Kladno – Hvězda Praha 5:1 (kon.) | Liberec – Plzeň 2:10 (kon.) | Kobra – Tábor 5:3 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 3:2 (2:1 po s.n.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Sparta – Jihlava 1:6 (kon.) | Slavia – Technika Brno 5:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:2 (kon.)
Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | PZ Kladno – Třemošná 3:4 (po pr.) | Vsetín – Kometa Brno 2:7 (kon.)
HK MD Šumperk – Poruba 2:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:6 (1:1, 0:4, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 30.09.2021, 18:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, přeji hezký večer a někdy u dalších přenosů se budu těšit. Na počtenou. (20:08:00)
     
    Utkání je u konce! Jihlavští hokejisté si ve třetí třetině pohlídali své vedení a Matěj Vojáček v závěrečných minutách uzavřel gólovou listinu. Sparťané si po porážce 1:6 nepřipíšou body do tabulky, jihlavští hráči mají pro změnu v kapse další cenné vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    56:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté svoji početní výhodu sice nevyužili, ale o pár okamžiků později se přeci jen prosazují pošesté v tomto utkání! Další gól svého týmu obstaral MATĚJ VOJÁČEK, pro kterého se zároveň jedná o druhou trefu v utkání. Bez asistence.
     
    54:21
    Hosté budou hrát v závěrečných minutách třetího dějství další přesilovou hru. Útočník Petr Křišťan (SPA) vyfasoval od rozhodčích menší trest za podrážení.
     
    47:14
    Jihlavští si ve třetí třetině připíší na své konto již třetí vyloučení. Na trestné lavici stráví několik okamžiků útočník Jakub Modl (JIH), který se provinil hákováním.
     
    46:47
    Jihlavští hokejisté špatně střídali, čehož si rozhodčí všimli a okamžitě vylučují. Trest příliš mnoho hráčů odpyká útočník Adam Veselský (JIH).
     
    43:02
    Jihlavští hokejisté se na startu třetí třetiny budou muset znovu bránit. Útočník Andrej Klapica (JIH) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla gólově velmi pestrá. Čtyřmi zásahy se prezentovali jihlavští hokejisté, kteří vedou po čtyřiceti minutách o čtyři branky. Druhý gól Jihlavy obstaral Matěj Vojáček, na střeleckou listinu se vzápětí zapsal Václav Kudrna, Hynek Peš a gólovou tečku za druhou třetinou udělal Tobias Chlubna.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté pokračují ve své kanonádě a před koncem druhé třetiny se prosazují popáté v tomto utkání! Po přihrávce Jungwirtha mířil do černého útočník TOBIAS CHLUBNA. Asistence: Jáchym Jungwirth.
     
    38:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté pokračovali v tlaku, ze kterého vytěžili další vstřelený gól! Kudrnovu přihrávku zužitkoval útočník HYNEK PEŠ, který se zapisuje na střeleckou listinu v tomto utkání. Asistence: Václav Kudrna.
     
    37:55
    Čtvrtým sparťanským hráčem, který stráví několik okamžiků na trestné lavici, je obránce Albert Vrabec (SPA). Sparťanský bek se provinil podrážením.
     
    35:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hráči se ve hře čtyři na čtyři prosazují a odskakují domácímu týmu do dvoubrankového vedení. Třetím úspěšným střelcem Jihlavy je útočník VÁCLAV KUDRNA. Asistence: Hynek Peš.
     
    34:44
    Prvním vyloučeným hráčem na straně Jihlavy v tomto utkání je útočník Andrej Klapica (JIH), který dostává od rozhodčích dvě trestné minuty za sekání.
     
    34:19
    Třetí nedovolený prohřešek ze strany domácích. Hříšníkem je znovu sparťanský obránce Jan Janský (SPA), jenž dostává menší trest za krosček.
     
    31:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté svoji druhou přesilovou hru využívají! Na listinu střelců se tentokrát zapisuje MATĚJ VOJÁČEK, který využil přihrávky Hamříka. Jihlavští hráči jdou poprvé v utkání do vedení. Asistence: Jan Hamřík.
     
    29:12
    Sparťané své oslabení ustáli, ale v následujících vteřinách budou čelit další přesilové hře ze strany soupeře. Jan Janský (SPA) dostává menší trest za podrážení.
     
    26:44
    Prvním vyloučeným hráčem v utkání je sparťanský obránce Adam Marton (SPA), který se provinil hákováním. První přesilovou hru si vyzkouší Jihlava.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je úspěšně za námi, když se prosadily oba týmy. Skóre utkání nejprve otevřel sparťanský útočník Lukáš Novák, ale ještě před koncem první části vyrovnal Jáchym Jungwirth.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté těsně před koncem první třetiny střílí gól a vyrovnávají průběžné skóre! Prvním úspěšným střelcem na straně hostí je útočník JÁCHYM JUNGWIRTH. Asistence: Václav Kudrna.
     
    08:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou přibližně v polovině první třetiny do jednobrankového vedení! Po přihrávce Vašíčka skóruje útočník LUKÁŠ NOVÁK. Asistence: Martin Vašíček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou přeji všem krásný den z hlavního města. Utkání mezi Spartou a Jihlavou startuje za několik minut a my vám z něj budeme přinášet nejdůležitější události včetně změn stavu.
     
    Krásný hokejový podvečer z hlavního města. Dnes jsou na programu další zápasy dorostu a v akci bude mimo jiné také Sparta, která před svými fanoušky přivítá Jihlavu. Utkání startuje v 18.00 hodin, buďte u toho!
     
    Jihlava v úvodním utkání nové sezony sice nestačila na Havlíčkův Brod, ale v dalších duelech nezaváhala a aktuálně čítá čtyři výhry v řadě. Po výhrách nad Slavií, Technikou Brno a Hradcem Králové přišel vítězný triumf proti Pardubicím. Jihlavští hokejisté vyhráli 4:0, když nedovolili svému soupeři ani jednou skórovat.
     
    Sparta si oproti jihlavskému soupeři vede velmi podobně. Pražané prohráli v úvodním duelu nového ročníku s Hradcem Králové, vzápětí si však vyšlápli na Pardubice, které porazili na jejich ledě. Sparťané v dalším duelu zvítězili vysoko nad Českými Budějovicemi, nicméně na ledě Havlíčkova Brodu sparťané získali pouze bod. V pátém utkání nové sezony si Pražané znovu zastříleli, jelikož Techniku Brno porazili v poměru 12:0.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 9. Novák (Vašíček) – 19. Jungwirth (Kudrna), 32. Vojáček (Hamřík), 36. Kudrna (Peš), 39. Peš (Kudrna), 40. Chlubna (Jungwirth), 57. Vojáček


    HC Sparta Praha: Hrabal (Kogler) – Vrabec, Marton, Šeba, Bartoň, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Potoma, Žemlička, Novák, Fábry, Skuratov, Poláček, Křišťan, Žmola.
    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Černý) – Ošmera, Hamřík, Löffler, Jeletz, Topol, Vandas – Modl, Váňa, Klapica, Peš, Coufal, Vojáček, Chlubna, Jungwirth, Kudrna, Veselský.

    Rozhodčí: Valda – Bernard, Jurak
    bahis siteleri