Chabarovsk – Magnitogorsk 2:6 (kon.) | Ufa – Minsk 1:0 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 4:1 (kon.)
Jokerit – Barys 3:2 (2:0 po s.n.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:3 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 5:2 (kon.)
Kazaň – Soči 1:0 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Sobota 18.09.2021, 16:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Ilja Ježov – 2 min., nedovolené bránění). Trest odpyká Nikita Gončarov.
     
    58:01
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Daniel Audette – 2 min., sekání).
     
    55:34
    Po velmi nevybíravém a zbytečném naražení Nesterova zůstává na ledě ležet Lukáš Klok. Doufejme, že bude český zadák v pořádku. Sudí za zákrok na něj uděluje jen dvě minuty, přitom když ve druhé třetině velmi podobně fauloval Klok, inkasoval přísný trest na pět minut. Těžko teď chápat jednání hlavního.
     
    55:34
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (German Nesterov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    50:43
    Poslední gól také vyvolal změnu v brankovišti Moskevské oblasti. Anton Todykov už se nebude dále trápit a v posledních devíti minutách chce nájezdníky Nižněkamsku držet na uzdě Ilja Ježov.
    50:43 Andrej ČIVILJOV - 5:2
     
    50:43
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Ke gólové dorážce se dostal ANDREJ ČIVILJOV a Neftěchimik tak využívá přesilovku. Zatím ve třetí třetině nastřádal tři góly bez jediné odpovědi ze strany soupeře. Těžko si představit scénář, ve kterém Viťaz utkání otočí, zvláště přihlédneme-li k jeho současné fazoně. Bez asistence.
     
    50:14
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jegor Voronkov – 2 min., držení).
    47:30 Alexej PUZANOV - 4:2
     
    47:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Znovu se Moskevská oblast rozpadá jako domeček z karet. V krátkém čase se domácí prosazují podruhé, když při přečíslení dva na jednoho prostřelil gólmana ALEXEJ PUZANOV. Jeho luxusní rána znamená rychlé vedení o dva góly a parádní vstup do závěrečné třetiny. Viťaz je blízko šesté prohře v řadě. Asistence: Ansel Galimov, Vladislav Šutov.
    46:57 Marat CHAJRULLIN - 3:2
     
    46:57
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Po obrovském boji před bránou se puk vykutálel před MARATA CHAJRULLINA. V tom vyvolala černá pryž rozhodovací proces, při kterém vybral přímou střelu. Trefil se do odkryté části klece a slaví s rukama nad hlavou. I když se zdálo, že mu palebnou pozici připravuje kolega Pavel Porjadin, podle zápisu o utkání branka nahrávače neměla. Bez asistence.
     
    45:05
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Vjačeslav Sarajev – 2 min., podrážení).
     
    39:58
    Dvě vteřiny před koncem zkusil Viťaz velmi zajímavou variantu – odvolal brankáře! Ke střele ještě sáhnul Valtteri Kemiläinen, ale hrubě mu nesedla a minula bránu o několik metrů.
     
    39:22
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Maxim Berezin – 2 min., hákování).
     
    35:53
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Miro Aaltonen – 2 min., podrážení).
    35:15 Vjačeslav LEŠČENKO - 2:2
     
    35:15
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hostům se nakonec přečíslení povedlo zužitkovat. VJAČESLAV LEŠČENKO totiž dokonale využil clony, kterou před brankářem Ivannikovem postavil Georgij Savin. Ten se snažil ránu ještě tečovat, nebylo to ale zapotřebí. Ta končí bezpečně v síti a Viťaz může pokračovat v přesilovce, jelikož vyloučení Lukáše Kloka bylo pětiminutové. Asistence: Viktor Antipin.
     
    33:01
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Lukáš Klok – 5 min., vražení na hrazení).
    31:46 Jegor POPOV - 2:1
     
    31:46
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Petrochemici úspěšně otáčí vývoj tohoto utkání po spolupráci dvou Popovů. Po konci přesilové hry se prosazuje JEGOR POPOV, který zvolil nejpřímočařejší cestu do prostoru slotu a odtud vypustil nechytatelnou bombu nad rameno bezmocného Antona Todykova. Oslava v podobě tvrdého nárazu do plexiskla samozřejmě nemohla v žádném případě scházet. Stav hlásí hodnotu 2:1. Asistence: Danila Popov.
     
    29:27
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Georgij Savin – 2 min., podrážení).
     
    29:10
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Lukáš Klok – 2 min., držení).
    22:29 Timur CHAFIZOV - 1:1
     
    22:29
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají krok v přesilové hře. Před branku se procpal TIMUR CHAFIZOV a kolem levého mantinelu bruslící Ronald Knot ho velmi dobře zahlédl periferním viděním. Stačilo bekhendem nahrnout puk před bránu a o vše ostatní už se ráznou střelou z první postaral Chafizov. Vsedě pak oslavil svou trefu z hrany brankoviště. Asistence: Ronald Knot.
     
    22:08
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Borodkin – 2 min., držení).
     
    18:42
    Přečíslení dva na jednoho řešil Nikita Gončarov sobecky vlastní střelou. Jenže nemyslel to vůbec špatně. Našel prostor na vzdálenější tyči, o kterou puk ovšem zavadil a odrazil se zpět do hřiště.
    16:28 Daniel AUDETTE - 0:1
     
    16:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Velmi jednoduše dokázala nyní Moskevská oblast skórovat. Po pravém mantinelu vedl puk Viktor Antipin. Ať už pálil z úmyslem odrazit puk před spoluhráče, anebo ne, povedlo se mu jeho ranou uvolnit DANIELA AUDETTEHO, který parkoval těsně před brankovištěm. Dorážka do odkryté klece pro něj nepředstavovala nepřekonatelný problém a Viťaz se ujímá vedení. Asistence: Alexandr Jaremčuk, Viktor Antipin.
     
    16:12
    Tentokrát se naskytlo domácí straně přečíslení tři na dva a z levé strany měl parádní možnost ke střele z bekhendu Danila Popov. K dorážce se společnými silami tlačili ještě Jegor Popov a Alexandr Vl. Beljajev, ale úvodní gól zápasu nedoručili.
     
    01:31
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Kirill Vorobjov – 2 min., podrážení).

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 23. Chafizov (Knot), 32. J. Popov (Popov), 47. Chajrullin, 48. Puzanov (A. Galimov, Šutov), 51. Čiviljov – 17. Audette (Jaremčuk, Vi. Antipin), 36. Leščenko (Vi. Antipin)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Tuohimaa) – Berezin, Klok, K. Vorobjov, Knot, Sidorov, Puzanov, Petriščev – Chajrullin, Porjadin, Čiviljov – Šafigullin, Chafizov, Bikmullin – A. Galimov, Šutov, Miťakin – J. Popov, Popov, Beljajev – Kadyrov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (51. I. Ježov) – Vi. Antipin, D. Musin, Kemiläinen, Voronkov, Borodkin, Sarajev, Steklov – Nesterov, Arkalov, Ivaňuženkov – Ojamäki, M. Aaltonen, Indrašis – Leščenko, Audette, Jaremčuk – N. Gončarov, V. Popov, Malychin – Savin.

    Rozhodčí: Bělov, Spirin – Gorděnko, Stroganov
    bahis siteleri