Chomutov – EHC Chemnitz 4:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Crashers EHC Chemnitz
Sobota 11.09.2021, 18:00 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Piráti si ve třetí třetině zásluhou Františka Mály a Patrika Huňadyho vytvořili dvougólový náskok, který zvládli Crashers a jejich střelec Christoph-Martin Wegner pouze snížil. (20:12:15)
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Kopp po závaru opustil branku.
     
    59:09
    Krásná akce. Kůs z levé strany našel přes celé pásmo Kostourka, který vyšperkoval akci na Chrpu. Ten jel z osy, udělal kličku do bekhendu, jenomže mu puk před odkrytou bránou sjel.
     
    58:20
    Piráti se snaží držet kotouč, a to co nejdál od svého brankáře.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:06
    Mála od pravého mantinelu našel na ose u modré čáry Bártka, který mířil z první k pravé tyčce, ale konstrukci minul. Následně Novák z pravého kruhu trefil jenom střed branky, přerušuje se.
     
    56:39
    Oba týmy jsou v pěti.
     
    55:58
    Stiegler si přebral puk a protáhl se po levé straně kolem obránce, nakonec byl sám před brankářem, ale mezeru v postoji domácí jedničky nenašel.
     
    54:59
    U mantinelu zůstal ležet Weichert, který v předklonu a odjíždí na střídačku. Vylučovat se nebude, pokračujeme ve čtyřech na obou stranách.
     
    54:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Žižka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Crashers EHC Chemnitz (Prokopovics – 2 min., hrubost).
     
    54:08
    Chrpa v hlavní roli. Podržel puk proti dvěma soupeřům, vyklidil pásmo a po narážce s Kůsem se natahoval po dobré dorážce, jenomže puk byl příliš daleko.
     
    53:16
    Zakázané uvolnění Pirátů.
     
    52:35
    Crashers si vytvořili asi největší tlak za zápas, jenomže Miroslav Hanuljak je chomutovská jistota.
     
    51:07
    EHC Chemnitz právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. Hartman na první dobrou zabránil úniku, jenomže puk si přebral CHRISTOPH-MARTIN WEGNER, jehož rozhodil vracející se Kuncl, takže německý útočník v podstatě nezakončil. Poskakující puk však zapadl do domácí klece. Asistence: Kenneth Hirsch.
     
    49:44
    Hraje se převážně před Koppem, ale není z toho vážnější ohrožení. V náznaku šance se objevil Rindoš, ale soupeři ho vytlačili z mezikruží do rohu.
     
    48:54
    Mála dostal z rohu přihrávku mezi kruhy, jenomže z ideální pozice netrefil brankovou konstrukci.
     
    48:26
    Icing Chomutova.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 7. Kůs (Kostourek, Klapka), 10. Žižka (Hartman), 45. Mála, 48. Huňady (T. Svoboda, Rindoš) – 16. Rudolph (Braun), 35. Prokopovics (Poljew), 52. Wegner (Hirsch)


    Piráti Chomutov: Hanuljak (D. Svoboda) – Novák, K. Charousek, Klapka, Kuncl, Hartman, Žižka – Bártek, Chrpa, T. Svoboda, Huňady, Rindoš, Kůs, Kostourek, Freiberg, Mála, Šilar, Šarlinger.
    Crashers EHC Chemnitz: Kopp (Reid) – Weichert, Wegner, Stiegler, Neudecker, Poljew – Prokopovics, Rudolph, Strobelt, Kneuse, Berlin, J. Charousek, Novotny, Radant, Fritz, Speck, Hirsch, Braun.

    Rozhodčí: Žižka – Herles, Pěkný
    thejrc.org