Mladá Boleslav – IFK Helsinky cz 1:2 (po pr.) | SønderjyskE – Zug 0:10 (kon.) | Rauma – Mannheim 5:1 (kon.)
Rögle BK – Mnichov 4:3 (kon.) | Cardiff – Lausanne 4:1 (kon.) | Zürich – Frölunda 4:2 (kon.)
konec
Lukko Rauma
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
Adler Mannheim
Sobota 28.08.2021, 18:00 • Kivikylän Areena, Rauma • Hokejová Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji za pozornost a přeji hezký večer. Na počtenou! (20:26:13)
     
    Utkání je úspěšně u konce! Mannheim ve třetí části nejprve snížil na rozdíl jednoho gólu zásluhou Joonase Lehtivuoriho, ale poté stříleli branky pouze domácí. Domácím hráčům vrátil dvoubrankový náskok Sebastian Repo a náskok domácích ještě navýšil svou trefou obránce Vili Saarijärvi. Gólový účet zápasu uzavřel Linus Nyman. Rauma vítězí nad Mannheimem v poměru 5:1 a připisuje si do tabulky cenné tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Rauma se ještě na chvíli dostala do útočného pásma, ale další góly už v tomto utkání nepřidá. Obránce Saarijärvi si bere puk na hokejku, zápas končí.
     
    58:39
    O vítězi utkání je zřejmě rozhodnuto. Hosté budou hrát v oslabení, když Matthias Plachta (MAN) nedovoleně bránil jednoho z domácích.
     
    57:44
    Obránce Grégoire si vzal kotouč na hokejku a chtěl rychle přenést hru na druhou stranu. Mannheim ovšem dobře zapracoval ve středním pásmu.
     
    57:28
    Brückmann musel vytáhnout ze svého repertoáru další zákrok, když na něj letěla nepříjemná střela z levé strany. Německý gólman zakročil svým ramenem.
     
    56:25
    Mannheim to nevzdává a zkouší střílet ze všech pozic. Nyní pálil Rendulic a hned po něm z nebezpečné pozice Einseschmid. Jukuri zneškodnil všechny pokusy hostů.
     
    55:24
    Teď byli hosté blízko! Ruslan Iskhakov vystřelil zápěstím z pravého kruhu a jeho dobrá střela orazítkovala tyčku domácí branky. Škoda pro Mannheim.
     
    54:35
    Mannheim ovšem nevyhrál vhazování po pravici domácího brankáře a obránce Melart se musel pro kotouč vrátit zpět až za branku Brückmanna.
     
    54:24
    Arttu Ilomäki (RAU) dává Mannheimu zřejmě poslední šanci na to, aby hosté ještě zdramatizovali koncovku zápasu. Finský útočník vyfasoval trest za nesportovní chování.
     
    53:32
    Jordan Szwarz se vydal napadat do útočného pásma Mannheimu, ale obránci domácího týmu byli znovu velmi pozorní a vyvezli puk do bezpečí.
     
    52:24
    Další slibná šance domácích, kteří stále nemají dost a nadále se tlačí do útočného pásma. Obránce Vili Saarijärvi vystřelil z pravé strany mimo branku.
     
    51:43
    Niklas Ylitalo obdržel dobrou přihrávku od svého spoluhráče z mezikruží a ihned vypálil z první. Brankář Brückmann se stačil přesunout na poslední chvíli.
     
    50:58
    Brankář Jukuri vyjel ze svého pracoviště, aby pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. U mantinelu byli ovšem úspěšnější hosté, kteří si berou puk zpět.
     
    50:39
    Matthew Abt se nyní ve své rozehrávce příliš unáhlil a kotouč končí až na zakázaném uvolnění Lukko Raumy. Hra se vrací zpět do obranného pásma domácích.
     
    49:49
    Rauma hraje v plném počtu hráčů na ledové ploše a už opět útočí. Střela od modré čáry byla hodně razantní, ale chyběla jí větší přesnost. Hraje pokračuje dál.
     
    49:02
    Borna Rendulic udržel na poslední chvíli hru v útočném pásmu, ale Mannheim se i přesto nedokázal prosadit přes pozornou obranu domácích.
     
