Jihlava – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 5:4 (4:3 po s.n.) | Hvězda Praha – PZ Kladno 8:0 (kon.)
Technika Brno – Tábor 3:1 (kon.) | Třemošná – Plzeň 0:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:3 (kon.)
Motor ČB – Kobra 7:1 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 2:4 (kon.) | Třinec – Zlín 10:3 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 4:6 (kon.) | Poruba – Vsetín 6:2 (kon.) | Kladno – Liberec 2:8 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 3:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:3 (4:3, 1:0, 0:0)
Piráti Chomutov
Sobota 18.09.2021, 12:30 • ŠKOENERGO Aréna • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    24:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Bruslaři měli velký tlak a podařilo se jim rozložit obranu soupeře. JAKUB VÍTEK tak z levého kruhu zakončoval do částečně odkryté branky za překonaného gólmana. Asistence: Vojtěch Hradec, David Šindelář.
     
    16:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    David Hora znovu loví puk ze své sítě, prozatím ale ještě střídat neodjíždí. Chomutovští pokračovali ve svém tlaku a na rozdíl jediného snížil JAROSLAV POSPÍŠIL. Asistence: Adam Titlbach.
     
    15:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na 4:2. Po tlaku chomutovských hráčů se dostal ke střele v tomto zápase velmi aktivní ADAM TITLBACH a vstřelil svůj druhý gól v utkání. Má tak na dosah hattrick. Asistence: Dominik Badinka.
     
    10:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tento gól si Alexandr Perůtka za rámeček nedá. Domácí získali za bránou získali puk a z rohu vyslal nepříliš ráznou střelu na branku JAKUB VÍTEK a kotouč propadl za Perůtkova záda. Brankář prakticky nezasáhl. Asistence: Oskar Lisler, Vojtěch Vochvest.
     
    08:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je to tak, očividně Bruslařům hra ve vyrovnaném počtu vyhovuje. Krátce po vypršení přesilovky se střelou z levého kruhu prosadil JAN HURT. Asistence: Vojtěch Vochvest.
     
    04:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Napodruhé už to ADAMU TITLBACHOVI vyšlo. Znovu jej domácí nechali dostat se do úniku, chomutovský útočník si najel až do oblastí kruhů, kde parádní kličkou nedal Davidu Horovi šanci. Piráti tak snižují na 2:1 z pohledu domácích. Asistence: Jaroslav Pospíšil, Dominik Badinka.
     
    01:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádní nástup Bruslařů. VOJTĚCH STEKLÝ zachytil nedaleko od pravé tyče chomutovské branky puk a nasměroval jej za Štěrbova záda. To je studená sprcha pro Piráty, kteří jsou jinak tabulkovým sousedem Bruslařů, a dalo se tak očekávat vyrovnané utkání. Asistence: David Šindelář, Dominik Hasman.
     
    01:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z protiútoku se Středočeši dostávají do vedení hezkým gólem VOJTĚCHA HRADCE, který dostal ideální přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil do levé části odkryté chomutovské branky. Asistence: Oskar Lisler.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 2. Hradec (Lisler), 2. Steklý (Šindelář, Hasman), 9. Hurt (Vochvest), 11. Vítek (Lisler, Vochvest), 25. Vítek (Hradec, Šindelář) – 5. Titlbach (Pospíšil, Badinka), 16. Titlbach (Badinka), 17. Pospíšil (Titlbach)


    BK Mladá Boleslav: Hora (Vystrčil) – Sypecký, Křivánek, Vochvest (C), Hlinský, Halman, Vlasák – Šachl, Hasman (A), Hradec (A), Hurt, Steklý, Moyeseyev, Král, Vítek, Gron, Šindelář, Lisler
    Piráti Chomutov: Štěrba (2. Perůtka) – Pašek, Svoboda, Hynek (C), Ibl, Badinka, Žižka – Čihař, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach (A), Mišovic (A)

    Rozhodčí: Ovsík – Karda, Kučera

    Diváci: 90
    bahis siteleri