Magnitogorsk – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Čeljabinsk 1:2 (2:3 po s.n.) | Minsk – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Viťaz – Kazaň 1:2 (po pr.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
Admiral Vladivostok
Pátek 10.09.2021, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:24 Nikita KOROSTELJOV - 4:3
     
    62:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    NIKITA KOROSTELJOV sklepl pod sebe Čibisovovi, ten se rozjel v útočném pásmu na levou stranu a předložil puk k zadní tyči svému spoluhráči před prázdnou branku. Hosté ještě vzali trenérskou výzvu ohledně toho, jestli zavezení puk do třetiny nepředcházel ofsajd. Po dlouhé konzultaci s videem sudí gól uznali a zápas končí. Asistence: Andrej Čibisov.
    58:49 Philippe MAILLET - 3:3
     
    58:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Už ne! Jakovlevovu střelu z pravého kruhu tečoval Šulák nešťastně k zadní tyči přímo na brusli PHILLIPEHO MAILLETA a ten srovnal! Úmysl vyloučen, hosté se ještě ale snaží změnit výrok rozhodčích. Asistence: Jegor Jakovlev, Linus Hultström.
    55:40 Maxim KARPOV - 2:3
     
    55:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    MAXIM KARPOV využívá na středu před bránou nahrávky zprava a překonává brankáře. Asistence: Arťom Zemčonok, Nikita Korosteljov.
    45:18 Michail KOTLJAREVSKIJ - 1:3
     
    45:18
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Ševčenko nejprve skvěle forčekoval proti rozehrávajícímu Minulinovi. Následně vystřelil od levého mantinelu a překvapivě jednoduchý pokus vypadl z lapačky Olkinuorovi. MICHAIL KOTLJAREVSKIJ se natlačil před obránce a zakončením z prvního doteku využil hrubky gólmana. Asistence: Andrej Ševčenko.
    33:41 Rihards BUKARTS - 1:2
     
    33:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Šulák nahrál z pravého beka na levého obránce Mozíka a jeho ránu jenom vyrazil povyjetý Olkinuora na bekhend RIHARDSE BUKARTSE, který snadno doklepl do prázdné brány. Asistence: Vojtěch Mozík, Libor Šulák.
    12:32 Andrej OBIDIN - 1:1
     
    12:32
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hullström nestíhal rychlostně v souboji s ANDREJEM OBIDINEM, ten objel bránu a zápěstím z pravého kruhu zakončoval pod víko. Asistence: Libor Šulák.
    15:38 Maxim KARPOV - 1:0
     
    04:22
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MAXIM KARPOV. Asistence: Josh Currie a Philippe Maillet.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 5. Karpov (Currie, Maillet), 56. Karpov (Zemčonok, Korosteljov), 59. Maillet (J. Jakovlev, Hultström), 63. Korosteljov (Čibisov) – 13. Obidin (Šulák), 34. Rihards Bukarts (Mozík, Šulák), 46. Kotljarevskij (A. Ševčenko)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (46. Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (C), Hultström, Makljukov, Minulin, Pašnin (A), Nikolajev – Korobkin, Několenko, Akolzin – Čibisov, Currie, Nikoncev (A) – Košelev, Zernov, Karpov – Leipsic, Maillet, Jurov – Korosteljov.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – Šulák, Mozík, Matuškin (A), Fazylzjanov, Metalnikov, F. Beljakov, Palivko, Ťuťunnikov – Manukjan, Sajustov (A), Rihards Bukarts – Lugin (A), Kaletnik, Kestner – A. Ševčenko, Makarenko, Verba – Obidin, A. Garejev, Kotljarevskij.

    Rozhodčí: Birin, Ravodin – Zacharenkov, Novikov

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri