Poruba 2011 – Jihlava 4:2 (kon.) | Přerov – Kadaň 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Šumperk 3:2 (3:2 po s.n.)
Litoměřice – Kolín 5:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Sokolov – Havířov 2:3 (po pr.)
Třebíč – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 0:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:4 (2:1, 1:2, 2:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 18.09.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Riku SIHVONEN - 5:3
     
    59:19
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nic platné jim to ale nebylo, neboť Litoměřičtí trefou do prázdné branky pojišťují vedení v tomto utkání! Od pravého mantinelu poslal kotouč mezi tři tyče RIKU SIHVONEN. Bez asistence.
     
    58:48
    Tomáš Sajdl opustil branku, kozlové to zkoušejí v šesti!
    53:57 Josef KOLÁČEK - 4:3
     
    53:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Už třetí využitá přesilovka Stadionu v tomto utkání! Z větší vzdálenosti vyslal tvrdě puk směrem na branku JOSEF KOLÁČEK, který sám vsítil už druhý gól v dnešním utkání! Asistence: Lukáš Válek a Tomáš Urban.
     
    52:50
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Miroslav Kukla – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    47:23
    Tomáš Sajdl musel nadvakrát zasahovat, přesto byl úspěšný! První puk na něj zleva vyslal Jaroslav Kracík, následně ještě dorážel z opačné strany Jiří Ticháček. Gólman Kolína se ale rychle přehoupnul z betonu na beton a puk polapil.
     
    44:28
    Velké štěstí měl litoměřický gólman Král, který nechal množství odkrytého prostoru u pravé tyče. Toho se pokusil využít Jakub Petržílka, který do tohoto prostoru vrátil kotouč zadovkou. Král ale včas převedl ukázkový rozštěp a díky tomu betony puk vyrazil.
     
    38:45
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Zdeněk Král – 2 min., hákování).
     
    38:12
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Václav Čížek – 2 min., podrážení).
     
    36:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Kadlec – 2 min., sekání).
    34:39 Zdeněk KRÁL - 3:3
     
    34:39
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Povedený brejk kozlů, kteří jsou tím pádem opět ve hře! Zcela sám se na Tomáše Krále vyřítil ZDENĚK KRÁL, který dostal dlouhou přihrávku do mezikruží a posléze přesnou ranou překonal svého jmenovce v litoměřické brance. Asistence: Václav Jankovský a Zdeněk Čáp.
    29:11 Lukáš VÁLEK - 3:2
     
    29:11
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Už druhá přesilovka Litoměřic skončila dříve! Tentokrát zásluhou LUKÁŠE VÁLKA, který se postavil na vrchol na modré čáře a přesnou střelou po ledě poslal kotouč přes celé útočné písmo přímo za Sajdlova záda. Asistence: Josef Koláček a Tomáš Urban.
     
    28:30
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Ondřej Kachyňa – 2 min., hákování).
    23:17 David ŠAFRÁNEK - 2:2
     
    23:17
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští srovnávají! Na hranici levého kruhu se volného kotouče zmocnil DAVID ŠAFRÁNEK, který puk rychle posunul za Králova záda. Asistence: Jakub Sklenář a Petr Poppel.
    18:50 Matěj MORONG - 2:1
     
    18:50
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Ovšem ani Kolínští se nenechali zahanbit a ihned po vhazování překvapili litoměřickou obranu. Bleskovou akci zakončil z levého kruhu po křižné přihrávce od Jana Veselého MATĚJ MORONG, který tím pádem vrací kozly na dostřel domácích. Asistence: Jan Veselý a Lukáš Krejčík.
    18:30 Lukáš PAJER - 2:0
     
    18:30
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásnou přihrávku přes skoro celé pásmo od Marka Berky naprosto nekompromisně využil LUKÁŠ PAJER, který rychle napálil kotouč pod velkým úhlem do volného prostoru kolínské branky a s přehledem rozvlnil síť již podruhé. Asistence: Marek Berka a Přemysl Svoboda.
    16:50 Jaroslav KRACÍK - 1:0
     
    16:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přesto Stadion přesilovku využívá a dostává se ke konci první třetiny do vedení! V pravém kruhu převzal přesnou přihrávku JAROSLAV KRACÍK, který se posunul ke spodní hraně pravého kruhu a pohotově poslal kotouč po víko Sajdlovy klece. Asistence: Roman Přikryl a Jan Holý.
     
    16:03
    Vyloučení v týmu SC Kolín (David Šafránek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:34
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Martin Štohanzl – 2 min., podrážení).
     
    08:03
    Velká šance Josefa Koláčka, který se sám zjevil v pravém kruhu před svatyní Tomáše Sajdla. Mezi ním a kolínským gólmanem už nestál nikdo další, tak mladý forvard ve službách litoměřického týmu vypálil rychle po ledě. Sajdl ale dokázal vyrazit puk betony.
     
    00:50
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Riku Sihvonen – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Kracík (R. Přikryl, J. Holý), 19. Pajer (Berka, P. Svoboda), 30. Válek (Koláček, Urban), 54. Koláček (Válek, Urban), 60. Sihvonen – 19. Morong (J. Veselý, L. Krejčík), 24. Šafránek (J. Sklenář, Poppel), 35. Z. Král (Jankovský, Čáp)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – O. Baláž, J. Holý (A), Výtisk (C), Ticháček, Jebavý (A), Kottek, Černohorský – O. Procházka, R. Přikryl, Sihvonen – Válek, Kracík, M. Kadlec – Urban, Koláček, Konečný – P. Svoboda, Berka, Pajer.
    SC Marimex Kolín: Sajdl (Sejpal) – Piegl, Čáp, Šalda, Kukla, Kachyňa, Čížek (A), Váchal – J. Sklenář, Šafránek (C), Poppel – Jankovský, Štohanzl, Z. Král – L. Krejčík (A), Morong, J. Veselý – Zumr, Matějček, Petržilka.

    Rozhodčí: Petružálek, Jaroš – Maštalíř, Coubal

    Diváci: 770
    bahis siteleri