Poruba 2011 – Jihlava 4:2 (kon.) | Přerov – Kadaň 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Šumperk 3:2 (3:2 po s.n.)
Litoměřice – Kolín 5:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Sokolov – Havířov 2:3 (po pr.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 0:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:4 (2:1, 1:2, 2:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 18.09.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím vás u 3. kola hokejové Chance ligy. Domácí HC Stadion Litoměřice v rámci něho vyzvou hosty SC Kolín. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Proti sobě nastoupí týmy, které měly krapet jiný vstup do sezóny. Zatímco Litoměřičtí z obou zápasů ztratili jediný bod po úvodní výhře nad Frýdkem-Místkem v prodloužení, druhý zápas na ledě Benátek nad Jizerou zvládli s plným bodovým ziskem, tak hokejisté Kolína dosud získali jediný bod. A to po přestřelce s Vrchlabím, kterou soupeř kozlů ovládl 5:4 v samostatných nájezdech. V prvním zápase nového ročníku pak Kolín padl na ledě Přerova vysoko 0:4. O tom svědčí také tabulkové postavení obou týmů. Třetí místo v tabulce patří Stadionům, Litoměřice se totiž o něj dělí s Vrchlabím, oba týmy mají stejný počet bodů, tedy pět, i stejné skóre 7:4. Naopak Kolínští v současné době obývají místo dvanácté.
     
    Vzájemné zápasy loňského ročníku Chance ligy:

    11. 1., 9. kolo: HC Stadion Litoměřice – SC Kolín 5:1
    Branky a nahrávky:
    T. Svoboda (M. Beran, Miškář), 20. Urban (Jindra, Výtisk), 27. L. Stehlík (Pajer, Soukup), 32. Marcel (T. Svoboda, M. Beran), 41. Miškář (T. Svoboda) – 47. R. Martínek (J. Stehlík).
    Vyloučení: 4:4. Využití: 1:0.
    Střely na branku: 36:20. Zblokované střely: 18:11.
    Vhazování: 39:30. Po třetinách: 2:0, 2:0, 1:1.

    Sestava Litoměřic: Král – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Jícha, Moravec, Jánský – Jindra, Urban, Konečný – L. Stehlík, Soukup, Pajer.

    Sestava Kolína: Sejpal (32. O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Zdeněk, Pýcha, Barták – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, J. Veselý – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, J. Stehlík (A).

    3. 2., 26. kolo: SC Kolín – HC Stadion Litoměřice 2:4
    Branky a nahrávky:
    7. Mašín (Síla, Muška), 38. Šafránek – 7. Pajer (J. Holý, Soukup), 11. Miškář (T. Svoboda, Špaček), 17. Urban (M. Beran, Marcel), 49. Procházka (Kadlec, Holý).
    Vyloučení: 3:4. Bez využití.
    Střely na branku: 26:36. Zblokované střely: 4:2.
    Vhazování: 22:27. Po třetinách: 1:3, 1:0, 0:1.

    Sestava Kolína: Sejpal – Husa, Kukla, Blaha, Pýcha, Váchal, Muška – Jankovský, Šafránek, Z. Král – L. Krejčík, Štohanzl, Petržilka – Síla, Zumr, Němec – R. Martínek, Semirád, J. Stehlík – Mašín.

    Sestava Litoměřic: T. Král – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý, Háva – M. Beran, Miškář, T. Svoboda – Procházka, Válek, Konečný – Urban, Jánský, P. Svoboda – Soukup, Pajer, Špaček – M. Kadlec.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – O. Baláž, J. Holý (A), Výtisk (C), Ticháček, Jebavý (A), Kottek, Černohorský – O. Procházka, R. Přikryl, Sihvonen – Válek, Kracík, M. Kadlec – Urban, Koláček, Konečný – P. Svoboda, Berka, Pajer.

    SC Kolín: Sajdl (Sejpal) – Piegl, Čáp, Šalda, Kukla, Kachyňa, Čížek (A), Váchal – J. Sklenář, Šafránek (C), Poppel – Jankovský, Štohanzl, Z. Král – L. Krejčík (A), Morong, J. Veselý – Zumr, Matějček, Petržilka.