    48:41
    Rauma ovšem brání výborně. Hostující hráči se museli vrátit zpět do svého obranného pásma až k brankáři Brückmannovi. Mannheim rozjíždí další svůj útok.
     
    47:39
    Mannheim má další šanci na to, aby se ještě pokusil zvrátit skóre. Obránce Samuli Piipponen (RAU) v rohu kluziště podrazil jednoho z hostů a už sedí na trestné lavici.
    47:20 NYMAN - 5:1
     
    47:20
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    S góly se nyní trochu roztrhl pytel! Matthew Abt vypálil tvrdě od modré čáry, Brückmann vyrazil kotouč pouze před sebe, kde už stál nachystaný LINUS NYMAN. Domácí útočník se se svou dorážkou nemýlil! Asistence: Matthew Abt.
     
    46:46
    Sami Päivärinta se rozhlédl na pravé straně, nakonec chtěl přihrát svému spoluhráči na modré čáře, ale prudký pas hosté dokázali včas zastavit.
     
    46:09
    Bast vyhrál vhazování v obranném pásmu Mannheimu, ale daleko s kotoučem na hokejce se jeho spoluhráči nedostali. U puku je domácí Rauma.
     
    45:40
    Brankář Jukuri musel po delší době vytáhnout těžký zákrok. Jeden z hostujících hráčů vypustil ze své hokejky tvrdou ránu, kterou finský brankář zkrotil.
    44:52 SAARIJÄRVI - 4:1
     
    44:52
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Tohle je doslova studená sprcha pro Mannheim! Obránce VILI SAARIJÄRVI vystřelil zápěstím od modré čáry a prostřelil brankáře Brückmanna. Asistence: Julius Mattila, Anrei Hakulinen.
    44:22 REPO - 3:1
     
    44:22
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí sice svoji krátkou početní výhodu nezužitkovali, tu klasickou už ano! Nyman nahrál zpoza branky přesně do prostoru před brankou, kde byl připravený SEBASTIAN REPO. Šikovný útočník svou střelou nedal Brückmannovi šanci zasáhnout. Asistence: Linus Nyman, Arttu Ilomäki.
     
    43:26
    Bast už se chystal na vhazování, ale rozhodčí ještě před startem buly znovu vylučují. Obránce Korbinian Holzer (MAN) putuje na lavici hanby za nesportovní chování.
     
    42:48
    Domácí hokejisté se usadili v útočném pásmu a Brückmann musel zakročit. Prudká střela skončila na jeho hrudi, bude se vhazovat v obranném pásmu hostí.
     
    42:39
    Rauma bude mít za chvíli možnost si vzít svůj dvoubrankový náskok zpět. Obránce Denis Reul (MAN) se provinil nedovoleným bráněním a už sedí na trestné lavici.
     
    41:50
    Rauma chce na inkasovaný gól rychle zareagovat. Jeden z domácích hráčů prudce vypálil po přejezdu modré čáry, Brückmann musel pohotově zareagovat.
    41:31 LEHTIVUORI - 2:1
     
    41:31
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a hosté se prosadili poprvé v tomto utkání! Po zmatcích před brankářem Jukurim vyplaval kotouč na hokejku JOONASE LEHTIVUORIHO, jenž z mezikruží zametl kotouč do takřka opuštěné klece. Asistence: Borna Rendulic.
     
    40:25
    V momentě, kdy nebezpečně vypálil ze své hokejky Lehtivuori, je tu další trest domácích. Na trestnou lavici putuje Julius Mattila (RAU) za sekání.
     
    40:09
    Mannheim vyhrál úvodní vhazování a ihned se nastěhoval do útočného pásma. Nigel Dawes zkusil vystřelit zápěstím od levého mantinelu, Jukuri zasáhl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už se pomalu vracejí zpět na ledovou plochu, třetí třetina odstartuje za pár okamžiků.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:42 hodin.
     
    Druhá třetina nabídla dvě velmi pohledné branky. Obě vstřelila domácí Rauma, která po čtyřiceti minutách vede nad Mannheimem 2:0. O obě branky se postaral útočník Arttu Ilomäki, jenž z velmi podobných pozic vsítil dva góly. Pokud chce Mannheim pomýšlet na bodový zisk v tomto utkání, musí najít recept na zatím bezchybně chytajícího Jukuriho.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    V posledních vteřinách hry měl ještě jednu šanci domácí hráč Lukko Raumy, ale obránci Mannheimu si tentokrát vše pohlídali. Třetina pomalu končí.
     
