Japonsko – Česko 0:4 (kon.) | USA – Rusko 6:0 (kon.)
konec
Japonsko
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Česko
Úterý 24.08.2021, 00:10 • Winsport Arena, Calgary • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Po teči těsně před japonskou bránou zvonila tyč! Pátý gól rozhodně daleko nebyl.
     
    59:01
    Vyloučení v týmu Japonsko (Rui Ukitaová – 2 min., krosček).
     
    57:48
    Výtečná Klára Peslarová ukázala, že si nulu z dnešního utkání zaslouží! Hikaru Jamašitaová se na ni rozjela úplně sama, ale s blafákem neuspěla. Tohle byl vynikající zákrok české brankářky.
     
    50:24
    Vyloučení v týmu Česko (Alena Mills – 2 min., podrážení).
    41:17 Kateřina MRÁZOVÁ - 0:4
     
    41:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace českých hokejistek končí čtvrtým gólem v japonské síti. Natálie Mlýnková si vyměnila puk s KATEŘINOU MRÁZOVOU a poté ji také vybídla před bránou. Mrázová si udělala krásnou kličku do bekhendu a poté jen poslala kotouč do prázdné brány. 0:4. Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    40:34
    Tereza Vanišová se hned na začátku třetiny probila do velké české šance. Chtěla si kotouč posunout do forehandu a poté jej zvednout. To se jí ale nepovedlo dokonale, takže skóre se nemění.
     
    33:29
    Ale obrovskou šanci na snížení teď měla Hikaru Jamašitaová, která se z pravé strany do brankoviště Peslarové přiřítila jako utržený vagón. v pádu ale dorazit puk do poloprázdné brány nedokázala.
    31:43 Alena MILLS - 0:3
     
    31:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využívají svou první přesilovku v utkání. ALENĚ MILLS nejprve střela nevyšla, ale o pár chvil později si vše vynahradila parádním pokusem z vrcholu pravého kruhu. Nabila jí Vendula Přibylová. 0:3. Asistence: Vendula Přibylová.
     
    30:36
    Vyloučení v týmu Japonsko (Akane Hosojamadaová – 2 min., držení).
    23:02 Naomi NEUBAUEROVÁ - 0:2
     
    23:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Za aktivní vstup do třetiny jsou Češky po zásluze odměněny! Tereza Vanišová ve velké rychlosti obkroužila bránu a poté zpoza ní uvolnila NAOMI NEUBAUEROVOU, která zakončovala do poloprázdné klece. 0:2. Asistence: Tereza Vanišová.
     
    17:14
    Vyloučení v týmu Česko (Tereza Vanišová – 2 min., držení).
     
    15:09
    Dobré bruslení Japonek zneutralizovalo zakázané uvolnění. Po zpětné přihrávce se před Peslarovou objevila nikým nehlídaná Haruka Tokoová, ale brankářka Česka vytáhla skvělý reflex.
     
    09:51
    Vyloučení v týmu Česko (Tereza Vanišová – 2 min., podrážení).
    08:11 Dominika LÁSKOVÁ - 0:1
     
    08:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko se dostává do vedení! Japonky naopak poprvé na turnaji inkasují, když si Noemi Neubauerová udělala prostor na křídle a poté před svatyní Japonek vybídla DOMINIKU LÁSKOVOU. Obránkyně Česka se důrazně natlačila před klec a přesně dokázala zamést kotouč pod horní tyč. 0:1. Asistence: Noemi Neubauerová a Denisa Křížová.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 9. Lásková (Neubauerová, Křížová), 24. Neubauerová (Vanišová), 32. Mills (Přibylová), 42. Mrázová (Mlýnková)


    Japonsko: N. Fujimotoová (Konišiová) – Koikeová, Hosojamadaová (A), Ao. Šigaová, A. Tokoová (A), Suzukiová, Kawašimaová, S. Jamašitaová – Jonejamaová, Osawaová (C), Ukitaová – Miuraová, H. Tokoová, Ak. Šigaová – Takaová, H. Jamašitaová, Kojomaová, S. Fujimotoová, Otakiová, Kuboová – Šišiučiová
    Česko: Peslarová (Zechovská) – Lásková, Čajanová, Pejšová, Kolowratová (A), Horálková, Tejralová, Seroiszková – Mrázová (A), Pejzlová, Mlýnková – Křížová, Vanišová, Neubauerová – Mills (C), Hymlárová, Přibylová – Serdar, Bukolská, Patková

    Rozhodčí: Nearyová (CAN), Welterová (USA) – Mochová (RUS), Toddová (CAN)
    bahis siteleri