Barys – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Čerepovec – Ufa 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 4:1 (kon.)
Petrohrad – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Spartak Moskva – Omsk 0:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Dinamo Riga
Úterý 21.09.2021, 18:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:53 Ivan IGUMNOV - 4:1
     
    54:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí si třetí třetinu proměnili v exhibici. Ve středním pásmu totiž Michajlov dobrým napadáním získal puk proti Ališauskaovi a přenechal jej rychleji bruslícímu IVANU IGUMNOVOVI. Ten si po levé straně sjel před Machovského a možná za přispění lehké teče Čuksteho se trefil přesně k jeho pravé tyči. Asistence: Vladislav Michajlov.
    51:43 Vadim ŠIPAČOV - 3:1
     
    51:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo velmi rychlé. A jak je to snadné. Vyhraná buly Klinkhammera, posunutí puku na Vojnova, jeho příhra na pravý kruh pro VADIMA ŠIPAČOVA a nechytatelná rána, která zakončila celou akci. O osudu utkání je zřejmě rozhodnuto. Asistence: Vadim Šipačov, Rob Klinkhammer.
    45:46 Dmitrij RAŠEVSKIJ - 2:1
     
    45:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    DMITRIJ RAŠEVSKIJ se nyní napodruhé radoval. Nejprve zkusil vystřelilt z pravého kruhu, jeho pokus ale dokázal zblokovat obránce Freibergs. Jenže vzápětí útočník s číslem 96 se k puku dostal znovu a opět to zkusil ze stejného místa. Jeho další střela už zblokována nebyla a prošla Machovskému "teploměrem" do sítě. Bez asistence.
    25:42 Stanislav GALIJEV
     
    25:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Celou akci započal Petunin tím, že dal puk na modrou a před brankou se jal dělat řádný rozruch. Následně přišla rána od modré, po které měl Machovský puk částečně pod lapačkou a Petunin mu do ní lehce sáhl. Tím kotouč vyplaval před brankoviště, kde se k němu dostal STANISLAV GALIJEV a se zakončením už měl snadnou úlohu.
    16:03 Nikolajs JELISEJEVS - 1:1
     
    16:03
    Riga právě vstřelila branku!
    Také Riga má ve své sestavě parádního střelce. NIKOLAJS JELISEJEVS totiž ve středním pásmu nabral rychlost, po levé straně přejel modrou, parádní kličkou si obhodil dva obránce a sjel si mezi kruhy. Poté zakončil, jak se sluší a patří – tvrdou ranou kolem vyrážečky Ivana Bočarova, který byl bez šance. Emile Poirier.
    03:26 Stanislav GALIJEV - 1:0
     
    03:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Kanonýr Dynama STANISLAV GALIJEV má v úvodu soutěže formu jako hrom, zapisuje totiž již šestou branku. A nyní předvedl, jak šikovné ruce má. Dostal napříč brankovištěm křižnou přihrávku. Zde se jej snažil zablokovat obránce Ališauskas, ale devětadvacetiletý rodák z Moskvy, který se zkoušel prodrat i do NHL, jej kličkou odmítl a položil na led. Poté zakončil bleskově a nechytatelně k tyčce. Asistence: Vadim Šipačov.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Galijev (Šipačov), 26. Galijev, 46. Raševskij, 52. Šipačov (Vojnov, Klinkhammer), 55. Igumnov (Michajlov) – 17. Jelisejevs (Poirier)


    Dynamo Moskva: I. Bočarov (Jerjomenko) – Vojnov, Mironov (A), Pribylskij, An. Sergejev, Pedan, J. Zajcev, Novikov, Nikonov – Galijev, Petunin, Šipačov (C) – Klinkhammer, O'Dell (A), Raševskij – O. Zajcev, Bryzgalov, Michajlov – Čebykin, Igumnov, Jefremov.
    Dinamo Riga: Machovský (Mattsson) – Cibulskis (C), Freibergs, Gormley, Scarlett, Čukste, Ališauskas, Ozolš – J. Karjalainen, Wännström, Tiivola – Protapovič, Radil, Meija (A) – Shinkaruk (A), Poirier, Jelisejevs – Skvorcovs, Buncis, Berzinš.

    Rozhodčí: Anton Gofman, Ivan Jermolajev – Ilja Koljasnikov, Maxim Kuprijanov
    bahis siteleri