Udinese – Venezia 3:0 (kon.) | Hellas Verona – Inter 1:3 (kon.)
konec
Hellas Verona
1:3 (1:0)
Inter Milán
Pátek 27.08.2021, 20:45 • Stadio Marc'Antonio Bentegodi (Verona) • Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Joaquín CORREA - 1:3
     
    90+4
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    A je již naprosto jasno o vítězi utkání. JOAQUÍN CORREA se ukázal jako skvělý žolík a zatím perfektní posila. Kousek za hranicí pokutového území se dostal ke střele, kterou poslal po zemi přesně do míst, kam brankář nedokázal dosáhnout.
    83. Joaquín CORREA - 1:2
     
    83
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    To bylo střídání trenéra Inzaghiho z říše snů. Na pravé straně dohnal dlouhý míč Matteo Darmian, který poslal centr do vápna, kde si míč našla nová posila z Lazia JOAQUÍN CORREA a přesně umístěnou hlavičkou posílá svůj nový celek do vedení.
    47. Lautaro MARTÍNEZ - 1:1
     
    47
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Po druhém autu už se hosté dočkali vyrovnání. Jednoduchá fotbalová akce – Perišić vhodil aut na hlavu Džeka, ten prodloužil do místa, kam si naběhl LAUTARO MARTÍNEZ a ten hlavičkou z bezprostřední blízkosti prostřelil brankáře Hellasu.
    15. Ivan ILIĆ - 1:0
     
    15
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Ze své první příležitosti se domácí dostávají do vedení. Zkušený kapitán Handanovič nerozehrál vůbec dobře, Brozović míč neuhájil, takže se IVAN ILIĆ dostal do situace tváří v tvář se slovinským brankářem, kterého pěkným obloučkem přehodil.

    Pavel Černý

    Branky: 15. Ilić – 47. Lautaro Martínez (Džeko), 83. Correa (Darmian), 90+4. Correa (Barella)

    Karty:   28. Magnani (VRN), 88. Tameze (VRN) – 57. Lautaro Martínez (INM), 65. Brozović (INM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 2:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:12.
    Hellas Verona: Montipò – Magnani (75. Šutalo), Günter, Ceccherini (53. Casale) – Faraoni (C) (75. Dawidowicz), Hongla (75. Tameze), Ilić, Lazović – Barák, Zaccagni – Cancellieri (62. Lasagna).
    Náhradníci: Pandur, A. Berardi – Frabotta, Dawidowicz, Di Carmine, N. Kalinić, Casale, Tameze, Lasagna, Ragusa, Bessa, Šutalo.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian, Barella, Brozović (66. Arturo Vidal), Çalhanoğlu (87. Vecino), Perišić (66. Dimarco) – Lautaro Martínez (74. Correa) – Džeko (87. Sensi).
    Náhradníci: I. Radu, Cordaz – Satriano, Sensi, Vecino, D'Ambrosio, Dimarco, Dumfries, Arturo Vidal, Ranocchia, Kolarov, Correa.

    Rozhodčí: Manganiello – Alassio, Mondin
    bahis siteleri