Bremer – Bayern 0:12 (kon.)
konec
Bremer SV
0:12 (0:5)
Bayern Mnichov
Středa 25.08.2021, 20:15 • Weserstadion, Brémy • Německý pohár • 1. kolo
     
    Z tohoto souboje dvou odlišných světů je to vše, děkujeme za pozornost. (22:17:17)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 1 – 19
    Střely mimo: 1 – 7
    Držení míče: 36 % – 64 %
    Rohové kopy: 4 – 9
    Ofsajdy: 1 – 2
    Fauly: 5 – 12
    Žluté karty: 0 – 1
    Červené karty: 1 – 0.
     
    Od šestnácté minuty bylo víceméně jasné, že si Bayern odveze z Brém povinné vítězství a postup do druhého kola národního poháru. Přesto měli svěřenci Jualiana Nagelsmanna chuť dávat góly až do úplného konce. Amatéry z páté nejvyšší soutěže nemilosrdně zničili dvanácti zásahy, přičemž ty čtyři poslední stihli nasázet v závěrečné desetiminutovce. Velmi povedený večer měl Eric Choupo-Moting, který vstřelil čtyři góly a na tři další přihrál. Kromě něj se do listiny střelců zapsali také Musiala, Sané, Tillman, Cuisance, Sarr a Tolisso.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Serge Gnabry napálil zeď. Míč se k němu sice vrátil, ale přízemní střele z dálky už nedal dostatek razance. Bahr si zapíše alespoň jeden úspěšný zákrok.
     
    90
    V závěru ještě jeden přímý kop pro Bayern. Do útoku se dral také Tanguy Nianzou, jenž byl kousek před pokutovým územím atakován nedovoleným způsobem.
     
    89
    Omar Richards nezpracoval pobídku od Malika Tillmana. Sarrův centr později zneutralizoval japonský legionář Waki.
    88. Corentin TOLISSO - 0:12
     
    88
    Bayern právě vstřelil branku!
    Demolice pokračuje. Ulreich s obtížemi zkrotil centr od Jana-Lucy Warma a rychlou rozehrávkou odstartoval brejk do otevřené obrany. Gnabryho střelu z úhlu Bahr jen protečoval ke CORENTINU TOLISSOVI a ten už to měl na zadní tyči velmi jednoduché.
    86. Bouna SARR - 0:11
     
    86
    Bayern právě vstřelil branku!
    Ke čtyřem gólům přidává Choupo-Moting třetí asistenci. Kamerunec převzal míč od Nianzoua. Na hraně vápna se parádně otočil a periferně zahlédl náběh BOUNY SARRA, jenž započal druhou desítku vstřelených branek.
     
    85
    Ani ztrojení útočících hráčů Bayernu domácím často nestačí. Choupo-Moting v těžké situaci předal balon Omaru Richardsovi a ten uhrál proti velké přesile rohový kop.
     
    84
    Vysvobození pro brémské fotbalisty přišlo s faulem na Muszonga, za který viděl Nianzou dokonce první žlutou kartu tohoto jednoznačného zápasu.
    82. Eric CHOUPO-MOTING - 0:10
     
    82
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nakonec se Bremer potupné desítce nevyhnul. Od domácích to zase byl den otevřených dveří se vším všudy. Muži v červeném měli volnou cestu do vápna a kamerunský útočník ERIC CHOUPO-MOTING zaznamenal už svůj dnešní čtvrtý zásah.
    80. Mickaël CUISANCE - 0:9
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    Ani Ole Bahr čisté konto neudrží. Uspávající kombinaci zrychlila až přihrávka na Gnabryho, jenž z pravého křídla nabídl balon do vápna a MICKAËL CUISANCE střelou mezi nohama brankáře zase o něco přiblížil metu deseti gólů.
     
    79
    Dnešní utkání sleduje 10 029 diváků.
     
    78
    Cuisance posílal centr směrem na Tolissa, který zkusil vystřelit přímo z voleje, ale poblíž stojící soupeři mu v tom zabránili.

    Michal Břuchanský

    Branky: 8. Choupo-Moting, 16. Musiala, 27. Warm (vla.), 28. Choupo-Moting, 35. Choupo-Moting, 47. Tillman, 48. Musiala, 65. Sané, 80. Cuisance, 82. Choupo-Moting, 86. Sarr, 88. Tolisso

    Karty:   84. Nianzou (BAY)   76. Nobile (BRR)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 1:19. Střely mimo: 1:7. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 5:12.
    Bremer SV: Seemann (70. Bahr) – Warm, Olatunji (58. Waki), Nobile, Kmieć (58. Wazneh) – Arnhold (C), Muszong, Kaiser – Diop (58. Matar), García, Kurkiewicz (70. Kunkel).
    Náhradníci: Bahr – Duell, Jindo, Kunkel, Matar, Orlick, Özkul, Waki, Wazneh.

    Bayern Mnichov: Ulreich – Sarr, Nianzou, Süle (46. Ch. Richards), O. Richards – Kimmich (46. Cuisance), Tolisso – Sané (68. Booth), Müller (C) (46. Tillman), Musiala (61. Gnabry) – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Hoffmann – Davies, C. Richards, Stanisic, Upamecano, Booth, Cuisance, Gnabry, Tillman.

    Rozhodčí: Winter – Schwengers, Potemkin

    Diváci: 10 029
    bahis siteleri