    38:39
    Mannheim se dostal do zajímavé šance v útočném pásmu. Před brankou byl úplně osamocen Jordan Szwarz, který ovšem skákavý kotouč nezpracoval.
     
    37:21
    Mannheim má velkou šanci na to, aby se vrátil zpět do zápasu. Domácí střelec Arttu Ilomäki (RAU) obdržel od sudích dvě trestné minuty za držení.
     
    36:08
    Velká šance čtvrté útočné formace domácích! Päivärinta vzal v přečíslení dvou proti jednomu zodpovědnost na sebe, když vystřelil jen do Brückmanna.
     
    35:25
    Iskhakov nevyhrál vhazování ve středovém kruhu, ale i přesto se hostující hráči ještě na chvíli usadili před brankářem domácích. Jukuri tentokrát v klidu.
     
    35:17
    Hráči z Mannheimu chtějí s výsledkem rychle něco udělat. Útočník Ruslan Iskhakov se probil do útočného pásma po pravé straně, ale jeho střelu Jukuri zastavil.
    34:19 ILOMÄKI - 2:0
     
    34:19
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    A je tu další branka domácího celku! Grégoire našel na levém kruhu ARTTUHO ILOMÄKIHO, jenž z podobné pozice propálil Brückmanna podruhé v tomto utkání. Asistence: Thomas Grégoire, Scott Pooley.
     
    33:13
    V témže čase je vyloučen také hostující útočník Jordan Szwarz (MAN), který si jede odsedět dvouminutový trest za nesportovní chování.
    33:13 ILOMÄKI - 1:0
     
    33:13
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté svoji početní výhodu rychle využívají a odskakují soupeři do vedení! Kotouč putoval po ose Pooley, Grégoire až na levý kruh, kde už stál připravený ARTTU ILOMÄKI. Finský útočník svou střelou dokonale vymetl horní růžek Brückmannovy branky. Asistence: Thomas Grégoire, Scott Pooley.
     
    32:44
    Pozor! Obránce Denis Reul (MAN) se provinil v obranném pásmu nedovoleným bráněním a domácí budou mít osmatřicet vteřin přesilovku pět na tři.
     
    32:18
    Útočník Harri Kainulainen zaváhal při převzetí kotouče v obranném pásmu, čehož se hosté snažili hned využít. Naštěstí pro Raumu z toho nic nebylo.
     
    31:40
    Domácí hráči vyhráli vhazování po levici německého brankáře a okamžitě se usadili před Brückmannem! Střela od modré čáry jen těsně minula horní tyčku.
     
    31:21
    Zanedlouho bude mít domácí Lukko Rauma další příležitost otevřít skóre tohoto utkání. Za držení hole odchází na trestnou lavici Markus Eisenschmid (MAN).
     
    30:57
    Sami Päivärinta zahrál na vhazování proti Szwarzovi příliš horlivě a od rozhodčích dostal napomenutí. Buly po pravici Brückmanna se bude opakovat.
     
    30:41
    Miska Kukkonen se snažil z pozice obránce udržet kotouč v útočném pásmu za brankou soupeře, což se mu nepodařilo. Vzápětí však hosté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    29:24
    Další velmi dobrá možnost pro Mannheim! Florian Elias obdržel dobrou přihrávku do jízdy v mezikruží, odkud však vypálil pouze do betonů Jukuriho.
     
    29:11
    Harri Kainulainen nevyhrál vhazování v obranném pásmu a Mannheim ohrozil domácího brankáře Jukuriho. Finský muž s maskou opět zasáhl.
     
    28:50
    Vili Laitinen zavezl kotouč do útočného pásma a domácí hokejisté z jeho práce vytěžili další tlak na Brückmannovu branku. Střela Petmana se ovšem neujala.
     
    27:39
    Další úspěšný zákrok si do svých statistik připíše brankář Jukuri. Finský gólman i přes velký provoz před svým brankovištěm zkrotil nahození Lehtivuoriho.
     
