Mladá Boleslav – IFK Helsinky cz 1:2 (po pr.) | SønderjyskE – Zug 0:10 (kon.) | Rauma – Mannheim 5:1 (kon.)
Rögle BK – Mnichov 4:3 (kon.) | Cardiff – Lausanne 4:1 (kon.) | Zürich – Frölunda 4:2 (kon.)
konec
Lukko Rauma
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
Adler Mannheim
Sobota 28.08.2021, 18:00 • Kivikylän Areena, Rauma • Hokejová Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    O vítězi utkání je zřejmě rozhodnuto. Hosté budou hrát v oslabení, když Matthias Plachta (MAN) nedovoleně bránil jednoho z domácích.
     
    54:24
    Arttu Ilomäki (RAU) dává Mannheimu zřejmě poslední šanci na to, aby hosté ještě zdramatizovali koncovku zápasu. Finský útočník vyfasoval trest za nesportovní chování.
     
    47:39
    Mannheim má další šanci na to, aby se ještě pokusil zvrátit skóre. Obránce Samuli Piipponen (RAU) v rohu kluziště podrazil jednoho z hostů a už sedí na trestné lavici.
     
    43:26
    Bast už se chystal na vhazování, ale rozhodčí ještě před startem buly znovu vylučují. Obránce Korbinian Holzer (MAN) putuje na lavici hanby za nesportovní chování.
     
    42:39
    Rauma bude mít za chvíli možnost si vzít svůj dvoubrankový náskok zpět. Obránce Denis Reul (MAN) se provinil nedovoleným bráněním a už sedí na trestné lavici.
     
    40:25
    V momentě, kdy nebezpečně vypálil ze své hokejky Lehtivuori, je tu další trest domácích. Na trestnou lavici putuje Julius Mattila (RAU) za sekání.
     
    37:21
    Mannheim má velkou šanci na to, aby se vrátil zpět do zápasu. Domácí střelec Arttu Ilomäki (RAU) obdržel od sudích dvě trestné minuty za držení.
     
    33:13
    V témže čase je vyloučen také hostující útočník Jordan Szwarz (MAN), který si jede odsedět dvouminutový trest za nesportovní chování.
     
    32:44
    Pozor! Obránce Denis Reul (MAN) se provinil v obranném pásmu nedovoleným bráněním a domácí budou mít osmatřicet vteřin přesilovku pět na tři.
     
    31:21
    Zanedlouho bude mít domácí Lukko Rauma další příležitost otevřít skóre tohoto utkání. Za držení hole odchází na trestnou lavici Markus Eisenschmid (MAN).
     
    21:04
    Z druhé třetiny uběhlo jen pár vteřin a bude se znovu vylučovat. Matthew Abt (RAU) putuje na trestnou lavici za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    16:50
    Brückmann zasáhl po rychlé střele jednoho z domácích. Následně sudí viděl šest hráčů na ledě Mannheimu a německý celek půjde do oslabení. Trest za příliš mnoho hráčů odpyká Luca Tosto (MAN).
     
    14:26
    Bude se znovu vylučovat a rozhodčí opět ukazuje na hráče z Mannheimu. Obránce Joonas Lehtivuori (MAN) si jede odsedět menší trest za nedovolené bránění.
     
    07:33
    Nyní si svoji první přesilovou hru vyzkouší také domácí hráči z Raumy. Obránce Korbinian Holzer (MAN) obdržel dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    03:44
    A je to finský reprezentant Arttu Ilomäki (RAU), jenž od rozhodčích vyfasoval menší trest za nebezpečnou hru vysokou holí. Hosté budou hrát první přesilovou hru.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 34. Ilomäki (Grégoire, Pooley), 35. Ilomäki (Grégoire, Pooley), 45. Repo (Nyman, Ilomäki), 45. Saarijärvi (Mattila, Hakulinen), 48. Nyman (Abt) – 42. Lehtivuori (Rendulic)


    Lukko Rauma: Jukuri (Helomaa) – Piipponen, Saarijärvi, Abt, Grégoire, M. Kukkonen, Laitinen, Pietilä, Korkka – Skalický, Mattila, Repo – Pooley, Ilomäki, Nyman – Petman, Kainulainen, Hakulinen – Suni, Päivärinta, Ylitalo.
    Adler Mannheim: Brückmann (Endras) – Lehtivuori, Akdag, Melart, Holzer, Wirth, Reul, Klos, Dziambor – Dawes, Szwarz, Eisenschmid – Kraemmer, Desjardins, Plachta – Bergmann, Iskhakov, Rendulic – Tosto, Bast, Elias.

    Rozhodčí: Koova, Salonen – Elonen, Hagerström
    bahis siteleri