Engineers Prague – UK Kings Prague 2:4 (kon.) | HC UP Olomouc – VUT Cavaliers Brno 4:0 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
VUT Cavaliers Brno
Neděle 22.08.2021, 17:00 • Zimní stadion Prostějov • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:09
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Poté, co vznikla před brankou hostí šarvátka, jelikož domácí hráč zabrzdil nepříjemně před Burianem se hraje 4 na 4. Větší prostor lépe sednul domácím hráčům. Velice produktivní je dnes asistent podílející se i na této brance domácích Hajšman, který předsunul kotouč MARTINOVI PĚCHOVI, který neměl v koncovce žádný problém. Domácí vedou 4:0. Asistence: Dominik Hajšman, Dominik Dubovčí.
     
    50:30
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Kavalíři v čele s Burianem dlouhou dobu třetímu brankovému zásahu vzdorovali. Nakonec ale síť za Burianem potřetí rozvlnil DOMINIK HAJŠMAN. Po Pěchově přihrávce prošel Hajšman sám do oblasti mezi kruhem a bránou a zakončil po víko. Asistence: Martin Pěcha.
     
    37:05
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DOMINIK DUBOVČÍ. Z nenápadné akce vzešla druhá trefa domácích, které přistála k levé tyči Burianovy branky. Asistence: Dominik Hajšman a Filip Palička.
     
    26:28
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouci se konečně povedlo zakončit. Poté, co nepříjemnou střelou překvapil Novotného Balát, vyrazili do útoku domácí hráči, kteří zatopili Burianovi. Za ležícího hostujícího gólmana zakončoval MARTIN VEČEŘA. Asistence: Lukáš Zmeškal a David Rosecký.

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 27. Večeřa (Změškal, Rosecký), 38. Dubovčí (Hajšman, Palička), 51. Hajšman, 54. Pěcha (Hajšman, Dubovčí)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný — Janků, Smolka, Fojtášek, Kuchař, Pírek, Dubovčí — Večeřa, Skopal (A), Rosecký, Palička, Zmeškal, Hajšman (C), Kropáč, Šíp, Pěcha, Sup, Rimmel, Formánek.
    VUT Cavaliers Brno: Burian (Antonín) — Běhal, Sabol, Antal (C), Cekr, Holub, Pernický — Malíř, Křipský, Horňák, Zemánek, Šenk, Plitko, Balát, Malý, Šišma.

    Rozhodčí: Kašík — Horák, Pavel
    bahis siteleri