    Rozhodčí: Petružálek, Jaroš – Maštalíř, Coubal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Kozlové se rychle ubránili úvodnímu ataku domácího týmu. Kališníci si tak sjeli na malý moment ke Králově brance, odkud záhy vyrazili zpět k Sajdlovi.
     
    00:50
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Riku Sihvonen – 2 min., hákování).
     
    00:56
    První větší akce Kolína! Jankovského střelu se pokusil ještě tečovat za Králova záda Jan Veselý. Litoměřický gólman ale uzamkl prostor u levé tyče své branky.
     
    01:47
    Kolínští se museli vrátit do vlastní obranné třetiny. Brzo se jim sice povedlo probít zpět ke Královi, avšak v útočném pásmu je sráží vlastní nepřesnost v rozehrávce.
     
    02:43
    Po tvrdém vyhození kotouče v podání Jana Holého, což odnesla jeho hokejka, se Kolín přesunul zpět k vlastní brance.
     
    02:50
    Domácí v plném počtu.
     
    03:35
    Martin Kadlec se pokusil obhodit si prostor brankoviště obloučkem od levé tyčky. Za Sajdlova záda ale kotouč nedostal, ten se pouze proletěl lehce nad rukama kolínského gólmana.
     
    05:01
    Šaldovu akci po levém křídle zneškodnil Jan Holý. Puk se tak opět dostal do moci domácích hráčů, kteří rychle obsadili pozice na opačném konci ledové plochy.
     
    06:18
    Jakub Váchal se vrátil s kotoučem za modrou do obranného pásma. Následně jej sice vyhodil dopředu, ovšem přímo na hůl litoměřických hokejistů.
     
    07:09
    Litoměřickou obrannou dvojici nedokázal propálit David Šafránek. Po chvíli tak směrem kupředu vystartoval Lukáš Válek, ovšem k samotnému zakončení se ale nedostal.
     
    08:03
    Velká šance Josefa Koláčka, který se sám zjevil v pravém kruhu před svatyní Tomáše Sajdla. Mezi ním a kolínským gólmanem už nestál nikdo další, tak mladý forvard ve službách litoměřického týmu vypálil rychle po ledě. Sajdl ale dokázal vyrazit puk betony.
     
    08:34
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Martin Štohanzl – 2 min., podrážení).
     
    08:56
    Jan Holý nabil na dělovku do levého kruhu Riku Sihvonenovi. Jeho prudkou ránu ale dokázal Sajdl vyrazit.
     
    09:07
    Stadion se stále drží v útočném pásmu a kombinačně se snaží najít ideální palebnou pozici. Mezi pěticí hráčů v modrém ale stojí připravená obrana kozlů, díky čemuž se přímo na Sajdla kotouč téměř nedostane.
     
    09:21
    Kolínská snaha o výhoz kotouče podél mantinelu příliš úspěšná nebyla. Ještě v útočném pásmu se puku zmocnil Martin Kadlec a domácí pokračují v obdobné hře jako po celý dosavadní průběh přesilovky.
     
    10:18
    Své střelecké štěstí vyzkoušel Lukáš Válek, jemuž ovšem chyběla přesná muška a kotouč poslal vedle vzdálenější tyče kolínské svatyně.
     
    10:34
    Hosté v plném počtu.
     
    11:03
    Bezprostředně po buly v pravém kruhu namířil puk na Sajdla Marcel Kottek. Ten ale našel jen lapačku hostujícího brankáře.
     
    11:28
    Jan Holý celkem snadno obral o puk Štěpána Matějčka a ve spolupráci s Ondřejem Balážem poslal kotouč na opačnou stranu, kde ke k zakončení odhodlal Josef Koláček. Kolínský gólman ale zůstal ve střehu.
     
    12:14
    Královu pozornost otestoval Petr Poppel. Litoměřickému strážci svatyně se podařilo puk odrazit betony a domácí se tak mohli vydat na další útočnou výpravu.
     
    13:31
    Nepřesná nahrávka Lukáše Válka, po níž se kotouče zmocnil Martin Štohanzl. Ani ten se ale příliš daleko nedostal, ještě ve středním pásmu si kališníci vzali puk zpět.
     
    14:26
    Jan Holý nasměroval do akce Josefa Koláčka. Ten tentokrát pálil od modré od mantinelu křižmo po ledě. Puk ale vyslal pod příliš velkým úhlem, a to vedle vzdálenější tyče Sajdlovy klece.
     
    16:03
    Vyloučení v týmu SC Kolín (David Šafránek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:10
    Stadion svou další přesilovku rozehrál obdobně jako tu předešlou. K první střele se dostal Riku Sihvonen, který ale tentokrát svou razantní akcí branku netrefil.
     
    16:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přesto Stadion přesilovku využívá a dostává se ke konci první třetiny do vedení! V pravém kruhu převzal přesnou přihrávku JAROSLAV KRACÍK, který se posunul ke spodní hraně pravého kruhu a pohotově poslal kotouč po víko Sajdlovy klece. Asistence: Roman Přikryl a Jan Holý.
    16:50 Jaroslav KRACÍK - 1:0
     
    16:50
    Hosté v plném počtu.
     
    17:39
    Do rychlé protiakce vybruslil Jakub Sklenář, který ale nedokázal posléze namířit puk přesně na Královu branku.
     
    18:30
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásnou přihrávku přes skoro celé pásmo od Marka Berky naprosto nekompromisně využil LUKÁŠ PAJER, který rychle napálil kotouč pod velkým úhlem do volného prostoru kolínské branky a s přehledem rozvlnil síť již podruhé. Asistence: Marek Berka a Přemysl Svoboda.
    18:30 Lukáš PAJER - 2:0
     
    18:50
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Ovšem ani Kolínští se nenechali zahanbit a ihned po vhazování překvapili litoměřickou obranu. Bleskovou akci zakončil z levého kruhu po křižné přihrávce od Jana Veselého MATĚJ MORONG, který tím pádem vrací kozly na dostřel domácích. Asistence: Jan Veselý a Lukáš Krejčík.
    18:50 Matěj MORONG - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Oba týmy do ní vstoupily velmi aktivně, přesto dlouho nebyla k vidění žádná gólová trefa. S těmi se roztrhl pytel až v závěru periody. Lépe ji ale zvládl domácí Stadion, který do další fáze utkání vstupuje s jednobrankovým náskokem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Domácí rozehráli od vlastní branky. V první chvíli se ale nedostali dál než k modré čáře, kde se Kolínským daří je zadržovat.
     
    21:13
    Chybu Martina Štohanzla využil Jaroslav Kracík, který se díky tomu dostal do útoku. Kolínský forvard sice záhy svou nepřesnost napravil, i tak se ale Stadion dostal do zakončení a Tomáš Sajdl měl před sebou větší množství práce. S ním si ale dokázal poradit.
     
    22:22
    Pohotový zákrok Tomáše Krále po střele Radima Šaldy od modré čáry. Litoměřický gólman včas vytáhl proti kotouči svou lapačku.
     
    22:39
    Kozlové se posléze musí dostávat zpět do útoku od vlastní branky, což se jim příliš nedaří. Zatím nejdelší průnik přes modrou ale nezastavila litoměřická obrana, nýbrž sudí a ofsajd.
     
    23:17
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští srovnávají! Na hranici levého kruhu se volného kotouče zmocnil DAVID ŠAFRÁNEK, který puk rychle posunul za Králova záda. Asistence: Jakub Sklenář a Petr Poppel.
    23:17 David ŠAFRÁNEK - 2:2
     
    24:28
    Od mantinelu poslal puk skoro pod pravým úhlem Jan Veselý. Tomáš Král ale dokázal včas reagovat a vyrazil kotouč nad sebe.
     