    27:09
    Grégoire zaváhal na obranné modré čáře, čehož se hostující hokejisté snažili hned využít. Obránci Raumy ale celou situaci zvládli bez větších obtíží.
     
    26:19
    Vhazování v útočném pásmu vyhráli domácí hokejisté, ale obránce Ilari Melart dobře zapracoval a Mannheim se díky tomu dostal až do útočné zóny.
     
    25:58
    Andrew Desjardins uklidnil hru v obranném pásmu za brankou, aby dopřál svým spoluhráčům dostatek prostoru na dostřídání. Čerstvé síly obměňuje i Rauma.
     
    25:00
    Na opačné straně kluziště se pro změnu vyznamenal Brückmann! Oliver Suni udělal pohyb na pravou stranu a vystřelil zápěstím jen do německého brankáře.
     
    24:02
    Velká šance v útočném pásmu Mannheimu! Luca Tosto obdržel dobrou přihrávku a okamžitě vystřelil švihem. Jeho ránu však zneškodnil Jukuri.
     
    23:15
    Nigel Dawes přihrál na svého spoluhráče v obranném pásmu, ale domácí hokejisté zvýšili napadání a dostali se na kotouč. Brückmann znovu musel zasahovat.
     
    22:20
    Teď už to bylo zajímavější! Borna Rendulic si udělal svým dobrým pohybem místo na pravé straně a vzápětí zkusil vystřelit. Jukuri zasáhl svými betony.
     
    21:18
    Mannheim se zabydlel v útočném pásmu a ihned z toho byla další šance. Obránce Lehtivuori zkusil vystřelit z levého kruhu, ale rána mu příliš nesedla.
     
    21:04
    Z druhé třetiny uběhlo jen pár vteřin a bude se znovu vylučovat. Matthew Abt (RAU) putuje na trestnou lavici za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    20:24
    Thomas Grégoire tvrdě vypálil od modré čáry, ale Brückmann měl na střelu dobrý výhled a kotouč zkrotil ve své lapačce. Následuje buly po jeho levici.
     
    20:12
    Rauma se po vyhraném vhazování ve středovém kruhu dostala do další slibné šance! Jeden z domácích útočníků zkusil vystřelit tahem, ale neúspěšně.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči obou týmů se už pomalu trousí ze svých kabin, druhá třetina začne co nevidět!
     
    Další třetina začne přibližně v 18:48 hodin.
     
    Úvodní třetina je minulostí. Viděli jsme v ní svižný hokej plný šancí na obou stranách, ale gólmani zatím ve svém brankovišti vládnou. Oba týmy půjdou do druhé třetiny za nerozhodného stavu 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    Blíží se konec první třetiny a s ní velká šance Raumy! Petman připravil výtečnou pozici pro Kainulainena, který ovšem nastřelil Brückmanna.
     
    18:46
    Domácí hokejisté svoji přesilovou hru nevyužili a Mannheim už hraje v plném počtu. Mezitím se hráči z Raumy vytlačili až do středního pásma.
     
    17:53
    Mannheim se osvobozuje prudkým vyhozením kotouče až na druhou stranu k Jukurimu. Rauma formuje své útočné řady na druhou část své početní výhody.
     
    17:15
    Rauma se usadila v útočném pásmu a německý gólman se musel ohánět. Nejdříve zneškodnil jedovatou střelu Repa, vzápětí si poradil s pokusem Ilomäkiho.
     
    16:50
    Brückmann zasáhl po rychlé střele jednoho z domácích. Následně sudí viděl šest hráčů na ledě Mannheimu a německý celek půjde do oslabení. Trest za příliš mnoho hráčů odpyká Luca Tosto (MAN).
     
    15:59
    Vili Saarijärvi udělal menší oblouk v obranném pásmu, aby umožnil svým spoluhráčům založit rychlý atak na soupeřovu branku. Rauma se dostává do útoku.
     
    14:57
    Arttu Ilomäki se snažil prokličkovat skrz bránící protihráče soupeře, ale cestu mu zatarasili hned tři hráči Mannheimu. Hosté se vzápětí osvobozují.
     
    14:26
    Bude se znovu vylučovat a rozhodčí opět ukazuje na hráče z Mannheimu. Obránce Joonas Lehtivuori (MAN) si jede odsedět menší trest za nedovolené bránění.
     
