Växjö – Bremerhaven 5:0 (kon.) | Eisbären – Skellefteå 3:5 (kon.) | Fribourg – HC Slovan 5:2 (kon.)
TPS – Sparta cz 2:3 (0:1 po s.n.) | Leksands IF – Třinec cz 3:2 (kon.) | Lugano – Tappara 3:6 (kon.)
konec
HC Lugano
3:6 (0:0, 0:4, 3:2)
Tappara Tampere
Neděle 29.08.2021, 19:45 • Cornèr Arena, Lugano • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (22:29:45)
     
    Statistiky
    Střely na branku: 31 – 30
    Tresné minuty: 14 – 20
    Využití: 2/9 – 3/7
    Úspěšnost vhazování: 44% – 56%
    Hity: 3 – 0
     
    Bláznivá třetí třetina nic nezměnila na tom, že si vítězství připisuje Tappara, která se tak usadí na prvním místě skupiny E. Lugano ji ale ještě v závěru nadělalo pořádné problémy, jelikož během krátké chvíle snížilo na 2:4. V závěru pak samozřejmě zkoušelo hru bez brankáře, ale to hosté okamžitě potrestali, čímž se uklidnili. Vzápětí pak přidali ještě jednu branku, avšak také inkasovali. Jejich vítězné radosti to ale nezabránilo.
     
    Konec zápasu.
    59:57 Evan TSCHUMI - 3:6
     
    59:57
    Lugano vstřelilo branku!
    Lugano se po kontrole u videa může radovat ještě z jednoho gólu, konečné skóre tedy bude 3:6! Vedova svou přihrávku mířil do předbrankové prostoru, ale po teči od jednoho z obránců skončila na brusli EVANA TSCHUMIHO, který tak poslal kotouč mezi tři tyče. Video pak potvrdilo, že to tak nebylo zamýšleno. Asistence: Loïc Vedova, Matteo Nodari.
     
    59:49
    Vyloučení v týmu Tappara (Otto Rauhala – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    59:27 Sami MOILANEN - 2:6
     
    59:27
    Tappara právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec zvítězí o čtyři branky! Salonen totiž dostal zpoza branky kotouč do mezikruží, kde byl připraven SAMI MOILANEN, který ho bez váhání poslal pod horní tyč. Asistence: Samuel Salonen.
    58:59 Otto RAUHALA - 2:5
     
    58:59
    Tappara právě vstřelila branku!
    Tak nyní už je určitě hotovo! Jeden z domácích hráčů zlomil při pokusu o střelu hůl, takže hosté mohli jít do protiútoku. Vzhledem k tomu, že Schlegel už byl na střídačce, tak si OTTO RAUHALA připsal velmi snadný gól. Asistence: Jukka Peltola.
     
    58:33
    Fazzini pálil okamžitě po přechodu modré čáry, protože doufal, že Heljanko bude zaskočen. Tomu ale tak nebylo, takže si brankář Tappary připisuje další zásah.
     
    58:08
    Kotouč zase končí u Schlegela, který už asi za chvíli bude mířit na střídačku. Zatím mu to ale spoluhráči nedovolují.
     
    57:18
    Domácí se zatím nemohou dostat k pořádnému tlaku. Hosté se už dvakrát osvobodilo, konec základní hrací doby se tak rychle blíží.
     
    56:35
    Vyloučení v týmu Tappara (Tyler Morley – 2 min., hákování).
     
    56:15
    Lugano má oslabení za sebou a na vstřelení dvou branek má tedy necelé čtyři minuty. To je rozhodně realné, ale Tappara by se musela dopustit nějakého fatálního zaváhání.
     
    55:39
    Schlegel tak musel vytahovat další zásah a věří, že jeho spoluhráčům se ještě podaří dvoubrankové manko dohnat.
     
    55:15
    Tappara hraje v přesilovce s velkým klidem a je ráda, že může kotouč snadněji držet daleko od branky. Vepředu samozřejmě i hledá cestu ke gólu.
     
    54:15
    Vyloučení v týmu HC Lugano (Santeri Alatalo – 2 min., podrážení).

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 53. Carr (Thurkauf), 54. Joseph (Carr), 60. Tschumi (Vedova, Nodari) – 27. Austin (Morley), 27. Platzer (Kuusela, Morley), 31. Salonen, 34. Salonen (Kinnunen, Tanus), 59. Rauhala (Peltola), 60. Moilanen (Salonen)


    HC Lugano: Schlegel (Fadani) – Riva, Alatalo (C), Muller (A), Nodari, Guerra, Chiesa, Villa – Carr, Josephs, Fazzini (A) – Bertaggia, Thurkauf, Walker – Stoffel, Tschumi, Vedova – Bedolla, Traber, Cortiana – Werder.
    Tappara Tampere: Heljanko (Piiroinen) – Vittasmäki, Tuulola, Austin, Seppälä, Jürgens, Kinnunen, Salminen – Levtchi, Morley, Kuusela (A) – Tanus, Virta, Merelä – Salonen, Platzer, Peltola (A) – Puhakka, Moilanen, Rauhala (C) – Vanhatalo.

    Rozhodčí: Stolc, Wiegand – Progin, Burgy
    bahis siteleri