    25:21
    Litoměřičtí masivně ostřelují Sajdlovu branku. První ráno od modré vyslal Jiří Ticháček, následně ještě dorážel Josef Koláček. V obou případech byl ale kolínský gólman tím úspěšnějším.
     
    26:13
    David Šafránek vyhodil puk do volného prostoru za brankou Tomáše Krále. Díky tomu se domácí dostali do středního pásma, dobýt to útočné se ale nedaří. Kolínská obrana hájí bedlivě svůj vymezený prostor.
     
    27:37
    Velká smůla pro Ondřeje Procházku, který měl volný kotouč pod svýma nohama. Kolem něj ale stálo několik bránících hráčů v kolínských barvách, kvůli čemuž se litoměřický útočník nedokázal včas zorientovat a posléze zakončit z těsné blízkosti na Sajdla.
     
    28:30
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Ondřej Kachyňa – 2 min., hákování).
     
    28:44
    Jakub Sklenář zastavil první litoměřickou průnikovku a zavezl kotouč alespoň na malou chvíli do bezpečí.
     
    29:11
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Už druhá přesilovka Litoměřic skončila dříve! Tentokrát zásluhou LUKÁŠE VÁLKA, který se postavil na vrchol na modré čáře a přesnou střelou po ledě poslal kotouč přes celé útočné písmo přímo za Sajdlova záda. Asistence: Josef Koláček a Tomáš Urban.
    29:11 Lukáš VÁLEK - 3:2
     
    29:11
    Hosté v plném počtu.
     
    30:30
    Kolínská rozehrávka z hole René Piegla vzala za své ve středním pásmu. Díky tomu se mohl dostat do zakončení Ondřej Procházka, jehož šanci ale Sajdl polapil, následně došlo k menší potyčce právě s jeho někdejším spoluhráčem z Litoměřic ze sezony 2016/2017 Pieglem.
     
    31:54
    Kolínští operují v prostoru před Tomášem Králem. Ke štěstí domácích se ale nemohou dostat k samotné střele na kališnickou svatyni.
     
    32:49
    Vysoká Šafránkova střela se odrazila o plexisklo nad brankou Tomáše Krále. Puk se následně proletěl až na opačný konec ledové plochy.
     
    33:22
    Celkem dlouho kroužil s pukem po levé straně útočného pásma Radim Šalda. Až do té chvíle, kdy se odhodlal ke střele, která mu ale nevyšla a puk mu podjel pod holí. Litoměřičtí se z toho dokázali dostat do brejku.
     
    34:00
    Roman Přikryl dostal puk za Sajdlovu branku, kde o něj obě strany delší dobu bojovaly. Vítězně z toho ale nakonec vyšli kozlové.
     
    34:39
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Povedený brejk kozlů, kteří jsou tím pádem opět ve hře! Zcela sám se na Tomáše Krále vyřítil ZDENĚK KRÁL, který dostal dlouhou přihrávku do mezikruží a posléze přesnou ranou překonal svého jmenovce v litoměřické brance. Asistence: Václav Jankovský a Zdeněk Čáp.
    34:39 Zdeněk KRÁL - 3:3
     
    35:20
    Křižmo od modré prověřil Sajdlovu pozornost Jakub Černohorský. Kolínskému brankáři se ale povedlo včas reagovat svými betony.
     
    36:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Kadlec – 2 min., sekání).
     
    38:00
    Ve své další přesilovce se Kolínští dlouho nemohli dostat přes modrou čáru. Povedlo se jim to až téměř v závěru a vytěžili z toho jedinou střelu na Tomáše Krále. Tu ale litoměřický gólman vyrazil.
     
    38:12
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Václav Čížek – 2 min., podrážení).
     
    38:14
    Domácí v plném počtu.
     
    38:28
    Po delší kombinaci v trojúhelníku litoměřických hráčů vystřelil z pravé strany Tomáš Urban. Jeho akci ale Sajdl udržel mezi betony.
     
    38:45
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Zdeněk Král – 2 min., hákování).
     
