Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:1 (kon.) | Čerepovec – Riga 2:1 (po pr.) | Kunlun – Chabarovsk 0:2 (kon.)
Petrohrad – Ufa 2:4 (kon.) | Soči – Dynamo Moskva 0:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
2:4 (0:0, 0:2, 2:2)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 23.09.2021, 18:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Matvej Mičkov.
    57:53 Danil BAŠKIROV - 2:4
     
    57:53
    Ufa právě vstřelila branku!
    Týmu z Baškortostánu padá velký kámen ze srdce. Dvě minuty před koncem si zase bere zpět komfortnější náskok. Koledov vysokým obloučkem vyhazoval z obranné třetiny. Puk se od brusle couvajícího Fantenberga odrazil k DANILU BAŠKIROVOVI a ten se jej pohodlně dovezl do odkryté klece. Asistence: Pavel Koledov, Michail Naumenkov.
    57:13 Anton BURDASOV - 2:3
     
    57:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hra bez gólmana se domácím rychle vyplatila. Je sníženo na rozdíl jediné trefy! Kuzmenko dával puk k modré čáře, kde došlo k otočení na pravou stranu. ANTON BURDASOV nebyl v tom nejvýhodnějším úhlu, přesto poslal puk směr brána a on trochu překvapivě zapadl až za gólmanova záda. Asistence: Oscar Fantenberg.
    47:22 Anton BURDASOV - 1:3
     
    47:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Šaryčenkov je poprvé překonán a na ledě SKA se tak možná rýsuje jakési drama! Hosté doplatili na obětavý blok Pylenkovovy střely od modré čáry. Odražený puk totiž přistál přesně na hokejce ANTONA BURDASOVA a ten ho špičkově uklidil do sítě. Asistence: Daniil Pylenkov, Kirill Kirsanov.
    42:02 Pjotr CHOCHRJAKOV - 0:3
     
    42:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa kazí veškeré domácí plány na vyrovnání! PJOTR CHOCHRJAKOV na začátku situace tři na dva přihrál napříč středním pásmem Amirovovi, který mu puk v útočné třetině skvěle vrátil na zadní tyč a Lars Johansson už se neměl jak přesunout. Asistence: Rodion Amirov.
     
    32:49
    Naumenkov se v úpolovém souboji přetahoval s Kemppainenem. Na lopatkách skončil obránce Ufy, který je přesto odveden na trestnou lavici
     
    28:32
    Alexandr Kadějkin měl na hokejce třetí gól! Dorážkou z levého kruhu ale trefil bližší tyč úplně prázdné brány! Tohle by Ufu mohlo v budoucnu mrzet.
     
    27:11
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Joonas Kemppainen – 2 min., držení).
    24:50 Šakir MUCHAMADULLIN - 0:2
     
    24:50
    Ufa právě vstřelila branku!
    I druhá hostující přesilovka končí gólem. Tentokrát na něj Ufa spotřebovala jen pár vteřin. Stačilo vyhrát vhazování a Manninenem přisunout kotouč k modré čáře, odkud na ose vyrobil nechytatelnou žíni ŠAKIR MUCHAMADULLIN. Ani teď Johansson nemohl mít dobrý výhled. Asistence: Sakari Manninen, Markus Granlund.
     
    24:37
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Kirill Kirsanov – 2 min., držení).
    22:53 Sakari MANNINEN - 0:1
     
    22:53
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat v přesilové hře ruší bezbrankový stav! Premiérovým střelcem je finský forvard SAKARI MANNINEN, který se z levého kruhu trefil do vzdálenějšího horního rohu. Johansson vypálený kotouč vůbec neviděl, zblízka zíral na pozadí clonícího Tichonova. Asistence: Markus Granlund, Šakir Muchamadullin.
     
    21:05
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Anton Burdasov – 2 min., hákování).
     
    01:58
    Petrohrad získává přesilovku, i když se ještě pořádně nepodíval do útočného pásma. Rozehrávající Marčenko byl dohrán Tichonovem a ten dostává dvě minuty za faul kolenem.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 48. Burdasov (Pylenkov, Kirsanov), 58. Burdasov (Fantenberg) – 23. Manninen (M. Granlund, Muchamadullin), 25. Muchamadullin (Manninen, M. Granlund), 43. Chochrjakov (R. Amirov), 58. Baškirov (Koledov, Naumenkov)


    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Askarov) – Fantenberg, Ožiganov (A), Dyblenko, Falkovskij, Kirsanov, Pylenkov, Pautov – Timkin (C), Vey, Chusnutdinov – Kuzmenko, Kemppainen, Burdasov (A) – K. Marčenko, M. Vorobjov, E. Galimov – Moisejev, Händemark, Kameněv – Mičkov.
    Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Muchamadullin, Chafizullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Panin (C), Lisovec, J. Birjukov – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – N. Kuljomin, Kadějkin (A), Šmeljov – R. Amirov, Chochrjakov, V. Tichonov – Baškirov, Alalykin, Platt.

    Rozhodčí: Gofman, Fraňo – Lazarev, Šalagin

    Diváci: 3 735
    bahis siteleri