Tisková konference HC Oceláři Třinec (kon.) | Tisková konference Bílých Tygrů Liberec (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | Tisková konference Motoru České Budějovice (kon.)
Tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference HC Vítkovice Ridera (kon.)
konec
Tisková konference HC Slavia Praha

Pondělí 06.09.2021, 12:00 • Zimní stadion Eden • Tiskové konference
     
    Hlavní trenér Jiří Veber o Petru Kafkovi a Michalu Poletínovi: Doufám, že to předvedeme na ledě. Jsou tu hráči, kteří by měli převzít roli starších hráčů, kteří odešli. Odešli hráči kolem čtyřicítky. Tohle jsou hráči, kterým je kolem třiceti a jsou v nejlepším věku. Doufám, že to ukážou na ledě a předvedou to na ledě. (12:31:31)
     
    Hlavní trenér Jiří Veber: Kapitána řešíme a brzy ho představíme.
     
    Útočník Michal Poletín: Na fanoušky se těšíme. Celou loňskou sezonu jsme je nemohli mít. Těšíme se na jejich podporu.
     
    Útočník Petr Kafka: Určitě se budeme chtít posunout. Tým se omladil a přeskupil. Očekávání jsou pořád stejná. Tím, že minulá sezona se nehodnotila tak kladně, se určitě budeme chtít dostat výš a co nejdál. Nerad bych tu vykřikoval nějaké vysoké cíle, ale chceme být úspěšní a v sezoně dojít co nejdál. Co se týče očekávání od hráčů, tak my s Michalem jsme se posunuli výš v hierarchii, takže od nás se bude očekávat hodně.
     
    Útočník Michal Poletín: Věřím, že tým je dobře sestavený. Nálada je pozitivní. Na začátku přípravy se nám podařilo vyhrávat, pak už to byo horší. Ale věřím, že poslední zápas nám ukázal věci, na kterých pracujeme a chceme je ukázat.
     
    Hlavní trenér Jiří Veber: Jsem rád, že jsme se domluvili s panem Tichým a panem Vlasákem na hráčích, které jsme chtěli získat. Kádr je takový, že tu jsou všichni hráči, o které stojíme. A věříme, že budeme úspěšní. Počítáme s posílením a budeme čekat na situaci a podle toho budeme reagovat. K přípravě bych podotknul, že jsme měli kvalitní soupeře, proti kterým jsme se prezentovali tak, jak bychom se chtěli prezentovat v sezoně. Ukázalo nám to i nedostatky, na kterých chceme pracovat. Věřím, že nám to pomůže v sezoně.
     
    Předseda představenstva Standa Tichý: Očekávání od následující sezony máme, jak říkal Jirka, být úspěšnější než loni. Určitě se chceme dostat do play-off a chceme v něm udělat úspěch. Máme teď do konce ledna čas na to, abychom doplnili kádr tam, kde doplnit bude potřeba, a abychom zajistili co nejlepší kvalitu a připravenost mužstva pro vyřazovací boje.
     
    Člen představenstva Jiří Vlasák: Sezona byla nestandardní. Přesto si myslím, že já osobně jsem získal zkušenosti. Věřím, že je využijeme a spolu se Standou budeme letos silnější a lepší a sezona pro nás bude příznivější.
     
    Tiskovou konferenci zahájil tiskový mluvčí Jakub Mezlík: Na úvod bychom chtěli poděkovat všem fanouškům, kteří zůstávají věrní klubů. A především našim permanentkařům, většina z nich totiž nevrátila peníze. Jejich jména jsme se rozhodli vytisknout na dresy. Také pro fanoušky chystáme retrozápas v letošní sezoně, bude proti Jihlavě.
     
    Pondělní tiskové konference se zúčastní předseda představenstva Standa Tichý, člen představenstva Jiří Vlasák, sportovní manažer a hlavní trenér Jiří Veber a hráči Michal Poletín a Petr Kafka.
     
    V přípravě se ovšem Pražanům – minimálně výsledkově – příliš nedařilo, z devíti zápasů v šesti prohráli. Vyhráli třikrát včetně úvodního utkání se Spartou, následně jednou porazili Litoměřice a Vrchlabí. Celkem třikrát se svěřenci Jiřího Vebera střetli s extraligovými soupeři – kromě derby těsně prohráli s Kladnem a naposledy s Plzní. První utkání základní části odehrají tuto sobotu, doma je čeká Havířov.
     
    Sešívaní půjdou do nového ročníku s obměněnou sestavou, která přes léto omladila. V týmu totiž nepokračují zkušení hráči v čele jako Jan Novák, Petr Vampola, Jaroslav Bednář či Marek Tomica, odešel ale například i produktivní Filip Kuťák. Vedení Slavie však nezahálelo a posílilo sestavu o řadu zajímavých jmen včetně svých bývalých hokejistů Lukáše Žejdla a Jana Kerna, nastupovat v Edenu budou také exhráči Kladna Matyáš Zelingr, Patrik Machač a Tomáš Knotek. Smlouvu podepsal i obránce Radek Havel.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť, zdravím u on-line přenosu tiskové konference HC Slavia Praha před sezonou 2021/22. Z útrob hokejového stadionu v Edenu vám budeme přinášet její průběh.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Šimon Rogner

    Tisková konference HC Slavia Praha
    Tisková konference HC Slavia Praha před začátkem sezony 2021/22. Zúčastní se jí předseda představenstva Standa Tichý, člen představenstva Jiří Vlasák, sportovní manažer a hlavní trenér Jiří Veber a hráči Michal Poletín a Petr Kafka.
    bahis siteleri