Žižkov – Ústí n. L. 0:0 (kon.) | Líšeň – Brno 1:2 (kon.) | Varnsdorf – Vyškov 2:1 (kon.)
Táborsko – Dukla Praha 0:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
0:0 (0:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Neděle 22.08.2021, 10:15 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Domácí ve snaze zaútočit faulovali. Josef Koželuh navíc vidí kartu v barvě sluníčka, které dnes nad Seifertovou ulicí nesvítí.
     
    88
    Daniel Richter to měl už už na střelu, ale v poslední chvíli byl faulován Jiřím Miskovičem, který vidí žlutou kartu. Viktoria bude kopat přímý kop z hranice půlkruhu na vápně.
     
    76
    Střídající Mostafa Fawzy si nejprve tělem odstavil Michala Bílka a utíkal po levém křídle. Před vápnem jej zkosil Vojtěch Brak, který vidí žlutou kartu a domácí mají přímý kop.
     
    58
    Postupným útokem se dostali Severočeši až před vápno, kde ale jejich výlet skončil. Po rázném odkopu se snažil na středu zpracovat míč Augusto Batijoa, který ale ve výskoku trefil místo míče soupeře a vidí žlutou kartu.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Amadin Marvis Ogiomade (FK Ústí nad Labem).
     
    31
    Kolem Davida Březiny se prohnal na pravém křídle Václav Prošek. Domácímu hráčovi nezbylo nic jiného, než jej u postranní čáry faulovat. Sudí vytahuje žlutou. A po právu, hostující hráč by měl umetenou cestu k brance, byť z úhlu.

    Richard Wagner

    Branky:

    Karty:   31. Březina (ZIZ), 58. Batioja (ZIZ), 90+1. Koželuh (ZIZ) – 45. Ogiomade (UNL), 76. Brak (UNL), 88. Miskovič (UNL)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 9:2. Rohy: 3:7.
    FK Viktoria Žižkov: P. Soukup – Muleme, Š. Gabriel, Březina, Koželuh – Súkenník (C), Sixta – Nabijev (74. Fawzy), Petrlák (61. D. Richter), Bazal (61. T. Zeman) – Batioja.
    Náhradníci: Švenger – Žežulka, Hosaam El Nagar, Ahmed, T. Zeman, D. Richter, Fawzy.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: J. Plachý – Alexandr, Brak, M. Bílek (C), Chodora – Miskovič, Mechmache – Čičovský (65. Jiránek), Ogiomade (72. Emmer), Prošek (80. Cantin) – Krobot (80. Angelozzi).
    Náhradníci: D. Němec – Hudec, Jiránek, Cantin, A. Černý, Emmer, Angelozzi.

    Rozhodčí: Černý – Mikeska, Černoevič

    Diváci: 1021
    bahis siteleri