Omsk – CSKA Moskva 4:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
CSKA Moskva
Středa 01.09.2021, 18:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:00 Corban KNIGHT - 4:0
     
    53:00
    Avangard právě vstřelil branku!
    Brankář hostujícího celku dělá další poměrně velkou chybu. CORBAN KNIGHT sebral puk ve středním pásmu, nabruslil do levého kruhu pro vhazování, odkud zakončoval bekhendem k bližší tyči a našel skulinu pod vyrážečkou Adama Reideborna. I za tento gól se bude strážce moskevské svatyně asi hodně červenat.
    Bez asistence.
    51:13 Peter CEHLÁRIK - 3:0
     
    51:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zřejmě je hotovo. Dnes velmi spolehlivý Adam Reideborn vyrobil za svojí bránou obrovskou hrubku, k puku se dostal Knight, který přihrál rychle před moskevskou svatyni, kam najel PETER CEHLÁRIK, který rychlým zakončením po ledě dává svůj druhý gól v utkání a zaznamenává třetí bod.
    Asistence: Corban Knight.
    47:28 Corban KNIGHT - 2:0
     
    47:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard využívá druhou přesilovku a dává důležitý druhý gól. Kaski po přihrávce na modrou čáru na nic nečekal a tvrdě pálil směrem na bránu a kotouč ještě před brankářem stihl tečovat CORBAN KNIGHT. Puk zaplul do odkrytého prostoru hostující svatyně, Adam Reideborn už nestihl reagovat.
    Asistence: Oliwer Kaski a Peter Cehlárik.
    03:43 Peter CEHLÁRIK - 1:0
     
    03:43
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté už hráli ve čtyřech, když se domácím povedlo poprvé skórovat. PETER CEHLÁRIK využil pěkné přihrávky do pravého kruhu pro vhazování a rychlou střelou překonal přesouvajícího se Reideborna.
    Asistence: Sergej Tolčinskij a Oliwer Kaski.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 4. Cehlárik (Tolčinskij, Kaski), 48. Knight (Kaski, Cehlárik), 52. Cehlárik (Knight), 53. Knight


    Avangard Omsk: Hrubec (Děmčenko) – Pokka, Jemelin (C), Kaski, Běreglazov, Gončarov, Gotovec – Jakupov, Knight (A), Cehlárik – Kosov, Paré, Tolčinskij – Gricjuk, Ševčenko, N. Komarov – V. Žarkov, Kablukov (A), Dědunov – Brjukvin.
    CSKA Moskva: Reideborn (Fedotov) – Blažijevskij, Kiselevič, Ar. Sergejev, Dahlbeck (A), N. Nestěrov, Svedberg, Gilmour, Makarov – P. Karnauchov, Andronov (C), Alexandr Popov – Grigorenko, Nordström, Slepyšev – S. Plotnikov, Wallmark, Okulov (A) – Sošnikov, Mingačjov, Sorkin.

    Rozhodčí: Gašilov, Naumov – Lazarev, Šalagin

    Diváci: 981
    bahis siteleri