahrávku Modeste, jehož centr vyrazil Schwolow pravou rukou přímo na hlavu FLORIANA KAINZE, který bez problémů trefil odkrytou část brány.
     
    49
    Parádní zákrok v podání Alexandera Schwolowa! Na přetažený centr si naskočil Iljás Schirí a hostující gólman měl i velkou dávku štěstí, že hlavička soka zamířila do středu brány.
     
    41
    Köln právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Z levé strany centroval Thielmann a byl to ANTHONY MODESTE, kdo v osobním souboji přetlačil Dardaie a usměrnil hlavičku nechytatelně k levé tyčce.
     
    25
    Ne, penalta se kopat nebude, Hartmann ulevil domácím fanouškům. Po shlédnutí dostupných záběrů usoudil, že horní končetina Czichose byla u těla a úmysl jí zahrát také nebyl zjevný.
     
    24
    Tak pozor, bude se kopat penalta? Opakované záběry ukázaly, že centr Pekaríka trefil Czichose do pravé ruky. Rozhodčí Hartmann se jde na opakované záběry podíval na obrazovku.
     
    18
    Obrovská příležitost Marka Utha nekončí gólem! Po obrovské hrubce při rozehrávce Starka dostal nahrávku od spoluhráče, jenže se zakončením váhal příliš dlouho, nakonec střelu zblokoval jeden z obránců.
     
    16
    První žlutou kartu střetnutí obdržel domácí stoper Timo Hübers. Nahrávku Suata Serdara zastavil úmyslně rukou, arbitr Hartmann neměl jinou možnost.
     
    10
    Timo Horn drží šance Kolína na body! Německý gólman výborně zareagoval na střelu Suata Serdara směřující k pravé tyči. K zemi šel včas a míč vyrazil do bezpečí.
     
    6
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hosté jsou za aktivitu v úvodu odměněni vedoucím gólem! Centr Plattenhardta našel hlavu Cunhy, jehož pokus Horn vyrazil zpět k brazilskému útočníkovi, jenž míč přihrál STEVANU JOVETIČOVI a nová akvizice Herthy nemohla minout prázdnou bránu.

    Milan Huppert

    Branky: 41. Modeste (Thielmann), 52. Kainz, 55. Kainz (Schmitz) – 6. Jovetić (Cunha)

    Karty:   16. Hübers (KLN), 67. Czichos (KLN), 77. Thielmann (KLN), 80. Schirí (KLN) – 90. Plattenhardt (HER), 90+4. Serdar (HER)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 10:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 18:14.
    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Schmitz (84. Ehizibue), Hübers, Czichos, Hector (C) – Ljubičić (76. S. Özcan), Schirí, Kainz (76. Schaub) – Uth (68. Duda) – Thielmann, Modeste (76. Andersson).
    Náhradníci: Schwäbe – Andersson, Ehizibue, Lemperle, Meré, Ostrák, S. Özcan, Schaub, Duda.

    Hertha BSC: Schwolow – Pekarík (59. Klünter), Stark (C), Dardai, Plattenhardt – Ascacibar – Tousart, K-P. Boateng (59. Zeefuik), Serdar – Jovetić (65. Richter), Cunha (65. Lukebakio).
    Náhradníci: Körber – Darida, Dilrosun, Klünter, Lukebakio, Mittelstädt, Torunarigha, Zeefuik, Richter.

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Blos
    bahis siteleri