    39:04
    Z mezikruží vystřelil Riku Sihvonen. Ten ale poslal puk příliš vysoko nad Sajdlovu branku a kotouč se zpět odrazil od plexiskla.
     
    39:31
    Stadion pokračuje v útočné kombinaci těsně před kolínskou brankou. Po sérii několika přihrávek vypálil Jan Holý, avšak nepřesně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina již skončila. K vidění byl obdobně aktivní hokej jako o malou chvíli dříve, leč dařilo se o něco málo více hostům, kteří dokázali vyrovnat. Do závěrečné třetiny tak oba celky vstoupí za nerozhodného stavu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Do závěrečné periody vstoupil Stadion velmi aktivně. Hned zkraje započal s ostřelováním Sajdlovy svatyně.
     
    40:45
    Hosté v plném počtu.
     
    40:59
    Josef Koláček poslal do akce rychle rozjetého Tomáše Urbana, který následně vystřelil z pravého kruhu. I tuto střelu ale Sajdl dokázal vyrazit a jeho spoluhráči hned nato vyslali puk na zakázané uvolnění.
     
    41:43
    Dlouhý boj o kotouč za brankou Tomáše Sajdla přerušili hostující hokejisté dalším vyhozením puku na zakázané uvolnění.
     
    42:00
    Příliš vysoko nad branku Tomáše Krále poslal puk Petr Poppel. Ještě nějakou chvíli Kolínští bojovali o udržení v pásmu, nakonec se ale museli vydat bránit vlastní předbrankový prostor.
     
    42:47
    Průnik Romana Přikryla po pravém křídle zastavili kozlové na modré čáře. Proto to záhy zkoušejí kališníci středem pole a ve větším počtu.
     
    43:30
    Za vlastní brankou se k puku dostal Jan Veselý. Akce Kolína se ovšem nezdařila kvůli vlastní nepřesnosti, konkrétně se jednalo o přihrávku Matěje Moronga směrem k Tomáši Královi.
     
    44:28
    Velké štěstí měl litoměřický gólman Král, který nechal množství odkrytého prostoru u pravé tyče. Toho se pokusil využít Jakub Petržílka, který do tohoto prostoru vrátil kotouč zadovkou. Král ale včas převedl ukázkový rozštěp a díky tomu betony puk vyrazil.
     
    46:01
    Na druhé straně se do velké šance dostal Marek Berka, který využil průniku Přemysla Svobody po levém křídle a jeho následné přihrávce na střed. Berka ale z mezikruží nedokázal Sajdla prostřelit.
     
    46:38
    Tlak na kolínskou branku se v posledních vteřinách stupňuje. Litoměřičtí toho ale málokdy zvládají využít ve střelecké zakončení přímo na Sajdla.
     
    47:23
    Tomáš Sajdl musel nadvakrát zasahovat, přesto byl úspěšný! První puk na něj zleva vyslal Jaroslav Kracík, následně ještě dorážel z opačné strany Jiří Ticháček. Gólman Kolína se ale rychle přehoupnul z betonu na beton a puk polapil.
     
    48:28
    Další rychlý průnik a zakončení Tomáše Urbana. Tentokrát ale trefil zprava kolínského gólmana přímo do masky.
     
    49:04
    Dnešní utkání sleduje 770 diváků.
     
    49:11
    Nahrávku od Jakuba Sklenáře mezi kruhy vystihl Jan Holý, který ihned přenesl hru opět před kolínskou klec.
     
    50:19
    Z levé strany poslal na Sajdla rychlou a krátkou střelu Jaroslav Kracík. O to důraznější a delší posléze od modré poslal Jan Výtisk. S oběma si ale strážce kolínské branky dokázal poradit.
     
    51:30
    Domácí pokračují v útočném snažení. Blízko ke skórování byl Lukáš Válek, který poslal puk po ledě rovnoběžně s brankovou čárou.
     
    52:37
    Další ránu vyslal na Sajdla Jakuba Konečný, tentokrát ze středu od modré čáry. I v tomto případě byl kolínský brankář úspěšný a jeho spoluhráči poslali puk na zakázané uvolnění.
     