    13:24
    Elias nahodil kotouč do útočného pásma. K puku měli ovšem podstatně blíž domácí hokejisté a vzápětí obránci Lukko Raumy uklidňují hru na svých hokejkách.
     
    12:17
    Pooley vystihl přihrávku mannheimských hokejistů ve středním pásmu, ale i přesto nakonec musel zakročit brankář Jukuri. Finský gólman celou situaci ustál.
     
    11:24
    Hosté vyhráli čistým způsobem vhazování a kotouč se vzápětí dostal až na modrou čáru k Holzerovi. Německý obr ve službách Mannheimu střílel mimo branku.
     
    10:54
    Julius Mattila zkusil překvapit německého brankáře střelou na bližší tyčku, ale Brückmann je zatím pozorný. Na druhé straně to zkoušel marně Eisenschmid.
     
    10:04
    Hosté už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše, ale Rauma stále tlačí v útočném pásmu. Jeden z domácích obránců se opřel do střely, ale mířil nepřesně.
     
    09:21
    Na druhé straně kluziště vyzkoušel pozornost německého brankáře útočník Sebastian Repo. Brückmann za pomoci svých spoluhráčů udržel čisté konto.
     
    08:18
    Velká šance Mannheimu ve vlastním oslabení! Joonas Lehtivuori si udělal útočný výlet až před Jukuriho, ale finský gólman podržel svůj celek.
     
    07:33
    Nyní si svoji první přesilovou hru vyzkouší také domácí hráči z Raumy. Obránce Korbinian Holzer (MAN) obdržel dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    07:02
    Rauma se krkolomně propracovala do útočného pásma. Niklas Ylitalo našel na levé straně svého spoluhráče, ale k dalšímu ohrožení branky se domácí nedostali.
     
    06:51
    A na druhé straně si pro změnu připsal na své konto další úspěšný zákrok brankář Brückmann. Po kratičké pauze se bude vhazovat v obranném pásmu Mannheimu.
     
    06:21
    Mannheimu očividně první přesilová hra pomohla. Jeden z hostujících hráčů se nyní tlačil do zakončení před brankou, ale Jukuri si kotouč pohlídal ve své výstroji.
     
    05:48
    Rauma už hraje v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím se ještě povedlo Repovi nabrat kotouč na hokejku a vyhodit ho ven z obranného pásma.
     
    04:55
    Obrovská možnost pro Mannheim! Ruský šikula Ruslan Iskhakov obdržel skvostnou přihrávku do jízdy, ale ve velké rychlosti nastřelil jen Jukuriho.
     
    04:18
    Mannheim je usazený v útočném pásmu, elitní řada hostů se dlouho držela před Jukurim, ale finský brankář nemusel zasahovat. Hra ovšem pokračuje dál.
     
    03:44
    A je to finský reprezentant Arttu Ilomäki (RAU), jenž od rozhodčích vyfasoval menší trest za nebezpečnou hru vysokou holí. Hosté budou hrát první přesilovou hru.
     
    03:34
    Útočník Scott Pooley si sebral kotouč v rohu kluziště a založil další útok svého celku. Nyní se ovšem bude vylučovat, a to z domácích řad Lukko Raumy.
     
    02:41
    Florian Elias přihrál svému spoluhráči na útočnou modrou čáru, ale Mannheim se přes obrannou hráz domácích hráčů neprobojoval.
     
    02:18
    Dziambor zkusil vypálit svižný projektil od modré čáry a Jukuri poprvé ve výraznější pohotovosti! Finský gólman si udělal dobrý výhled a zakročil.
     
    01:34
    První náznak útoku hráčů z Mannheimu. Ruslan Iskhakov si zkoušel prostrčit kotouč do dobré střelecké pozice, jeden z domácích obránců včas zasáhl.
     
    01:08
    Harri Kainulainen vyhrál vhazování v útočném pásmu Raumy a hostující brankář přikryl kotouč pod lapačku. Brückmann se v úvodních minutách rozhodně nenudí.
     
    00:49
    První zákrok německého brankáře v tomto utkání! Linus Nyman dostal dobrou přihrávku na levý kruh, odkud prověřil Brückmannovu pozornost.
     
