Frisk Asker – Bolzano 1:5 (kon.) | Doněck – Rouen 2:1 (kon.) | Sparta – TPS cz 3:2 (kon.)
Jastrzębie – Salzburg 2:3 (kon.) | Tappara – Lugano 3:2 (po pr.) | Bremerhaven – Växjö 2:1 (kon.)
Skellefteå – Eisbären 5:3 (kon.) | EC-KAC – Rungsted Seier Capital 3:2 (po pr.)
konec
Skellefteå AIK
5:3 (2:0, 1:3, 2:0)
Eisbären Berlín
Neděle 05.09.2021, 18:05 • Kraft Arena, Skellefteå • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají ještě jeden zářez na pažbu. OSKAR NILSSON viděl, že na hodinách moc času nezbývá, takže pálil snad z nejvzdálenějšího místa na hřišti. Zpoza vlastní brány se ale dostal k úspěšnému pokusu. Bez asistence.
    45:12 MASCHERIN - 4:3
     
    45:12
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    I když AIK nehrálo vůbec dobře, paradoxně se raduje z úvodního gólu třetiny. ADAM MASCHERIN chirurgicky přesně tečoval ránu od modré čáry, kterou k brance vyslal Oskar Nilsson. Z ojedinělého tlaku v útočném pásmu je tak velmi důležitá branka na 4:3, která může znamenat mimo jiné výraznou psychickou vzpruhu. Asistence: Nilsson a Loibl.
    33:11 WHITE - 3:3
     
    33:11
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Utkání, které se zdálo být hotovou záležitostí, je rázem srovnané. Z bizarního úhlu se prosazuje muž s dresem pro nejlepšího střelce, MATTHEW WHITE. Zužitkoval bojovnost dnes velmi aktivního a produktivního Giovanniho Fioreho, který vleže dokázal přihrát svému spoluhráči. Asistence: Fiore.
    25:24 FIORE - 3:2
     
    25:24
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Tento gólostroj se nemůže zastavit a Eisbären velmi záhy snižuje na rozdíl jediné branky. AIK hodně podcenilo vývoj po třetí brance a inkasuje podruhé během chviličky. Znovu šlo o střelu od modré čáry, kterou ovšem tentokrát šikovně tečoval GIOVANNI FIORE. Autorem rány byl v tomto případě Jonas Müller, který si tak připíše úspěšnou přihrávku. Asistence: Jonas Müller.
    24:54 JENSEN - 3:1
     
    24:54
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Německá ekipa se dočkala rychlé odpovědi, jelikož se do puku za modrou čarou opřel NICHOLAS JENSEN. Jeho první trefa v tomto ročníku Ligy mistrů znamená alespoň částečnou korekci stavu a rozdíl ve skóre už je zase jen dvougólový. Bez asistence.
    24:03 LOIBL - 3:0
     
    24:03
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Nyní se STEFAN LOIBL ukázal jako trpělivý hokejista. Nejenže si počkal na přihrávku Albina Sundsvika, ale také si vytáhl kotouč na střed a stahovačkou překonal gólmana, který naopak nevydržel a odklouzal k druhé tyči. Šikovné řešení přináší AIK důležité uklidnění a branku na 3:0. Asistence: Albin Sundsvik, Joakim Lindström.
    03:20 WILSBY - 2:0
     
    03:20
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že AIK si dnes přišlo zastřílet. Další branku má na kontě ADAM WILSBY, který si dojel pro volný kotouč a dokonal to, co se Skellefteåe nepovedlo při předchozí akci. Rána měla parádní parametry a brankář Niederberger nemohl stihnout zmenšit střelecký úhel. Asistence: Joakim Lindström.
    01:24 HUGG - 1:0
     
    01:24
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Domácí se poměrně záhy dočkali první branky. Německý tým propadnul ve středním pásmu, takže se prostor otevřel před RICKARDEM HUGGEM. Ten nevymýšlel hlouposti a kotouč poslal rovnou na branku, přičemž na přední tyči nachytal brankáře Niederbergera. Asistenci si dokonce připíše i brankář Mann. Asistence: Adam Mascherin, Strauss Mann, Tom Kühnhackl.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 2. Hugg (Mascherin, Kühnhackl), 4. Wilsby, 25. Loibl (Sundsvik, Lindström), 46. Mascherin (Nilsson, Loibl), 60. Oskar Nilsson – 25. Jensen, 26. Fiore (Müller), 34. White (Fiore)


    Skellefteå AIK: Mann (Lindvall) – Pudas (C), Roos, Oskar Nilsson, Wilsby, Oscar Nilsson, Forsfjäll – Lindström (A), M. Karlsson, Kühnhackl – L. Karlsson, Hugg (A) – Mascherin (TS), Sundsvik, Loibl – Säll, Stenman, Robertsson.
    Eisbären Berlín: Niederberger (Ancicka) – Wissmann (A), Jensen, Després, Hördler (C), Mik, Müller – Clark, Pföderl, Noebels (A) – Fiore, Boychuk, White (TS) – Wiederer, Byron, Roßmy – Zengerle, Streu, Geibel.

    Rozhodčí: Björk (SWE), Öhlund (SWE) – Yletyinen (SWE), Persson (SWE)
    bahis siteleri