    52:50
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Miroslav Kukla – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    53:13
    Kozlové dokázali vyhodit kotouč k Tomášovi Královi, odkud se museli domácí vrátit zpět do útoku.
     
    53:49
    Od modré nasměroval kotouč na branku Lukáš Válek, mířil ale příliš vysoko.
     
    53:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Už třetí využitá přesilovka Stadionu v tomto utkání! Z větší vzdálenosti vyslal tvrdě puk směrem na branku JOSEF KOLÁČEK, který sám vsítil už druhý gól v dnešním utkání! Asistence: Lukáš Válek a Tomáš Urban.
    53:57 Josef KOLÁČEK - 4:3
     
    53:57
    Hosté v plném počtu.
     
    54:47
    Litoměřičtí pokračují ve hře v útočném pásmu. Tlak na vlastní branku se kozlové snaží pouze zmírňovat vyhozením puku na icing.
     
    55:12
    Z přetahované o kotouč ve středním pásmu vyšel lépe kolínský tým, jemuž se povedlo vydat do útoku. Ke střele se odhodlal Jan Veselý, avšak jeho ránu Král vyrazil sevřenými betony.
     
    56:11
    Jakub Petržílka vrátil puk i hru blíže k vlastní brance. Kolínští se ale nemohou z tohoto prostoru vymanit zpět do útoku.
     
    57:14
    Povedenou přihrávku vyslal Martin Kadlec na Lukáše Válka, před kterým stál zcela odkrytý prostor kolínské branky. Válek ale tentokrát nedokázal kotouč přesně převzít, čehož využili hosté a dostali se do protiakce.
     
    58:11
    Stadion se ale záhy dostal do útočného pásma a snaží se zde udržet hru přihrávkami po jeho obvodu.
     
    58:28
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:37
    Litoměřičtí se stále drží v pásmu, a to i díky dalšímu zakázanému uvolnění Kolína.
     
    58:48
    Tomáš Sajdl opustil branku, kozlové to zkoušejí v šesti!
     
    59:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nic platné jim to ale nebylo, neboť Litoměřičtí trefou do prázdné branky pojišťují vedení v tomto utkání! Od pravého mantinelu poslal kotouč mezi tři tyče RIKU SIHVONEN. Bez asistence.
    59:19 Riku SIHVONEN - 5:3
     
    59:48
    I v posledních vteřinách se domácí drží před kolínskou brankou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Litoměřičtí zvládli toto dramatické utkání díky dvěma gólům ze závěrečné třetiny a zůstávají tak nadále neporaženi. Naopak Kolín stále čeká na výhru ve vzájemných soubojích od svého postupu do Chance ligy.
     
    Ode mne je pro dnešní večer vše, přeji vám jeho hezký zbytek a někdy příště na počtenou! (19:28:13)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Kracík (R. Přikryl, J. Holý), 19. Pajer (Berka, P. Svoboda), 30. Válek (Koláček, Urban), 54. Koláček (Válek, Urban), 60. Sihvonen – 19. Morong (J. Veselý, L. Krejčík), 24. Šafránek (J. Sklenář, Poppel), 35. Z. Král (Jankovský, Čáp)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – O. Baláž, J. Holý (A), Výtisk (C), Ticháček, Jebavý (A), Kottek, Černohorský – O. Procházka, R. Přikryl, Sihvonen – Válek, Kracík, M. Kadlec – Urban, Koláček, Konečný – P. Svoboda, Berka, Pajer.
    SC Marimex Kolín: Sajdl (Sejpal) – Piegl, Čáp, Šalda, Kukla, Kachyňa, Čížek (A), Váchal – J. Sklenář, Šafránek (C), Poppel – Jankovský, Štohanzl, Z. Král – L. Krejčík (A), Morong, J. Veselý – Zumr, Matějček, Petržilka.

    Rozhodčí: Petružálek, Jaroš – Maštalíř, Coubal

    Diváci: 770
    thejrc.org