Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 4:3 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
Akademici Plzeň
Pátek 27.08.2021, 17:30Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání je za námi. Akademici se sice v závěru snažili ze všech sil, vyrovnání se ale nakonec nedočkali. Black Dogs tak společně se svými příznivci oslavují výhru. A zřejmě po zásluze. V utkání byli aktivnější, soupeřovu svatyni ohrožovali poměrně často. Utkání nabídlo určitě zajímavou podívanou. (19:43:15)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Bude se vhazovat před domácím brankářem, hosté to přitom zkoušejí v šesti. Uvidíme, zda se dočkají vyrovnávací branky!
    59:48 PRACHAŘ - 4:3
     
    59:48
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Akademici se radují ze vstřelené branky! DAVID PRACHAŘ se dostal do zakončení zblízka a rychlou střelou se nezmýlil! Asistence: Štěpán Říha.
     
    59:06
    Miroslav Tejko najel do pásma z pravého křídla. Následně to zkusil ze zápěstí do horního růžku. Jonáš Štekr máchl lapačkou a kotouč v ní ukázkově podržel. Následuje tedy další vhazování.
     
    58:35
    Po Vochozkově akci se domácí dostávají k vhazování po levé ruce Jonáše Štekra.
     
    58:12
    Radek Sitter si klepl o kotouč kousek před modrou. Jeho následná střela nebyla vůbec špatná, mířila do odkryté části branky. Štekr se nicméně stačil přemístit a vyrážečkou dostal kotouč až do ochranné sítě.
     
    57:34
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Prachař – 2 min., hrubost).
    57:06 ŠEFL - 4:2
     
    57:06
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Akademici snižují na rozdíl dvou branek, otevírá se tak prostor minimálně pro hru bez brankáře! Jakub Švec dobře podržel kotouč před brankou, načež jej poslal na JANA ŠEFLA, a ten zakončuje neomylně. Asistence: Jakub Švec, Jan Sulan.
     
    56:02
    Přesilovka je z půlky za námi. Zatím není vůbec špatná, domácí pálí na Štekra, seč to jde, ovšem pátou branku zatím nepřidávají. To i kvůli úspěšným zákrokům gólmana.
     
    55:01
    Vyloučení v týmu Akademici Plzeň (Jankovský – 2 min., sekání).
    54:17 VOCHOZKA - 4:1
     
    54:17
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Další branka v hostující sítí a s nadějemi hostů to začíná vypadat bledě. Koupal dostal kotouč na Vochozku, který najel až do prostoru pro zakončení. TOMÁŠ VOCHOZKA pak přehodil kotouč na bekhend a z něho zakončuje přesně pod tyčku. Asistence: Martin Koupal.
     
    53:20
    Prachař dostal nabito na modrou čáru, jeho střelecký pokus neměl ovšem potřebnou razanci. Prachařův pokus bez větších problémů schoval Dvořák v lapačce.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Kubeš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:43
    Hostující útočník Šefl dostal přihrávku na pravý kruh z gólmanova pohledu. Odtud do zkoušel na vzdálenější tyč, k jeho smůle ale kotouč zablokovali bránící hráči.
     
    51:47
    Radek Rolínek byl tísněn hned dvěma dotírajícími hráči. Kotouč tak raději jen nahodil do útočného pásma, kde o něj oba týmy nyní bojují.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 29. Tejko, 30. Šafář (Welser), 49. Prášek (Rolínek), 55. Vochozka (Koupal) – 34. Markov (Rejzek), 58. Šefl (Švec, Sulan), 60. Prachař (Říha)


    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda) – Krtek, Kubeš, Grauer, Bouška, Svoboda, Prášek, Šafář, Dvořák, Tejko, Rolínek, Kronus, Vochozka, Koupal, Kaisler, Welser, Pinkas, Šuhaj, Sitter, Bahula.
    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Prachař, Jankovský, Koco, Šimůnek, Zelenka, Beer, Markov, Hřebík, Šiška, Říha, Straka, Janda, Rejzek, Sulan, Švec, Šefl, Šucha

    Rozhodčí: Matoušek – Bělohlav, Lukáš
    thejrc.org