Tisková konference HC Oceláři Třinec (kon.) | Tisková konference Bílých Tygrů Liberec (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | Tisková konference Motoru České Budějovice (kon.)
Tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference HC Vítkovice Ridera (kon.)
konec
Tisková konference HC Kometa Brno

Pondělí 06.09.2021, 11:30 • Winning Group Arena • Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference je u konce. (11:46:24)
     
    Jiří Kalous o dalších posilách:

    Není tajemstvím, že monitorujeme trh na poli obránců, kdyby se někdo zajímavý objevil, měli bychom zájem. Není to pro nás uzavřená otázka, trh monitorujeme a uvidíme, jak se vyvine.
     
    Jiří Kalous o prvním zápase:

    Sestavu bych teď určitě nezveřejňoval. Může se stát hodně věcí, nechme se překvapit.

    Brankářský post máme vyřešený a brankáři ví, kdo bude ve středu chytat.
     
    Jiří Kalous o prvním zápase a Muellerovi:

    Ve středu ve Varech očekávám bruslivý zápas, bude se hrát hodně poctivě a nátlakově. Musíme se připravit na agresivní styl hokeje od soupeře, co má hodně mladých hráčů.

    Jestli bude hrát Peter Mueller, se nechte překvapit.
     
    Jiří Kalous o herním stylu:

    Loni bylo ve hře Komety spousta dobrých věcí. Ty které fungovaly ze hry nevyndáváme, ale chceme je doplnit. Snažíme se zachytit trend, co v Česku je, bude to hodně o bruslení všech týmů, agresivní styly, dohrávání soubojů. Na to musíme být připraveni.

    Podle těchto kritérií jsme přiváděli nové hráče. Musí stačit kondičně a být dobře bruslící. Věřím, že hráči, které máme a do týmu jsme přivedli, tohle splňují.

    Do našeho týmu přišla kvalita, loni to bylo hodně postavené na prvním útoku, letos věřím, že bude naše útočná síla více rozložena do všech útoků.
     
    Jiří Kalous o cílech do začátku sezóny:

    Ambice jsou vcelku jasné pro náš tým. Do každého utkání chceme přistoupit tak, abychom ho vyhráli. Naše ambice je vyhrát každý zápas. Další ambicí je, aby se hokej líbil divákům a bavil hráče. Samozřejmě musí být účelný a přinášet body, na krásu se nehraje, chceme dobré body a výsledky.
     
    Jan Zachrla o B-týmu:

    Letos budeme mít i B tým, je to novinka v celém českém hokeji. Povýšili jsme již někde zaběhnuté farmářské týmy na vyšší úroveň, vše řídíme z jednoho místa a vše si organizujeme sami podle sebe. Chceme dát šanci klukům, kteří hokejem v Kometě prošli a chtějí se podílet na chodu organizace jako takové i nadále. Dále máme vizi postoupit do vyšší soutěže, abychom měli návaznost pro mladé hráče.
     
    Martin Zaťovič o skladbě týmu:

    Tým se skládá prakticky od znovu, je tu 12 nových hráčů, chtěli jsme, aby všichni noví hráči poznali Kometu, klub, jak funguje. Zápasy byly dobré, ale také je nepřeceňuji, je to příprava, musíme ale věřit tomu, co trénujeme a získat patřičné sebevědomí. Do sezóny chceme vstoupit dobře a přenést věci do zápasů.
     
    Jiří Kalous o přípravě:

    Rozdělil bych to na dvě oblasti. S výsledky jsme spokojeni, dařilo se nám po celou dobu přípravy, ale výsledky v létě nic moc neznamenají a nemůžeme je přeceňovat. Je to určitě příjemné a naleje to sebevědomí hráčům.

    Druhá oblast je tréninková. Zde jsme spokojeni s transformací věcí z tréninku do přípravných utkání, věci, které jsme trénovali, se v utkáních začaly objevovat. Po této stránce jsme spokojeni.
     
    Tisková konference právě začala.
     
    Hosté tiskové konference pomalu přichází ke svému stolečku v útrobách Winning Group Areny, brzy budeme moci začít.
     
    Tiskovky se zúčastní hlavní trenér Jiří Kalous, kapitán Martin Zaťovič a sportovní ředitel klubu Jan Zachrla.
     
    Hezký den z brněnské Winning Group Areny, kde se dnes v předpoledních hodinách uskuteční předsezonní tisková konference hokejového klubu HC Kometa Brno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

    Pavel Kuba

    bahis siteleri