Tisková konference HC Oceláři Třinec (kon.) | Tisková konference Bílých Tygrů Liberec (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | Tisková konference Motoru České Budějovice (kon.)
Tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference HC Vítkovice Ridera (kon.)
konec
Tisková konference Motoru České Budějovice

Pondělí 06.09.2021, 13:00Tiskové konference
     
    Oficiálín část konference je nyní u konce. (13:27:28)
    Dres Motoru pro sezónu 2021/2022!
     
    K tiskové konferenci samozřejmě patří i představení nového dresu! Na tom jsou jména 1200 fanoušků, kteří klubu přenechali veškeré peníze za svou permanentku.
     
    Jaroslav Modrý k otáce lajny Milan Gulaš – Lukáš Pech – Jiří Ondráček. Věříme tomu, že se nám povedlo trefit tuto lajnu, ale ukáže to až průběh sezóny.
     
    Jaroslav Modrý: Patrik Martinec řekl o týmu, že je to živý organismu, který se každý den mění. Musíme k sobě dát správné typy hráčů a mít u nich dobré vazby. Máme zde rozdílové typy hráčů, ke kterým musíme dát spoluhráče, kteří budou dělat tu další práci. I když to nebude tolik vidět na těch statistikách.
     
    Stanislav Bednařík: Nyní máme v klubu pět odchovanců, ovšem my bychom jich chtěli mít rozhodně více. Mládež poslední dobou trochu přešlapuje na místě. I proto jsme nyní udělali nového šéftrenéra mládeže, kterým je Patrik Martinec.
     
    Milan Gulaš: Jsou zde bohatší týmy, které si mohou kupovat hitivé hráče. Tipovat favorita pro sezónu je těžké. Věřím tomu, že i my budeme prohánět tyto týmy. Nyní jsme odehráli čtyři dobré zápasy. Vybudovali jsme si nějakou sebedůvěru, se kterou půjdeme do sezóny.
     
    Milan Gulaš: Po minulé sezóně se těším hlavně na fanoušky, kteří nemohli chodit. Navíc jsem se domů vrátil po deseti letech a mám velké očekávání. Tým byl doplněn zkušenýi hráči, za což jsem hrozně rád. Měli jsme těžkou přípravu, ale věřím tomu, že nám to bude jen k užitku.
     
    Podmínky pro první zápas: Teoreticky už můžeme mít plné hlediště. Okolo 1500 lidí musí být očkovaných, zbytek musí přijít s testem, anebo s prodělaným onemocněním. Otevřít se mohou také sektory pro stání! Budvar aréna tak může mít kapacitu plnou, tedy 6421 diváků. Ve vnitřních prostorech samozřejmě musí být i nadále roušky.
     
    Cílem do příští sezóny je samozřejmě hrát co nejdéle. Tím nejzákladnějším cílem je postup do play-off a odtud pokračovat co nejdéle.
     
    Novým kapitánem je Milan Gulaš. Normálně do toho necháme mluvit i kabinu, ale tentokrát to byla volba trebérského štábu. Věřímu tomu, že jsme to takto udělali dobře a s tím nejlepším vědomím.
     
    Co se týče Madety a přesné důvody toho, proč nás opustila. To se musíte zeptat přímo pana Teplého.
     
    Nyní jsou zde dotazy novnářů.
     
    Nyní si převzal slovo Roman Turek, který mluvil k dražbě. Ta byla prto Petra Šenkeříka, jehož rodinu postihla katastrofa na Moravě. Nakonec bylo vybráno 142 000 korun, které budou použity na opravdu baráku.
     
    Trochu bych chtěl reagovat na minulou sezónu, kdy jsme slýchali, že jsme se na sezónu vykašlali. To rozhodně nebyla pravda! Tým jsme měli drahý, přestože to tak na tom hřišti úplně nevypadalo... Vidět je to navíc i na rozpočtu, ve kterém jsme skončili v minusu.
     
    Tím nejdůležitějším jsou pro nás samozřejmě fanoušci, kteří jsou jednoduše skvělí! Díky nim jsme schopni fungovat a díky nim nás ta práce baví.
     
    Pokud bychom skončili s plánovanou ztrátou deseti milionů, pak bychom museli rozpustit tzv rezervní fond, díky kterému jsme schopni pokrýt i takto ztrátovou sezónu.
     
    Spolupracovat s námi nemůže nadále ani Budvar, z důvodu smlouvy s BPA.
     
    A nyní zajímavá zpráva pro fanoušky! Permanentek se totiž prodalo něco málo přes čtyři tisíce! To je fantastické číslo, jelikož letos nemají fanoušci nárok na kompenzaci! Ani v případě restrikcí spojených s covidem!
     
    Letos je to trochu složitější se se stavováním rozpočtu. Jedním z důvodu byl i odchod generálního manažera – Madety. Smlouva skončila i s městem, ale tam pracujeme na její obnově.

    Denisa Józsová

    bahis siteleri