    00:24
    Elitní formace kolem Sebastiana Repa znovu zahrozila v útočném pásmu před Brückmannem. Mannheimský brankář však nemusel zasahovat, hra pokračuje dál.
     
    00:08
    Úvodní vhazování vyhráli na své hokejky hráči Raumy a ihned se přesunuli do útočného pásma. U kotouče byl ovšem jako první obránce Lehtivuori.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Státní hymny dozněly, utkání může odstartovat!
     
    Hráči obou týmů jsou již na ledové ploše! Ještě před startem zápasu zazní státní hymny obou soupeřů.
     
    Všem hokejovým příznivcům přeji příjemné sobotní odpoledne. Utkání mezi finskou Raumou a Mannheimem startuje přibližně za půl hodiny. Mezitím si můžete níže prohlédnout sestavy obou týmů.
     
    Úvodní sestavy:

    Lukko Rauma: Jukuri (Helomaa) – Piipponen, Saarijärvi, Abt, Grégoire, M. Kukkonen, Laitinen, Pietilä, Korkka – Skalický, Mattila, Repo – Pooley, Ilomäki, Nyman – Petman, Kainulainen, Hakulinen – Suni, Päivärinta, Ylitalo.

    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) – Lehtivuori, Akdag, Melart, Holzer, Wirth, Reul, Klos, Dziambor – Dawes, Szwarz, Eisenschmid – Kraemmer, Desjardins, Plachta – Bergmann, Iskhakov, Rendulic – Tosto, Bast, Elias.

    Rozhodčí: Koova, Salonen – Elonen, Hagerström.
     
    Hezký sobotní podvečer! Hokejová Liga mistrů odstartuje svým druhým hracím kolem, ve kterém se vzájemně střetnou i Rauma s Mannheimem. Utkání startuje v 18.00 hodin a vy ho můžete sledovat prostřednictvím našeho online textového přenosu. Příjemnou zábavu!
     
    Rauma má za sebou úvodní zápas nové sezony v rámci Ligy mistrů. Finský klub hostil v domácím prostředí švýcarské Lausanne. Proti svému soupeři hokejisté z Raumy odskočili do dvoubrankového trháku a už to vypadalo, že kráčí za prvním vítězstvím v Lize mistrů. Lausanne se však ke konci zápasu nadechlo k velkému obratu a hráči z Finska prohráli úvodní bitvu 2:3 v prodloužení. Jediné dva góly si na své konto připsali útočníci Sebastian Repo a Harri Kainulainen.
     
    Mannheim vstoupil do nového ročníku Ligy mistrů famózně. Mannheimští hokejisté odstartovali svůj venkovní trip na ledě Cardiffu. Hráči z Mannheimu proti britskému soupeři nezaváhali a zvítězili vysoko 5:0. Skóre utkání otevřel již v první minutě útočník Jordan Szwarz, ke kterému se ještě v prvním dějství přidal Joonas Lehtivuori a Moritz Wirth. V dalším průběhu utkání se na střeleckou listinu zapsal Borna Rendulic a gólový účet zápasu uzavřel svou trefou Andrew Desjardins.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 34. Ilomäki (Grégoire, Pooley), 35. Ilomäki (Grégoire, Pooley), 45. Repo (Nyman, Ilomäki), 45. Saarijärvi (Mattila, Hakulinen), 48. Nyman (Abt) – 42. Lehtivuori (Rendulic)


    Lukko Rauma: Jukuri (Helomaa) – Piipponen, Saarijärvi, Abt, Grégoire, M. Kukkonen, Laitinen, Pietilä, Korkka – Skalický, Mattila, Repo – Pooley, Ilomäki, Nyman – Petman, Kainulainen, Hakulinen – Suni, Päivärinta, Ylitalo.
    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) – Lehtivuori, Akdag, Melart, Holzer, Wirth, Reul, Klos, Dziambor – Dawes, Szwarz, Eisenschmid – Kraemmer, Desjardins, Plachta – Bergmann, Iskhakov, Rendulic – Tosto, Bast, Elias.

    Rozhodčí: Koova, Salonen – Elonen, Hagerström
    bahis siteleri