Omsk – CSKA Moskva 4:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
CSKA Moskva
Středa 01.09.2021, 18:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:46
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Plotnikov – 2 min., hrubost).
    53:00 Corban KNIGHT - 4:0
     
    53:00
    Avangard právě vstřelil branku!
    Brankář hostujícího celku dělá další poměrně velkou chybu. CORBAN KNIGHT sebral puk ve středním pásmu, nabruslil do levého kruhu pro vhazování, odkud zakončoval bekhendem k bližší tyči a našel skulinu pod vyrážečkou Adama Reideborna. I za tento gól se bude strážce moskevské svatyně asi hodně červenat.
    Bez asistence.
    51:13 Peter CEHLÁRIK - 3:0
     
    51:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zřejmě je hotovo. Dnes velmi spolehlivý Adam Reideborn vyrobil za svojí bránou obrovskou hrubku, k puku se dostal Knight, který přihrál rychle před moskevskou svatyni, kam najel PETER CEHLÁRIK, který rychlým zakončením po ledě dává svůj druhý gól v utkání a zaznamenává třetí bod.
    Asistence: Corban Knight.
     
    48:57
    Šimon Hrubec má dnes dobře postavenou bránu. Anton Slepyšev našel výbornou přihrávkou Wallmarka, který pálil do odkryté části domácí svatyně, ale kotouč skončil jen na břevnu. Další tutovka CSKA zůstává nevyužita.
    47:28 Corban KNIGHT - 2:0
     
    47:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard využívá druhou přesilovku a dává důležitý druhý gól. Kaski po přihrávce na modrou čáru na nic nečekal a tvrdě pálil směrem na bránu a kotouč ještě před brankářem stihl tečovat CORBAN KNIGHT. Puk zaplul do odkrytého prostoru hostující svatyně, Adam Reideborn už nestihl reagovat.
    Asistence: Oliwer Kaski a Peter Cehlárik.
     
    46:10
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Anton Slepyšev – 2 min., hákování).
     
    44:32
    Sergej Tolčinskij nahodil puk na brankáře, kde jej tečoval Corban Knight do levého betonu brankáře, poté se dostal ještě k dorážce, ovšem Adam Reideborn podržel svůj tým a kotouč udržel před brankovou lajnou.
     
    42:39
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Sošnikov – 2 min., nesportovní chování).
     
    39:29
    Domácí vyrazili ve vlastním oslabení ve dvou proti jednomu. Francis Paré načasoval přihrávku na Dmitrije Ševčenka, který však byl už příliš blízko brankáři a zakončoval pouze do jeho výstroje. Velká šance.
     
    37:31
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexej Běreglazov – 2 min., hákování).
     
    32:35
    Tachir Mingačjov měl na hokejce srovnání, když si dojel pro vyražený puk a zakončoval z bezprostřední blízkosti, ovšem pouze do levé ruky Hrubce, od níž se kotouč odrazil mimo bránu. Tohle volalo po gólu.
     
    25:03
    Obrana CSKA vyrobila obrovskou hrubici, Peter Cehlárik se dostal ke kotouči vedle branky, neukvapil se a počkal na najíždějícího Jakupova, který dostal přihrávku, po které se ocitl sám před brankářem, jeho střela z první ale skončil v klíně přesouvajícího se gólmana Moskvy, kterého je třeba nyní pochválit.
     
    16:36
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexej Jemelin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Plotnikov – 2 min., hrubost).
    03:43 Peter CEHLÁRIK - 1:0
     
    03:43
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté už hráli ve čtyřech, když se domácím povedlo poprvé skórovat. PETER CEHLÁRIK využil pěkné přihrávky do pravého kruhu pro vhazování a rychlou střelou překonal přesouvajícího se Reideborna.
    Asistence: Sergej Tolčinskij a Oliwer Kaski.
     
    01:52
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Klas Dahlbeck – 2 min., podrážení).
     
    01:39
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Lucas Wallmark – 2 min., držení hole).

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 4. Cehlárik (Tolčinskij, Kaski), 48. Knight (Kaski, Cehlárik), 52. Cehlárik (Knight), 53. Knight


    Avangard Omsk: Hrubec (Děmčenko) – Pokka, Jemelin (C), Kaski, Běreglazov, Gončarov, Gotovec – Jakupov, Knight (A), Cehlárik – Kosov, Paré, Tolčinskij – Gricjuk, Ševčenko, N. Komarov – V. Žarkov, Kablukov (A), Dědunov – Brjukvin.
    CSKA Moskva: Reideborn (Fedotov) – Blažijevskij, Kiselevič, Ar. Sergejev, Dahlbeck (A), N. Nestěrov, Svedberg, Gilmour, Makarov – P. Karnauchov, Andronov (C), Alexandr Popov – Grigorenko, Nordström, Slepyšev – S. Plotnikov, Wallmark, Okulov (A) – Sošnikov, Mingačjov, Sorkin.

    Rozhodčí: Gašilov, Naumov – Lazarev, Šalagin

    Diváci: 981
    bahis siteleri