Akademici Plzeň – UK Kings Prague 5:1 (kon.) | BO Ostrava – HC UP Olomouc 5:4 (po pr.)
konec
Akademici Plzeň
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
UK Kings Prague
Středa 18.08.2021, 15:15 • Zimní stadion Košutka, Plzeň • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:59 Dominik BEER - 5:1
     
    43:59
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Domácí s největší pravděpodobností rozhodují o svém vítězství! Šána svým nahozením trefil pouze DOMINIKA BEERA, ten se rázem ocitl v samostatném úniku. Poradil si s velkým přehledem, když rameny naznačil kličku do forhendu, ale nakonec šel do bekhendu, aby pak zasunul puk do brány, gólman Habart se nechal nachytat a reagoval na naznačení. Bez asistence.
    37:57 Martin STRAKA - 4:1
     
    37:57
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Obrovského zaváhání se dopustil Martínek. Ujel za vlastní bránu, odkud ovšem selhal při rozehrávce, puk nalil přímo na hokejku MARTINA STRAKY. Domácí forvard si touš s klidem zpracoval a zaskočenému brankáři ho poslal k levé tyči. Asistence: Štěpán Říha a Eduard Šimůnek.
    29:33 Jan ŠIBRA - 3:1
     
    29:33
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Hráči pražského celku v kontaktu dlouho nevydrželi! Po levém mantinelu najel do útočného pásma JAN ŠIBRA, jehož bekhendovou nahrávku před bránu srazil jeden z obránců vlastnímu brankáři mezi betony. Bez asistence.
    28:20 Martin DLABOLA - 2:1
     
    28:20
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Na modrou čáru obdržel nahrávku MARTIN DLABOLA. Obránce využil velkého počtu hráčů stojících před bránou k nahození, na nějž Štekr vůbec nereagoval, puk spatřil až v síti. Asistence: Tomáš Kohout.
    26:33 Jakub ŠVEC - 2:0
     
    26:33
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Ceperka odskakují do dvoubrankového náskoku! Šibra ve středním pásmu získal kotouč a vyslal do příležitosti JAKUBA ŠVECE, který bekhendovým blafákem vyřadil ze hry gólmana a s přehledem pověsil puk pod břevno. Asistence: Jan Šibra.
    10:25 David MARKOV - 1:0
     
    10:25
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Krátce po uplynutí početní převahy se domácí ujímají vedení! Střelu Šefla vykopl Novák jenom před sebe přímo na hokejku DAVIDA MARKOVA, jenž neměl problém uklidit touš do odkryté části klece. Asistence: Jan Šefl a Daniel Šiška.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 11. Markov (Šefl, Šiška), 27. Švec (Šibra), 30. Šibra, 38. Straka (Říha, Šimůnek), 44. Beer – 29. Dlabola (Kohout)


    Akademici Plzeň: Jonáš Štekr (J. Černý) – Jankovský, Šimůnek, Koco, Starý, Prachař, Šperl, Soukup, Beer (C) – Markov (A), Sulan, Hanzlík (A), Švec, Straka, Šefl, Šiška, Králíček, Říha, Šibra, Janda.
    UK Kings Prague: Novák (29. Habart) – Jáchym Štekr, Dlabola, Hanuš, O. Černý (C), Piskač, Šána – Škoda, Maydl, Hakl, Horáček, Bořík, Kohout, Martínek, Piovarči, Bečka, Řezáč, Šimanský, Síla.

    Rozhodčí: Hacaperka – Sýkora, Jelínek

    Diváci: 35
    bahis siteleri