Chabarovsk – Riga 3:2 (3:2 po s.n.) | Vladivostok – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 4:3 (kon.)
Kunlun – Viťaz 4:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
Avangard Omsk
Sobota 02.10.2021, 12:00 • Ledová aréna Traktor, Čeljabinsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Tlak hostů je obrovský, ale domácí gólman zatím odolává. Hned několikrát touš nebezpečně poskakoval na brankovišti.
     
    59:12
    Arsenij Gricjuk střelou z pravého kruhu těsně minul svatyni domácích. Trefil jen boční síť.
     
    58:38
    Až nyní naskakuje šestý hráč hostů na led. Omsk hraje početní výhodu šesti proti čtyřem.
     
    58:17
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    47:51 Nail JAKUPOV - 4:3
     
    47:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    Ale teď je všechno jinak! Omsku výrazně pomohla chyba brankáře Garipova při rozehrávce. Domácí gólman naslepo našel jen hůl Sergeje Tolčinského, který okamžitě poslal puk mezi kruhy. Do této pozice si najel NAIL JAKUPOV, jenž rychle dostal kotouč do sítě ve chvíli, kdy ještě Garipov nebyl na svém místě. 4:3. Asistence: Sergej Tolčinskij.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 20 – 15
    39:38 Kirill KAPUSTIN - 4:2
     
    39:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Celek v černých dresech jde podruhé v utkání do dvoubrankového vedení! KIRILL KAPUSTIN rychle vyvezl puk z vlastní třetiny a následně vypálil z levého kruhu. Naprosto přesně našel mezírku mezi betony hostujícího gólmana, takže se mohl radovat ze vstřelené branky. 4:2. Asistence: Albert Jarullin.
     
    37:16
    Aktivní první lajna Čeljabinsku se dostala do další šance. Kalinin posunul na Bailena, jenž ve výborné pozici o pár centimetrů minul bránu.
     
    35:48
    Domácí kapitán Sergej Kalinin se dostal do rychlého brejku. Vasilij Děmčenko si ovšem proti němu povyjel a levým ramenem dokázal brilantně zakročit.
    35:02 Vjačeslav OSNOVIN - 3:2
     
    35:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se opět dostávají do náskoku. Marsel Šolochov našel před brankovištěm úplně volného Fatějeva, který ale v souboji s Děmčenkem neuspěl. Vzápětí se však dostal k úspěšné dorážce VJAČESLAV OSNOVIN. 3:2. Asistence: Jegor Fatějev a Marsel Šolochov.
     
    32:35
    Bailen posunul na Hyku, jehož přihrávka našla na levém kruhu zcela volného Pulkkinena. Forvard s číslem 6 na dresu pohotově pálil, jenže od gólové radosti jej odradila horní tyč.
     
    31:16
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Damir Šaripzjanov – 2 min., vražení na hrazení).
    28:50 Alexej BĚREGLAZOV - 2:2
     
    28:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    Nádherná kombinace končí druhým gólem v síti Čeljabinsku. Vladimir Žarkov přihrál touš k zadní tyči, u které se uvolnil Pavel Dědunov. Ten si ještě pod sebou všiml lépe postaveného ALEXEJE BĚREGLAZOVA, kterému naservíroval pěknou přihrávku. Obránce Omsku se nemýlil, stav utkání tedy vyrovnal. 2:2. Asistence: Pavel Dědunov a Vladimir Žarkov.
    26:31 Corban KNIGHT - 2:1
     
    26:31
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté ve druhé části svou hru zlepšili a nyní zaslouženě snižují. Arsenij Gricjuk propasíroval puk pod hokejkou Tomáše Hyky přes celou šíři útočného pásma. Ke střele z voleje se dostal CORBAN KNIGHT, jehož pokus zapadl do horního růžku u zadní tyče. 2:1. Asistence: Arsenij Gricjuk a Kirill Gotovec.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 10 – 9
     
    17:56
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Kirill Gotovec – 2 min., vražení na hrazení).
     
    16:34
    Střídání v týmu Avangard Omsk: ze hřiště odchází Šimon Hrubec, přichází Vasilij Děmčenko.
    16:34 Teemu PULKKINEN - 2:0
     
    16:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tato přesilovka byla využita opravdu bleskurychle. Po vyhraném vhazování Lukáše Sedláka se černá guma dostala k TEEMU PULKKINENOVI, který si ji vyměnil s Bailenem a poté vystřelil. Hrubcovi touš mezi vyrážečkou a tělem propadl do sítě. 2:0. Asistence: Nick Bailen.
     
    16:29
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Šimon Hrubec – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Nail Jakupov.
     
    12:13
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vitalij Abramov – 2 min., hákování).
    08:48 Alexej BYVALCEV - 1:0
     
    08:48
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se zaslouženě ujímá vedení! Přesilovkovou trefu si připsal ALEXEJ BYVALCEV, který krásně tečoval pobídku Nicka Bailena těsně před bránou. Hrubcovi touš proskočil mezi betony. 1:0. Asistence: Nick Bailen a Teemu Pulkkinen.
     
    08:11
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Vladimir Brjukvin – 2 min., podrážení).
     
    04:06
    Skóre mohl v početní nevýhodě otevřít Tomáš Hyka, jenž se dostal do samostatného úniku. Svého krajana Šimona Hrubce ale nepřekonal.
     
    03:11
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lawrence Pilut – 2 min., držení).

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 9. Byvalcev (Bailen, Pulkkinen), 17. Pulkkinen (Bailen), 36. Osnovin (Fatějev, Šolochov), 40. Kapustin (Jarullin) – 27. C. Knight (Gricjuk, K. Gotovec), 29. Běreglazov (Dědunov, V. Žarkov), 48. N. Jakupov (Tolčinskij)


    Traktor Čeljabinsk: Garipov (Will) – Pilut, Jarullin (A), Bailen, Tělegin, Karpuchin, Kulik, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin (C) – Hyka, L. Sedlák (A), Těrtyšnyj – Osnovin, V. A. Tkačov, V. Abramov – Kapustin, Fatějev, Šolochov.
    Avangard Omsk: Š. Hrubec (17. Vas. Děmčenko) – Pokka, Šaripzjanov (A), Kaski, Jemelin (C), Běreglazov, K. Gotovec – Cehlárik, C. Knight, Tělegin – Paré, N. Jakupov, Tolčinskij (A) – Gricjuk, D. Ševčenko, Brjukvin – Dědunov, N. Komarov, V. Žarkov – Kablukov.

    Rozhodčí: Soin, Odins – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 3 000
    bahis siteleri