TPS – Bremerhaven 1:2 (kon.) | Växjö – Sparta cz 2:1 (kon.) | Leksands IF – HC Slovan 5:3 (kon.)
Lugano – Skellefteå 5:1 (kon.) | Fribourg – Třinec cz 6:2 (kon.) | Eisbären – Tappara 1:6 (kon.)
konec
Fribourg-Gottéron
6:2 (2:1, 2:1, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 27.08.2021, 19:45 • BCF Arena, Fribourg • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z dnešního zápasu je to vše. Děkuji vám za pozornost a věřím, že si spolu s námi užijete i další zápasy evropské hokejové soutěže. Dobrou noc a krásné sny vám přeje od klávesnice Igor Mainka. (23:05:22)
     
    Marek Zadina (asistent trenéra Třince): „Domácí ukázali svou sílu, byli lepším týmem. Ve druhé třetině jsme se nadechovali, srovnali jsme na 2:2, bohužel jsme následně dostali gól a Fribourg zaslouženě vyhrál dnešní zápas. Musíme se připravit na Leksand, kde chceme předvést jiný hokej a lepší výkon.“
     
    Českým mistrům se úvodní vystoupení v Lize mistrů nevydařilo. V prvním duelu podlehli švýcarskému Fribourgu rozdílem čtyř gólů. Domácí byli po většinu zápasu lepším celkem a zcela zaslouženě zvítězili, když svou disciplinovanou hrou nedovolili soupeři ani jednu přesilovou hru.

    Třinec se musí z nepříliš povedeného výkonu rychle probrat, protože už v neděli je čeká souboj ve švédském Leksandu. Fribourg bude hrát znovu doma, kde přivítá Slovan Bratislava.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Střelu Marchona od modré čáry zachytil bruslemi jeden z třineckých bránících hráčů.
     
    59:10
    Domácí se snaží ještě o jeden gól a útočí v třinecké třetině.
    58:02 HERREN - 6:2
     
    58:02
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Domácí využili druhou přesilovou hru. Kombinaci u modré čáry zakončil přesnou střelou z dálky YANNICK HERREN! Asistence: Raphael Diaz, Jordann Bougro – 6:2!
     
    57:37
    Dravecký chytil kolem krku Dufnera a čeká ho druhý dvouminutový trest. Švýcarští rozhodčí označili jeho přestupek jako hákování.
     
    56:42
    Domácí uzamkli svého soupeře v obranném pásmu, střela Jörga od modré čáry prolétla kousek od levé tyče.
     
    55:55
    Třinečtí uspěli na buly, zakombinovali v útočném pásmu, ovšem střela z holí Ocelářů nevyšla.
     
    55:40
    Nepřesné nahození z vlastní poloviny končí zakázaným uvolněním. Vhazuje se před Berrou.
    54:22 MARCHON - 5:2
     
    54:22
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Třináctý útočník zápasu se dnes podruhé prosadil. Kacetla za brankou obral o puk Bougro, přihrál před bránu volnému NATHANU MARCHONOVI, který už neměl problém uklidit puk do opuštěné brány! Asistence: Jordann Bougro – 5:2!
     
    53:44
    Z pravého kraje vypálil kapitán Sprunger, jeho rána prolétla kolem třinecké branky.
     
    53:13
    Obrovská šance Ramika, který obdržel před brankou přihrávku od zadního mantinelu, ale z první trefil jen domácího gólmana!
     
    52:27
    Oddechový čas pro oba celky. Poslední reklamní přestávka třetí třetiny.
     
    51:36
    Kolem levého mantinelu projela s pukem domácí šestačtyřicítka se jménem Rossi, avšak do střeleckého zakončení se nedostala.
     
    49:58
    Peterek si z levé strany vybruslil mezi kruhy a střelou zápěstím našel prostor přes bránícího hráče. Brankář Berra puk moc dobře neviděl, přesto jej dokázal vyrazit na tyč!

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 6. Bykov (Sutter, Gunderson), 14. Mottet (DiDomenico, Gunderson), 22. Sprunger (Bykov, DiDomenico), 30. Marchon (Jörg, Sutter), 55. Marchon (Bougro), 59. Herren (Diaz, Bougro) – 7. Vrána (Kundrátek), 21. Kundrátek (Růžička, Dravecký)


    Fribourg-Gottéron: Berra (Hughes) – Gunderson, Sutter, Diaz, Furrer, Kamerzin, Dufner, Jecker – Brodin, Desharnais (A), Mottet – Sprunger (C, TS), Bykov, DiDomenico – Herren, Walser, Schmid – Rossi, Bougro, Jörg – Marchon.
    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Kundrátek, Musil, Zahradníček, Doudera, M. Adámek, Jaroměřský, Matyáš – Růžička, Vrána (C, TS), Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Dravecký – Kofroň, M. Kovařčík, Hrehorčák – Ramik, Peterek, Kurovský.

    Rozhodčí: Hebeisen, Borga – Fuchs, Schlegel (SUI).

    Diváci: 2673
    bahis siteleri